|
Post by gtziaf on Aug 20, 2019 17:22:44 GMT 2
Εδώ ποστάρουμε εναλλακτικά σε ένα κοινό θέμα, την πρόοδο των εργασιών μας, όπως στο Le Mans GB. Αφορά γρήγορες κατασκευές ή περιπτώσεις που δεν υπάρχει χρόνος για κανονική παρουσίαση. ΥΓ. Όταν ένα μοντέλο ολοκληρωθεί το ανεβάζουμε υποχρεωτικά στη gallery του G.B.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 26, 2019 20:07:49 GMT 2
Τσάο ραγκάτσι Μη ντρέπεστε, εμφανιστείτε Καταρχήν, ενα ευχαριστώ στα παιδιά που τρέχουν τα GB και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο θρεντ Μιας και ειχα κανει την προταση, θα κάνω και την αρχή Διάλεξα ένα από τα πιο αποτυχημένα μοντέλα που παρουσίασε η Φεράρι στους αγώνες, την 312Β3 του 1973. To κιτ είναι σε κλίμακα 1/43 από τη σειρά Silverline του Tameo. Απλοποιημένο σε σχέση με κάτι παλαβά κιτ που κυκλοφορούσε ο Λουκάς στο παρελθόν, αλλά τα καλούπια του και οι λεπτομέρειες κάνουν τους λοιπούς κατασκευαστές κιτ 1/43 να φαίνονται απλές οδοντόπαστες Προτεραιότητα στη γραμμή παραγωγής έχει η March 792 και το Speed 8, οπότε η αρχή θα έρθει με τα πρωτοβρόχια. Αριβεντέρτσι
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 26, 2019 20:25:31 GMT 2
Καλή επιτυχία, Δημήτρη. Θα σε συντροφεύσω κι εγώ με 2-3 κατασκευές (πρώτα ο Θεός φυσικά) στο All-in-Οne. Αν δεν σου κάνει κόπο, βάλε τη συμμετοχή και στο grid. Θα με βοηθούσε στην ενσωμάτωση συνδέσμων, στην προώθηση στα social media κ.α. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 27, 2019 16:54:19 GMT 2
Για ανοιξε τα χαρτια σου Είναι δύο curbside 275GTB, του γνωστού Γερμανού μου πελάτη (αυτού με τα περίεργα χρωματικά γούστα , αν θυμάσαι σε τι αναφέρομαι) αλλά δεν τις έχει στείλει ακόμη, οπότε δεν το θεωρώ δεδομένο. Και ίσως μια F40 GTE, της studio. Παρεμπίπτοντος πολύ μερακλίδικη επιλογή για το GB. Την είχα σε χίρο (20άρα) αλλά την έστειλα όταν διαπίστωσα ότι αποκλειόταν να φτιάξω όλες τις F1 μου. Έλα πες τι όνειρο είδες...;
|
|
|
Post by alex78 on Aug 27, 2019 17:27:57 GMT 2
Καλή κατασκευή Δημήτρη!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 14, 2019 22:21:55 GMT 2
Όπως συμβαίνει συνήθως, κάποια πράγματα αλλιώς τα προγραμματίζεις και αλλιώς έρχονται. Έτσι συνέβη με την συγκεκριμένη κατασκευή που αφορά μια 512 TR, όπως εμφανίστηκε σε ένα display στο Milano, λίγες μέρες πριν την Monza, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 90 χρόνων της Scuderia. Οπότε χωρίς πολύ σκέψη, έβαλα κάτω το γνωστό κιτ της fujimi και ξεκίνησα... από το σκριμπάρισμα. Στην συνέχεια έπρεπε να λύσω το βασικό πρόβλημα του κιτ, εξαιτίας του πάντα μέτριου engineering της fujimi. Αυτό αφορά τις εισαγωγές αέρα, πίσω από τις οριζόντιες γρίλιες στις πόρτες, που περιλαμβάνουν και τα πλαϊνά ψυγεία. Η fujimi προτείνει να κολληθούν μετά το βάψιμο. Αυτό όμως δημιουργεί μια ένωση που δεν υπάρχει στο πραγματικό. Αν κολληθούν πριν το βάψιμο, δεν θα μπορεί να βαφτεί το ψυγείο. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει πρόσβαση για να βαφτούν και βερνικωθούν όλα τα σημεία πίσω από τις γρίλιες. Έτσι έκοψα τις γρίλιες σε 2 μέρη και κόλλησα - στόκαρα το εμπρός πάνω στο αμάξωμα. Το σημείο της ένωσης πλέον βρίσκεται πίσω απ΄ το φτεράκι της πόρτας κι όχι φόρα παρτίδα, οπότε δεν φαίνεται. Εναλλακτικά θα μπορούσα να αφαιρέσω μόνο το ψυγείο από το πίσω μέρος, αλλά πάλι δεν θα είχα την πρόσβαση για βάψιμο που ήθελα, σε σχέση με την λύση που τελικά ακολούθησα. Τα υπόλοιπα θα γίνουν ΟΟΒ, αλλά αν πονέσουν τα μάτια σας με τις χρωματικές επιλογές, αμαρτία ουκ έχω...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 14, 2019 23:16:28 GMT 2
....αν πονέσουν τα μάτια σας με τις χρωματικές επιλογές, αμαρτία ουκ έχω... Δηλαδή πόσο πιό χειρότερα....?
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 10:05:44 GMT 2
....αν πονέσουν τα μάτια σας με τις χρωματικές επιλογές, αμαρτία ουκ έχω... Δηλαδή πόσο πιό χειρότερα....? Βλέπω μαμίσιου χρώματος ζάντες και ξενερώνω Θα δεις - δεις...
|
|
|
Post by Sakis on Sept 15, 2019 10:40:09 GMT 2
Τον βλέπω να κάνει κανένα μαύρο ματ με πορτοκαλί ζάντες και bosozoku εξάτμιση... Έτοιμος για ΙΚΕΑ και παντιλίκια με τα υπόλοιπα αλάνια.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 17:10:40 GMT 2
Τον βλέπω να κάνει κανένα μαύρο ματ με πορτοκαλί ζάντες και bosozoku εξάτμιση... Έτοιμος για ΙΚΕΑ και παντιλίκια με τα υπόλοιπα αλάνια. Και μοτέρ από skyline...
|
|
|
Post by czt on Sept 15, 2019 17:17:03 GMT 2
....αν πονέσουν τα μάτια σας με τις χρωματικές επιλογές, αμαρτία ουκ έχω... Δηλαδή πόσο πιό χειρότερα....? Δηλαδή πόσο πιό χειρότερα....? Βλέπω μαμίσιου χρώματος ζάντες και ξενερώνω Θα δεις - δεις... Τον βλέπω να κάνει κανένα μαύρο ματ με πορτοκαλί ζάντες και bosozoku εξάτμιση... Έτοιμος για ΙΚΕΑ και παντιλίκια με τα υπόλοιπα αλάνια. Τον βλέπω να κάνει κανένα μαύρο ματ με πορτοκαλί ζάντες και bosozoku εξάτμιση... Έτοιμος για ΙΚΕΑ και παντιλίκια με τα υπόλοιπα αλάνια. Και μοτέρ από skyline... βαλτε φαντασια και βγαλτε λιβερη για τη δημιουργια του ανμιν μας! εγω θα τη δωσω γραπτος ασπρομαυρη εκδοση.Με καπο και αεροτομη καρμπον ασπρο αμαξωμα και μωβ ανοιχτο για ζαντες εξατμηση καπνοδοχος και στα εξτρα σαμπ γουφερ με λεντ
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 17:34:43 GMT 2
Δηλαδή πόσο πιό χειρότερα....? Βλέπω μαμίσιου χρώματος ζάντες και ξενερώνω Θα δεις - δεις... Τον βλέπω να κάνει κανένα μαύρο ματ με πορτοκαλί ζάντες και bosozoku εξάτμιση... Έτοιμος για ΙΚΕΑ και παντιλίκια με τα υπόλοιπα αλάνια. Και μοτέρ από skyline... βαλτε φαντασια και βγαλτε λιβερη για τη δημιουργια του ανμιν μας! εγω θα τη δωσω γραπτος ασπρομαυρη εκδοση.Με καπο και αεροτομη καρμπον ασπρο αμαξωμα και μωβ ανοιχτο για ζαντες εξατμηση καπνοδοχος και στα εξτρα σαμπ γουφερ με λεντ Σε σταντ για τα 90χρόνα της Scuderia ήταν, όχι στα γυρίσματα του fast and the furius
|
|
|
Post by czt on Sept 15, 2019 17:37:13 GMT 2
βαλτε φαντασια και βγαλτε λιβερη για τη δημιουργια του ανμιν μας! εγω θα τη δωσω γραπτος ασπρομαυρη εκδοση.Με καπο και αεροτομη καρμπον ασπρο αμαξωμα και μωβ ανοιχτο για ζαντες εξατμηση καπνοδοχος και στα εξτρα σαμπ γουφερ με λεντ Σε σταντ για τα 90χρόνα της Scuderia ήταν, όχι στα γυρίσματα του fast and the furius Aaaaaaa συγνωμη μισσ αντρερστεντινγκ η ντινο πως θα γινει ?
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 15, 2019 17:46:21 GMT 2
Σε σταντ για τα 90χρόνα της Scuderia ήταν, όχι στα γυρίσματα του fast and the furius Aaaaaaa συγνωμη μισσ αντρερστεντινγκ η ντινο πως θα γινει ? H dino δεν είναι για το GB. Έχω μία κλειστή που θα γίνει αγωνιστική και μια δεύτερη πάλι κλειστή που προορίζεται για πολιτική. Αλλά, προτιμώ την 2η να την κάνω ανοιχτή για ποικιλία, οπότε εξού και η αγορά.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 16, 2019 19:34:17 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα με μια κατασκευή express στην νεοσύστατη υποκατηγορία ''All-in-One''. Πρόκειται για την 365 GTB Daytona της Italeri στην 1/24. Ξεκίνώντας αυτή την φορά λίγο ''ανορθόδοξα'' βάφτηκαν και συναρμολογήθηκαν πρώτα όλα τα επιμέρους τμήματα στο σασί.... Εκκρεμεί κάποια ''περιποίηση'' για τονισμό των λεπτομερειών σε ορισμένα σημεία. Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά θα γίνει.... Παράλληλα ελέγχθηκε, σκριμπαρίστηκε και ασταρώθηκε το αμάξωμα....
Το καπώ όπως παρατηρήσατε κολλήθηκε παρότι δίνεται ανοιγόμενο. Αποφάσισα όμως ότι δεν είμαστε για ανοιχτά καπώ γιατί θα μας λιτσάρουν....
Θα επιδιώξω να είμαι όσο το δυνατόν πιό ''συνεπής'' μπορώ στα ραντεβού μου εδώ στο κατασκευαστικό, καλές κατασκευές σε όλους!
|
|