|
Post by nektarios on Oct 15, 2022 23:58:27 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα φίλε! Εύχομαι να σου στείλουν το κομμάτι και η συνέχεια να είναι εντελώς απροβλημάτιστη!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2022 8:40:42 GMT 2
Καλημέρα, Φάνη. Νομίζω ότι η Heller σου κάνει δώρο που δεν υπάρχει το μισό λαμπατέρ, αφού το TY είναι πολύ πιο όμορφο χωρίς εμπρός φως. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 16, 2022 10:17:31 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, είχα βρει άλλη μια φωτό υπό γωνία χωρίς το εμπρός φωτό αλλά αυτή που έβαλες είναι καλύτερη και σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή! Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 16, 2022 10:40:16 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα φίλε! Εύχομαι να σου στείλουν το κομμάτι και η συνέχεια να είναι εντελώς απροβλημάτιστη! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Oct 17, 2022 10:31:49 GMT 2
Αργα και σταθερα Φανη οπως βλεπω και προσπαθεις με ωραιες σκεψεις προσπαθειες να αλλαξεις προς το πολυ καλυτερο το αποτελεσμα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 17, 2022 12:36:58 GMT 2
Αργα και σταθερα Φανη οπως βλεπω και προσπαθεις με ωραιες σκεψεις προσπαθειες να αλλαξεις προς το πολυ καλυτερο το αποτελεσμα! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Ναι κάποιες βελτιώσεις θα γίνουν, ας ελπίσουμε επιτυχημένες! Καλό μεσημέρι!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 17, 2022 20:22:57 GMT 2
Μια φωτό από την πρόοδο μου σχετικά με το κάλλυμα της εξάτμισης. Μετά από ψάξιμο, κατέληξα σε κάποιες βίδες με πιο λεπτό/μικρό κεφαλάκι. Νομίζω είναι οκ σε κλίμακα, έχουν βιδωθεί και θα ξεβιδωθούν για να βαφτούν τόσο η εξάτμιση όσο και το κάλλυμα της (το οποίο δέχεται και την χαλκομανία με τον αριθμό 125). Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 20, 2022 10:22:48 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2022 8:22:43 GMT 2
Μπόλικη και συστηματική δουλειά Φάνη. Στη δική μου, καθώς υπήρχε η προδιαγραφή ΟΟΒ στο GB, περιορίστηκα στο να κολλήσω μερικές φωτοχαραγμένες κεφαλές στις βίδες. Πάντως ευχάριστη κατασκευή δεν είναι; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2022 10:10:48 GMT 2
Μια χαρά πάει, Φάνη. Βρήκες τους ρυθμούς σου, σιγά - σιγά. Και για την αλητεία, άλλαξε το κεντρικό τμήμα του τιμονιού με μεταλλικό rod, αφού αυτό θα δεσπόζει από μπροστά με την έλλειψη του λαμπατέρ. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 21, 2022 12:16:39 GMT 2
Μπόλικη και συστηματική δουλειά Φάνη. Στη δική μου, καθώς υπήρχε η προδιαγραφή ΟΟΒ στο GB, περιορίστηκα στο να κολλήσω μερικές φωτοχαραγμένες κεφαλές στις βίδες. Πάντως ευχάριστη κατασκευή δεν είναι; Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Ναι, για OOB κατασκευή είναι αρκετά ευχάριστη (αφού έχει λίγα κομμάτια). Τώρα με τις έξτρα αλλαγές που σκέφτομαι να κάνω (και αν τα καταφέρω) στα πηρούνια, στις ακτίνες, κτλ να δούμε πόσο ευχάριστη τελικά θα είναι! Πάντως, μέχρι στιγμής σίγουρα την απολαμβάνω και επιπλέον μου αρέσει το πλαστικό του κιτ - σε αυτό που υστερεί αρκετά είναι φυσικά στις οδηγίες, όπως είχες αναφέρει και εσύ στην κατασκευή σου! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 21, 2022 12:56:26 GMT 2
Μια χαρά πάει, Φάνη. Βρήκες τους ρυθμούς σου, σιγά - σιγά. Και για την αλητεία, άλλαξε το κεντρικό τμήμα του τιμονιού με μεταλλικό rod, αφού αυτό θα δεσπόζει από μπροστά με την έλλειψη του λαμπατέρ. Καλημέρα Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Ναι, και εγώ πιστεύω έχω βρει ρυθμό - σχεδόν κάθε ημέρα κάθομαι στον πάγκο μου. Ας ελπίσουμε να είμαστε καλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όπως είπα και στον Κωνσταντίνο σκέφτομαι σοβαρά να ξανακάνω απόπειρα να αλλάξω τις ακτίνες με μεταλλικές, με θηλές αυτήν την φορά, καθώς επίσης το πάνω μέρος των πιρουνιών με stainless steel tube. Σίγουρα θα ήθελα αλλάξω και το τιμόνι, αν βρω ανάλογο tube και το λυγίσω κατάλληλα/ομοιόμορφα. Αυτό εννοείς και εσύ με το κεντρικό τμήμα του τιμονιού (φωτό παρακάτω); Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2022 19:06:53 GMT 2
Αυτό ακριβώς, Φάνη. Σωστός...
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2022 20:23:55 GMT 2
Οποιονδήποτε σωλήνα μοντελισμού (αλουμίνιο, μπρούντζο) προσπαθήσεις να λυγίσεις, θα τσακίσει. Δοκίμασε με επιχρωμιωμένη ράβδο (μπορείς να καταστρέψεις μια σχάρα ψησίματος...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2022 22:03:49 GMT 2
Πολύ μεθοδική η μέχρι τώρα προετοιμασία, ο δε πάγκος ζηλευτός! Καλή επιτυχία και με τα βαψίματα!
|
|
|
Post by czt on Oct 23, 2022 19:54:13 GMT 2
Πολύ ωραία και μεθοδικά πάει φανη! Οποιονδήποτε σωλήνα μοντελισμού (αλουμίνιο, μπρούντζο) προσπαθήσεις να λυγίσεις, θα τσακίσει. Δοκίμασε με επιχρωμιωμένη ράβδο (μπορείς να καταστρέψεις μια σχάρα ψησίματος... Συνονόματε αυτό που λες είναι ιεροσυλια σχάρα ψησίματος ποτε!!!!
|
|