|
Post by czt on Sept 16, 2019 22:08:14 GMT 2
αλεξ πολυ ομορφη δουλεια διαφωνω θα ηθελα ανοιχτο καπω ο κινητηρας θα ηθελε καλωδίωση μονο και ολα οκ!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 17, 2019 13:07:25 GMT 2
Ωραίος Άλεξ, καλά βαψίματα
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 17, 2019 20:55:50 GMT 2
Καλά βαψίματα Άλεξ! Γρήγορο πιστόλι είσαι!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 19, 2019 11:46:40 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Sept 19, 2019 11:53:25 GMT 2
Mπραβο Αλεξη, πολυ καθαρα τα βαψιματα. Καλη συνεχεια Η 348 512 βγαινει και σε Χελόου Κίτυ?
|
|
|
Post by alex78 on Sept 26, 2019 21:01:14 GMT 2
Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Δημήτρη για τα καλά του λόγια , συνεχίζουμε.... Εν αντιθέσει με τον φίλτατο Φάνη που στο νησί της Αφροδίτης έχει ακόμη πολλή ζέστη και υγρασία και αναμένει το βαφείο, εδώ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Ε, μιάς και με έτρωγε το χέρι να ψεκάσω κάτι είπα να το τολμήσω σήμερα. Επιλέχτηκε το Metallic Blue (76) της MrColor απευθείας απο την φιάλη ώς συνήθως. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρατήρησα ένα ελαφρύ κόκκο καθώς και ''εμφάνιση'' κάποιων pin marks εσωτερικά του καπώ που στο αστάρωμα δεν φαινόταν ούτε κατά διάνοια. Τέλος πάντων θα ζήσουμε και έτσι.... Από βδομάδα θα πέσει ''513'' για να δούμε τι κάναμε....
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 27, 2019 5:41:12 GMT 2
Καλημέρα Άλεξ, Μια χαρά φαίνεται το χρώμα φίλε! Ναι, κάποια κόκκοι, ίσως, σε κάποια σημεία είναι εντονότεροι από ότι μπορώ να διακρίνω στις φωτό, αν δεν με ξεγελούν. Αν σε ενοχλεί το αποτέλεσμα ή έχεις OCD όπως εγώ , θα μπορούσες να τρίψεις λίγο να εξομαλυνθούν, να το πλύνεις, και να ξανά ρίξεις 1-2 ελαφρά χέρια χρώμα... Αν όχι, ρίξε βερνίκι όταν μπορέσεις! Όταν λες κάποια pin mark στο εσωτερικό του καπό τι εννοείς;
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2019 19:31:05 GMT 2
Σούπερ είναι Άλεξ! Το βερνίκι θα αναδείξει το χρώμα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on Sept 27, 2019 21:55:48 GMT 2
πολυ ωραια δουλεια !!! περιμενω το βερνικι και το τελικο γυάλισμα του αμαξωματος !!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Sept 28, 2019 10:57:26 GMT 2
Μια χαρα εκατσε το χρωμα Αλεξ. Να σου πω, που βρηκες Mr.Color σπρεη?
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 29, 2019 19:23:45 GMT 2
Όπως συμβαίνει συνήθως, κάποια πράγματα αλλιώς τα προγραμματίζεις και αλλιώς έρχονται. Έτσι συνέβη με την συγκεκριμένη κατασκευή που αφορά μια 512 TR, όπως εμφανίστηκε σε ένα display στο Milano, λίγες μέρες πριν την Monza, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 90 χρόνων της Scuderia. Οπότε χωρίς πολύ σκέψη, έβαλα κάτω το γνωστό κιτ της fujimi και ξεκίνησα... Τούτο δω το αστεράκι μου ξέφυγε... Άριστος ο τρόπος σκέψης σου για τις γρίλιες!!! Ελπίζω οι χρωματικές σου επιλογές/απειλές να μην υλοποιηθούν... Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2019 8:11:28 GMT 2
Ευχαριστώ Απόστολε. Ήταν μια έκλαμψη της στιγμής, τώρα έχω γυρίσει στην ντιφόλτ ρύθμιση Μπογίτσες, σύντομα...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 6, 2019 18:37:17 GMT 2
Φάνη, Γιώργο, Κωστή, Δημήτρη ευχαριστώ πολύ! Όταν λες κάποια pin mark στο εσωτερικό του καπό τι εννοείς; Υπό προυποθέσεις, (φώς / γωνία θέασης) νομίζω διακρίνεται χαρακτηριστικά Φάνη.
Να σου πω, που βρηκες Mr.Color σπρεη? Και όμως υπάρχει! Και βρωμοκοπάει τρελά Δημήτρη.... Αν θυμάμαι καλά αγοράστηκε απο την ομάδα του fb.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 6, 2019 19:10:16 GMT 2
Φάνη, Γιώργο, Κωστή, Δημήτρη ευχαριστώ πολύ! Όταν λες κάποια pin mark στο εσωτερικό του καπό τι εννοείς; Υπό προυποθέσεις, (φώς / γωνία θέασης) νομίζω διακρίνεται χαρακτηριστικά Φάνη.
Να σου πω, που βρηκες Mr.Color σπρεη? Και όμως υπάρχει! Και βρωμοκοπάει τρελά Δημήτρη.... Αν θυμάμαι καλά αγοράστηκε απο την ομάδα του fb. Ωχ, ναι, τώρα διακρίνονται ξεκάθαρο! Θα τα αφήσεις έτσι Άλεξ; Δεν θα τα διορθώσεις φίλε;
|
|
|
Post by alex78 on Oct 6, 2019 19:52:50 GMT 2
Ωχ, ναι, τώρα διακρίνονται ξεκάθαρο! Θα τα αφήσεις έτσι Άλεξ; Δεν θα τα διορθώσεις φίλε; Με το αστάρι δεν φαινόταν τίποτα, με το που έπεσε το χρώμα τσουπ εμφανίστηκε. Θα πρέπει να κάνω reset Φάνη και δεν την παλεύω. Ο στόχος είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπεί στην βιτρίνα για να πιάσω το επόμενο....
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 7, 2019 10:53:39 GMT 2
Ωχ, ναι, τώρα διακρίνονται ξεκάθαρο! Θα τα αφήσεις έτσι Άλεξ; Δεν θα τα διορθώσεις φίλε; Με το αστάρι δεν φαινόταν τίποτα, με το που έπεσε το χρώμα τσουπ εμφανίστηκε. Θα πρέπει να κάνω reset Φάνη και δεν την παλεύω. Ο στόχος είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπεί στην βιτρίνα για να πιάσω το επόμενο.... Έγινε Άλεξ! Καλή συνέχεια!
|
|