|
Post by gtziaf on Jun 23, 2017 10:50:32 GMT 2
Γράφεις και βιβλίο Παναγιώτη... Το σώσιμο μαγικό και το πόνημα με τις χαλκομανίες για πολλά Μπράβο
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 24, 2017 18:20:15 GMT 2
Παναγιωτη εισαι ο μαιτρ των διασωσεων, παρα τα προβληματα βγαινει σουπερ. ΜΠΡΑΒΟ φιλε! Μπραβο και για τις χαλκομανιες, εχουν κατσει πολυ ομορφα και οι ιστοι και τα καρμπον. Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια αυτου του μπελαλιδικου αλλα πανεμορφου προτζεκτ.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 25, 2017 8:46:54 GMT 2
Δεν μας κούρασες, απλά μας ψάρωσες... Νοιώθω τοσοδούλης... Άντε και καλά τελειώματα, χωρίς άλλες αναποδιές...
|
|
|
Post by pkout on Jun 25, 2017 18:29:43 GMT 2
Παναγιωτη εισαι ο μαιτρ των διασωσεων, παρα τα προβληματα βγαινει σουπερ. ΜΠΡΑΒΟ φιλε! Να σου στείλω όλο μου το στοκ (φτιαγμένα και άφτιαχτα), να το διασώσεις από τα χέρια μου Μιλάμε τρελό η δουλειά σου, και οι χαλκομανίες απλώθηκαν σαν μπλοκμπαστεριά από hollywood Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 27, 2017 11:28:00 GMT 2
Καλημερα παιδια
Αν και νομιζω οτι εισαστε υπερβολικοι, Ευχαριστω πολυ για τα καλα σχολια!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 28, 2017 21:01:39 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά, σε κάθε της λεπτομέρεια!!! Πολλά συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 2, 2017 13:29:36 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 3, 2017 10:57:14 GMT 2
Μαγεία!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 3, 2017 17:22:22 GMT 2
Κατατοπιστικότατο. Μπράβο κι ευχαριστούμε!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2017 18:40:33 GMT 2
Νοιώθω πολύ τυχερός που θαύμασα απο κοντά την άκρως απαιτητική και υπέροχη δουλειά σου Παναγιώτη!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 16, 2017 23:07:38 GMT 2
Δεν έχω λόγια! Απλά
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 12, 2017 14:17:49 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου Ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια παιδια !!!! Σε ενα διαλειμα, αναμεσα στις διακοπες, ειπα μπας και προλαβαινω να ανεβασω την δουλεια που ηδη εχω κανει στο Μ1 κατ'αρχην εμφανιστηκε ενα καινουργιο προβλημα στην μουρη, κατι γρατζουνιες στο ενα ματι της αραχνης, δεν ξερω πως εγιναν αλλα επρεπε να φτιαχτουν ετσι επιστρατευτηκε το αυτοκολλητο χρωμιο απο την good smile racing και φτασαμε εδω μετα την διορθωση ακολουθησαν τα διαφορα διαφημιστικα ντεκαλς και ειμαστε ετοιμοι για βερνικια! Μετα ασχοληθηκα με την αλυσιδα της hobby design Ηταν η πρωτη φορα που εφτιαξα τετοια αλυσιδα οποτε ο βαθμος δυσκολιας ηταν μεγαλος! Εχει τις δυσκολιες της καθως δεν ειναι ολες οι τρυπες ιδιες σε μεγεθος, οποτε χρειαζοταν σχεδον ολες να τις μεγαλωσω με τρυπανι Ηταν αρκετα δυσκολο και επιπονο μπορω να πω, αλλα οντως εχει πολυ ρεαλιστικο αποτελεσμα!! Ελπιζω οτι την επωμενη θα τα καταφερω καλιτερα!! Και σιγα σιγα περασα στην συναρμολογηση Κομ οτι λαθη βλεπεις μιλαααα πριν ειναι πολυ αργα!! Αυτα για την ωρα !! Αλλος ενας εφυγε αυτο το διαστημα, τι να πω .... RIP Chester Bennington
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 13, 2017 21:01:36 GMT 2
Γιασου φιλε Παναγιωτη με τα ωραια σου! Πολυ ομορφη η δουλεια σου και η διορθωση στο χρωμιο αψογη. Με κανεις να νιωθω ενοχες χαχα.. Δεν βλεπω λαθη φιλε αλλα μια που το ψαχνεις με την λεπτομερεια και μ'αρεσεις!..εχω να προτεινω μια μικρη ευκολη προσθηκη αν και εσυ το θελεις. Ειναι απο αυτα τα μικρα πραγματακια που δεν γεμιζουν το ματι αλλα προσθετουν πολυ ρεαλισμο σε ενα τελειομενο μοντελο. Μιλαω για μια μικροσκοπικη φισα που υπαρχει στην πανω δεξια πλευρα του ψαλιδιου η οποια παρεμβαλετε στο λεπτο καλωδιο που εχεις τοποθετησει. Θα σου εβαζα μια φωτο αλλα ειμαι μακρια απο το σπιτι αυτες τις ημερες, τελος παντων ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις ευκολα τι εννοω. Τετοια φισακια αν δεν εχεις εχω εγω να σου δωσω απο ενα σετακι της top studio.. Αν και μικροσκοπικα δειχνουν ωραια τα ατιμα και με αυτη την κοκκινη λωριδα που εχουν στο μεσο τους. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 14, 2017 14:12:39 GMT 2
Γεια σου Φιλε Κομ πρωτ'απ ολα, μην αισθανεσαι καθολου ασχημα ουτε να εχεις ενοχες για τιποτα!! πραγματικα θελω βοηθεια, και την γνωμη σου.
Οσο για το καλωδιο εχεις δικιο να το λες, γιατι στην φωτογραφια δεν το βλεπεις τελειωμενο, απλα το εχω κοψει σε ενα μηκος και το κολλησα! ολα, εχω σκοπο να γινουν οπως τα λες! εχω και στηριγματα για τα καλωδια ετοιμα, και εχω και βισματα, μπορει να μην ειναι ιδια αλλα δεν θα φαινεται η διαφορα!
Ευχαριστω πολυ για το σχολιο!!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 14, 2017 18:26:14 GMT 2
Εξαιρετικό Παναγιώτη! Η δουλειά στην αλυσίδα επιπέδου μικροχειρουργείου!!! Διπλό μπράβο, για το αποτέλεσμα και για το ότι κρατάς το GB ζωντανό . Καλά τελειώματα! Και για την αυριανή σου γιορτή τις καλύτερες ευχές για υγεία, δημιουργικό μοντελισμό και ροκιές!
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 14, 2017 23:51:29 GMT 2
Συνεχισε την καλή δουλειά Πανο.Η αλυσιδα πρέπει να ήταν τρελό πουλί.Μην σκαλωνεις πουθενα.
|
|