vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 22, 2013 23:02:31 GMT 2
Γιωργο φοβερο το εσωτερικο,Ανδρεα εξαιρετικο το βαψιμο στα μηχανικα μερη! Καλη συνεχεια να'χετε!!!
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Feb 23, 2013 0:46:24 GMT 2
Γιωργο και Ανδρεα κανετε και οι δυο σας καταπληκτικη δουλεια. Μπραβο σας. Οι "πινελιες" σας στο σασι της Revell ειναι αψογες. Και τα βαψιματα σας εξαιρετικα. Μακαρι να ειχαμε ολοι το δικο σας επιπεδο. Καλη συνεχεια σας ευχομαι και ακομα καλυτερα αποτελεσματα :respect:
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2013 10:46:12 GMT 2
Βαγγέλη και Ανδρέα σας ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Να είστε καλά παιδιά : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 23, 2013 12:01:30 GMT 2
Και οι δύο σας παραδίδετε μαθήματα μοντελισμού... Μπράβο και στους δύο σας!!!!!!!!!!!!!!!
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Feb 23, 2013 15:29:41 GMT 2
Σπύρο, Βαγγέλη, Ανδρέα και Γιώργο σας ευχαριστούμε παιδιά για τα τιμητικά σας σχόλια !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2013 19:06:05 GMT 2
Φίλοι μου, ένα θερμό ευχαριστώ κι από μένα. Πραγματικά χαίρομαι που η ιδέα βρίσκει ανταπόκριση και ελπίζω το πνεύμα συνεργασίας να επεκταθεί σε όλο και περισσότερες δραστηρίοτητες του φόρουμ μας. Πάμε στον κινητήρα της GTO... Όπως ίσως να θυμάστε είχα βάψει τα κύρια κομμάτια του, ενώ παράλληλα άνοιξα τις απαιτούμενες τρύπες στην κυλινδροκεφαλή για να μπούνε τα μπουζοκαλώδια. Όπως ίσως θα διακρίνετε στη φώτο τις πραγματικής, το airbox και η κυλιδροκεφαλή είναι σαγρέ κόκκινο. Για να το αναπαραστήσω στο μοντέλο, χρησιμοποίησα τα γνωστά texture paints (της techno) ως βάση. Βέβαια όπως συμβαίνει με τα texture βαψίματα οι φωτογραφίες μεγιστοποιούν τον κόκκο και τα κάνουν να μοιάζουν σε παιδάκια με ιλαρά ;D, αλλά στην πράξη είναι πολύ πιο διακριτικό. Επίσης προστεθήκαν τα μπουζοκαλώδια, τα οποία πλέχτηκαν στην άκρη τους, στην προσπάθεια να αναπαρασταθεί η πραγματική τους διάταξη (μετά από δοκιμές διάφορων λύσεων). Καλωδίωση (αισθητήρες αέρα) μπήκε και στο airbox. Το σύνολο κινητήρας, κιβώτιο και εξατμίσεις κολλήθηκε στο σασί ενώ στο πίσω μέρος προστέθηκε η αντιπυρική (όπως άλλωστε και στο κάτω μέρος του εσωτερικού)... Ολοκληρώθηκαν τα αμορτισέρ που είχαν κατασκευαστεί από το μηδέν σε προηγούμενο στάδιο της κατασκευής. Στη συνέχεια, προστέθηκε καλωδίωση στο κομμάτι που ενώνει τους εμπρός θόλους, μετά από μελέτη των φωτογραφιών της πραγματικής. Τέλος κολλήθηκαν οι αναρτήσεις με τους θόλους, προστέθηκε το ψυγείο και 2-3 σωλήνες για να γεμίσει ο χώρος. Κάπου εκεί διέκρινα, στις φωτογραφίες του κινητήρα, αντιπυρική πάνω από τα χταπόδια και την πρόσθεσα στο μοντέλο μου, καμπυλώνοντας κατάλληλα το αυτοκόλλητο της Hiro. Ελπίζω να σας αρέσουν. Με φιλικούς - συναδελφικούς χαιρετισμούς : :
|
|
997ii4s
Kart Driver
Χάρης
|
Post by 997ii4s on Feb 23, 2013 19:40:43 GMT 2
Πραγματικά σούπερ δουλειές!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 23, 2013 21:04:57 GMT 2
Χάρη σ' ευχαριστούμε πολύ φίλε για το θετικό σου σχόλιο !
Γιώργο συνεχίζεις ακάθεκτος το σεμινάριο ! Εξαιρετική η πρόοδος των εργασιών σου με όλη αυτή τη λεπτοδουλειά στα μηχανικά μέρη !
Κουράγιο και πλησιάζουμε στο τέλος φίλε...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 23, 2013 23:54:00 GMT 2
Παρακολουθώ αποσβολωμένος τα σεμινάρια σας, έχετε ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη σε όλους τους τομείς, μπράβο σας παιδιά!!! :respect: : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2013 10:34:45 GMT 2
Χάρη, Ανδρέα και Αλέξη ευχαριστώ(ούμε) για τα καλά λόγια. Θα επιμένω ότι για μένα το "σεμινάριο" δεν είναι οι δουλειές μας αλλά το πολύ καλό κλίμα (κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο Le Μans group build κάθε χρόνο, οπότε ξεκινήστε να ετοιμάζεστε - ο καιρός γαρ εγγύς ;D ;D) και η συνεργασία μας τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και σε επίπεδο λύσεων - ιδεών και βελτιώσεων. Αυτό δηλαδή ακριβώς που πρεσβεύει και για το λόγο που δημιουργήθηκε το ScW. Ευχαριστούμε και πάλι. Να είστε καλά φίλοι μου. : :
|
|
|
Post by manos13 on Feb 24, 2013 22:34:41 GMT 2
Επιτρεψτε μου και εμενα να αφησω τα διαπιστευτηρια μου και στους δυο σας!! Καλη συνεχεια!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2013 23:26:36 GMT 2
Μάνο ευχαριστούμε πολύ. Να είσαι καλά φίλε μου : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 25, 2013 10:22:16 GMT 2
Εγω παιδιά δεν θα σχολιάσω ξανά τίποτα για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε φορά που βλέπω δουλειές σας μένω με ανοικτό το στόμα και δεν ξέρω τι να πώ... Θα περιμένω να τα δώ τελειωμένα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 25, 2013 10:28:16 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφη η λεπτοδουλειά φίλε!
Keep Up!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2013 18:33:12 GMT 2
Γιώργο - Αλέξαβδρε, ευχαριστούμε... : :
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Feb 26, 2013 16:00:43 GMT 2
Γιωργο κανεις εξαιρετικη δουλεια, τοσο στις διαφορες μικροπροσθεσεις (detailing) οσο και στο βαψιμο. Τα συγχαρητηρια μου. Περιμενω με ανηπομονεσια τη συνεχεια και των δυο σας
|
|