|
Post by gtziaf on Feb 26, 2013 18:02:04 GMT 2
Ανδρέα να 'σαι καλά. Ευχαριστώ. Σύντομα θα έχετε νέα μας.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 26, 2013 21:07:23 GMT 2
Πολυ καλη δουλεια στο μοτερ!!! :respect: Μπραβο Γιωργαρα!!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 26, 2013 22:23:15 GMT 2
Φίλοι πολύ όμορφες δουλειές με καταιγιστικούς ρυθμούς κατασκευής. Δεν προλαβαίνει το μάτι να χορτάσει.Εκπληκτικά αποτελέσματα και απο τους δύο. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 26, 2013 23:12:05 GMT 2
Ευχαριστούμε παιδιά. Από inside information, θα έχουμε σύντομα ενημέρωση από τα νότια με κινητήρα - καλωδιώσεις, φουλ έξτρα ;D Και για το τέλος σας έχουμε και "tip-άκι" έκπληξη. Αλλά όλα με τη σειρά τους. Τα λέμε σύντομα...
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 27, 2013 10:10:59 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Δεν υπάρχει έλεος πιά. Με όλα αυτά που βλέπουμε και που κάνετε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις τεχνικές μας γύρω απο το μοντελισμό. Αποτέλεσμα που δεν αφήνει περιθώρια κριτικής Καλή συνέχεια :respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Feb 27, 2013 10:34:52 GMT 2
Καλημέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια ! Καθώς η κατασκευές μας οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους εγώ τις προηγούμενες μέρες ασχολήθηκα με τα μηχανικά μέρη. Πιο συγκεκριμένα τρύπησα και πέρασα τα μπουζοκαλώδια ενώ συναρμολογήθηκαν τα κομμάτια των αναρτήσεων, οι θόλοι και το ψυγείο στο σασί... Σειρά είχε το καπάκι του κινητήρα στο οποίο κάποια τμήματα ντύθηκαν carbon ενώ και εκεί πέρασα κάποια καλώδια τα οποία όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή θα είναι και τα μόνα που θα φαίνονται... Τέλος ασχολήθηκα με τα εμπρός φωτιστικά σώματα τα οποία τρύπησα και τοποθέτησα διαφανές πλαστικό και συνέχεια βάφτηκαν τα διάφορα σημεία με white aluminim, gun metal και clear πορτοκαλί... Αυτά πρός το παρόν, πάμε φούλ τις μηχανές για ολοκλήρωση της κατασκευής τις επόμενες μέρες !
|
|
|
Post by nektarios on Feb 27, 2013 10:49:51 GMT 2
Φίλοι μου Ανδρέα και Γιώργο, αφού πέρασα αρκετή ώρα προσπαθώντας να ξεχωρίσω τι να πρωτοεκθειάσω (είχα χάσει και αρκετά επεισόδια, βλέπετε... ), τελικά κατάλαβα οτι αυτό είναι απλά άσκοπο! Οι δουλειές σας είναι σε κάθε τους σημείο πέραν πάσης κριτικής!!! : : : : : : : : : : Εύχομαι σε αμφότερους καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 27, 2013 11:30:15 GMT 2
Ανδρέα φοβερή η δουλειά σου φίλε! Το σύνολο θα είναι πραγματικά συναρπαστικό : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 27, 2013 11:40:37 GMT 2
Καλά λέω ότι δεν προλαβάινουμε. 09.10 σχολιάζω τα προηγούμενα post και 09.34 έρχεται ο νέος καταιγισμός. Δεν ξέρω τί να πρωτοπρολάβω. Τα έχουμε ξαναπεί και νομίζω καταντάω γραφικός. :respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Feb 27, 2013 12:20:15 GMT 2
Νεκτάριε Αλέξανδρε και Βασίλη σας ευχαριστώ(ούμε) για τα σχόλια σας !!
Βασίλη πύρ κατά βούληση έχει ελεξιχθεί το θέμα μας όπως έχεις καταλάβει !!!
Αντε να τελειώνουμε να βρείτε την ηρεμία σας....
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 27, 2013 12:27:07 GMT 2
Αντε να τελειώνουμε να βρείτε την ηρεμία σας.... Μετά θα πάθουμε κανένα στερητικό σύνδρομο και δεν βλέπω να ηρεμούμε οπότε σκεφτείτε τη συνέχεια!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2013 19:04:38 GMT 2
Ανδρέα αρχίζει και παίρνει μορφή το θηρίο βλέπω..... Φώτα και καπάκι κινητήρα εξαιρετικά φίλε, ειλικρινά!! : : : : Για τις καλωδιώσεις τι υλικό χρησιμοποιήσες και με τι πάχος? Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 27, 2013 19:37:42 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !
Για την καλωδίωση χρησιμοποίησα καλώδιο της T2M με πάχος αν θυμάμαι καλά 0.45.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 27, 2013 20:18:39 GMT 2
Ανδρέα συνεχίζεις την παράδοση σου σε ποιότητα και εκτέλεση.
Πολλά μπράβο.
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Feb 27, 2013 20:37:53 GMT 2
Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 27, 2013 23:02:31 GMT 2
Ανδρέα μου αρέσει ότι συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε στις λεπτομέρειες... -Xρωμιομένες λωρίδες εσύ - κόκκινες εγώ στο airbox -Γυαλιστερό κόκκινο εσύ - σαγρέ εγώ... και συνεχίζουμε. Όλα πολύ όμορφα. Και να σου πω... ζήλεψα που έβαψες το σασί από μέσα μαύρο (εγώ ασχολήθηκα μόνο με αυτά που φαίνονται ). Δείχνει ποιότητα φίλε : : : :
|
|