|
Post by rous74 on Jan 22, 2013 13:57:48 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους ! Επόμενο θύμα μου είναι η ferrari 599 gto. Το κίτ είναι της revell και περιέχει 129 κομμάτια και καλή λεπτομέρεια... Στ' αρνητικά του κίτ θα σημείωνα το σχετικά χοντρό πλαστικό σχεδόν σε όλα τα κομμάτια και τα άθλια ζαντολάστιχα με το προφίλ των ελαστικών να παραπέμπει σε άλλου είδους όχημα... Στην κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί το βελτιωτικό με τα PE της hobby design και μάσκες για τα παράθυρα της ίδιας εταιρείας... Για τις ζάντες ακόμα δεν έχω αποφασίσει... μάλλον θα χρησιμοποιηθούν οι ρητινένιες της hobby design με το κλασσικό σχέδιο της gto, υπάρχει όπως η πιθανότητα να τοποθετήσω κάποιες απο τη σειρά της scale production... Oι εργασίες θα αργήσουν να ξεκινήσουν λίγο μιας και αυτό τον καιρό ασχολούμαι με την κατασκευή της porsche 993 turbo της italeri... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Και επειδή δύο GTO είναι καλύτερες από μια, αποφασίσαμε με τον Ανδρέα να τις κατασκευάσουμε παράλληλα. Join us mates! ;D ::
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 22, 2013 14:17:51 GMT 2
Ανδρέα καλή αρχή φίλε! Θα το απογειώσεις το αλόγατο...ανυπομονώ να δω την συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Jan 22, 2013 14:25:21 GMT 2
Αλέξανδρε σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 22, 2013 15:45:37 GMT 2
Ανδρεα καλη αρχη φιλε!
|
|
|
Post by rous74 on Jan 22, 2013 16:23:24 GMT 2
Βαγγέλη σ' ευχαριστώ, να' σαι καλά φίλε μου...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 22, 2013 18:06:07 GMT 2
Καλή αρχή φίλε μου. Θα σου πρότεινα τις ζάντες τις T2M αντί τις HD. Δείχνουν πιο καθαρές. Άντε πάω να βγάλω φώτο, για να ανεβάσω και την δική μου.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 22, 2013 19:07:58 GMT 2
Ωρε μεγαλεία!!!
Διπλό build από την ομάδα "Top Gun" της παρέας μας :respect:
Άντε να δούμε τι θα δουν τα ματάκια μας :respect: :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Jan 22, 2013 19:19:45 GMT 2
Πάμε γερά Γιώργο !!!
Οι ζάντες απλά καταπληκτικές φίλε !!
Θα κοιτάξω να τις παραγγείλω άμεσα...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 22, 2013 23:28:52 GMT 2
Πάμε να ξεκινήσουμε Ανδρέα και φίλοι μου... Χαλώντας για μια ακόμη φορά το μοντελιστικό μου πρόγραμμα, που με περισσή λεπτομέρεια καταστρώνω την αρχή κάθε χρόνου , μου ήρθε η ιδέα να σαμποτάρω!!! την κατασκευή του Ανδρέα, με μια ακόμη από τις μοντελιστικές ανορθογραφίες μου Ο Ανδρέας (φίλε μου που πήγες και έμπλεξες ;D) δέχτηκε και να 'μαστέ στο πρώτο διπλό wip του φόρουμ μας. Στόχος είναι να περάσουμε καλά, να κάνουμε πλάκα, να ανταλλάξουμε τεχνικές και ότι άλλο προκύψει. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι προδιαγεγραμμένο, αφού ο Ανδρέας θα την τελειώσει σε 15 μέρες (το πολύ) και θα με δέσει στον προφυλακτήρα της δικής του GTO, μήπως και τελειώσω σε κανά δίμηνο. Μέχρι τότε θα σας πρήζω μόνος μου (mode προφητεία off ). Το κιτ το αγόρασα μαζί με την Aperta, το βράδυ της παραμονής του γάμου μου (ναι, πριν τη συνάντηση για τα γενέθλια). Η Σοφία ακόμη με βρίζει και στο σπίτι κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι, όταν επιστρέφοντας από το μπάτσελορ, άνοιξα για να περιεργαστώ τα περιεχόμενα. Κλασσική περίπτωση βλάβης Τα περιεχόμενα : Το κιτ δεν το έχω μελετήσει, αλλά δείχνει κλασσικό Revell με καλή λεπτομέρεια, λίγο χοντροκομμένη και γενικευμένη σε κάποιες περιπτώσεις. Τα υπόλοιπα θα φανούν κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Πριν τη κυκλοφορία της Revell, είχα προμηθευτεί το transkit της HD αλλά ήρθε με σπασμένο αμάξωμα. Επέστρεψα το αμάξωμα για έλεγχο, μου επέστρεψαν τα χρήματα της αγοράς και μου έμειναν τα ζαντολάστιχα, τα pe και κάποια σήματα. Αυτά προς το παρόν. Τώρα πρέπει να ολοκληρώσω την 330 και μετά θα πιάσω την GTO. Η 430-dbr θα περιμένουν λίγο. ΥΓ. Δεν ξέρω για τον Ανδρέα, αλλά εγώ δεν έχω αποφασίσει livery. Θα κάνω μια ερευνά, αλλά η γνώμη σας μετράει.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 23, 2013 10:46:28 GMT 2
Oφθαλμόλουτρο θα κάνουμε πάλι!!!!!!!!!!!!!! Καλή αρχή και στους δύο σας....
|
|
|
Post by rous74 on Jan 23, 2013 13:02:15 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο (georgenc) και σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου ! Γιώργο φίλε μου όπως το πες, σκοπός είναι να περάσουμε καλά σε αυτήν την πραγματικά έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα σου... Δεν σκοπεύω να το τελειώσω γρήγορα γιατί θέλω να το πάμε παρέα... Χρωματικά υπάρχει κάτι ήδη στα σκαριά και κάνω αρκετές μέρες δοκιμές για να βγάλω αυτό που θα με καλυψει και που στο φινάλε θα πρέπει να μοιάζει με αυτό... Σκέφτομαι να την κάνω χωρίς ρίγες και gun metal (σε μάτ απόχρωση) τον ουρανό και τις κολώνες...
|
|
|
Post by rous74 on Jan 23, 2013 13:13:24 GMT 2
Επίσης μ' αρέσει το κλασσικό red corsa... Kαι το εσωτερικό η σκέψη μου είναι η παρακάτω...
|
|
hlias
Kart Driver
Ηλιας
|
Post by hlias on Jan 23, 2013 13:46:24 GMT 2
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 23, 2013 16:07:29 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jan 23, 2013 18:02:15 GMT 2
Ηλία και Σταύρο καλησπέρα, Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις φωτογραφίες ! Σταύρο αν ήταν να πάω στο κίτρινο θα πήγαινα στο μεταλλικό (giallo tristato) μιας και έχω μεγάλη αγάπη με τα μεταλλικά χρώματα... Για δές...
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 23, 2013 18:24:39 GMT 2
Ε ρε γλέντια!!! : : : : : : : : : : : : : : Ποπ κόρν απόλαυση και σεμινάριο θα είσαστε και οι δύο!!! Αντε καλή αρχή παίδες!!! : :
|
|