pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 8, 2016 14:29:38 GMT 2
Yamaha yzr m1 2004 990cc και γυρω στα 240 καθαροαιμα!! Oμαδα Tech 3 Fortuna με Marco Melandri και Nori Abe στο τιμονι ο Marco βαφτηκε spiderman για το grand opening του Spiderman 2 Και τωρα κυριοι ας ανοιξουμε τα χαρτια μας Σας παιζω κυριοι με ενα πολυ δυνατο Φλος της Top Studio Αλλα και καρε της Top Studio Και εχω και Foul της Top Studio με Hobby Design Αλλα και για οποιους δεν αρεσει η ποκα, ανετα σας παιζω και μπιριμπα!! Ελπιζω να τη ξεκινησω συντομα... Στο αλλο θρεντ με την φερραρι ακουμε καποιους μουσικους που εφυγαν.. Εδω θα ακουσουμε αλλα Florence and the machine
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 8, 2016 14:37:22 GMT 2
Παναγιώτη ένα έχω να πώ εγώ "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ" Προσωπικά με τρομάζουν απίστευτα όλα αυτά τα μπλιμπλίκια... Περιμένω με ανυπομονησία να δώ την κατασκευή!! Να είσαι καλά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2016 14:45:40 GMT 2
Παναγιώτη φαινόταν τι φύλλο θα έρθει, αλλά πότε δεν περίμενα τόσο πειστική παρουσίαση Το μόνο που περιμένουμε τώρα, η κέντα να γίνει κέντημα ΥΓ. Αλήθεια γιατί δεν πήρες απευθείας το full σετάκι της top; Καλή επιτυχία
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 8, 2016 15:10:48 GMT 2
Το εχω Γιωργο Αλλα θελω να το χρησιμοποιησω σε μια μηχανη του γιατρου!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 8, 2016 16:45:01 GMT 2
Παναγιώτη αλλ δε μανι το προτζεκτ!!!!
Μιλάμε για υπερθέαμα με τόσα "μπλιμπλικια"!!! Ανυπομωνώ για το ξεκίνημα!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 8, 2016 20:42:26 GMT 2
Παναγιώτη μην την κάνεις φτωχή την κατασκευή... Δε δοκιμάζεις να προσθέσεις κανένα βελτιωτικό σετ;;; Με τέτοιο βαρύ οπλισμό, αναμένεται υπερπαραγωγή!!! Καλή επιτυχία!!! Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Dec 8, 2016 21:41:53 GMT 2
Ψάχνω εδώ και αρκετά λεπτά να βρω κάτι να γράψω, αλλά μου έρχεται μόνο αυτό: Μακάρι να γινόταν να έκανες ένα dry fit με άβαφα τα κομμάτια του κιτ και με όλα αυτά τα εξαρτήματα επάνω! Θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό! Καλή αρχή, θα το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2016 1:19:39 GMT 2
Τελικά το πιό φθηνό απ'όλα με όλο αυτό τον χαμό πρέπει να είναι το ίδιο το κίτ. Ανεβαίνει ο πήχυς κατα πολύ, εύχομαι να βγεί όπως θές φίλε.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 9, 2016 8:54:36 GMT 2
Ουτε εγω εχω ξαναφτιαξει μοντελο με τοσα πολλα μπλιμπλικια, οποτε εδω ειμαστε να τα λεμε, καθε προταση συμβουλη και βοηθεια ευπροσδεκτη!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 9, 2016 10:17:22 GMT 2
Τα τζερτζελέδια και τα μπλιμπλίκια θα τα απολαύσουμε στην ώρα τους... Προς το παρόν εγώ απολαμβάνω τη μουσική υπόκρουση! Άντε, και μην καθυστερείς πολύ το ξεκίνημα...
|
|
|
Post by LUNATIC on Dec 9, 2016 21:58:06 GMT 2
Φιλε Παναγιωτη... Καταπληκτικη εκδοση του Μ1. Μπραβο και για τα αξεσουαρακια. Καλη προικα. Επειδη το εχω φτιαξει αυτο το Μ1 2 φορες σου λεω τι να προσεξεις. (παντα καλοπροαιρετα) Αυτο το Μ1 ετρεξε σε βροχινο αγωνα. 1)Αρα θες ελαστικα-φρενα βροχινης εκδοσης. Eκτος αμα θες να κανεις την εκδοση των χρονομετρημενων που εγιναν σε στεγνο. 2)Εχει μια λεπτομερια το μοντελο και το πραγματικο Μ1 που για να μην πω ολοι θα πω οι πιο πολλοι την ξεχναν. Πανω στο πλαισιο πρεπει να μαρκαρεις και να βαψεις ενα μπλε κοματτι και να βαλεις την αναλογη χαλκομανια απο επανω (εξαγωνο πλεγμα). photo uploadingΑυτο ειναι το σωστο σε αυτο το τομεα. pic uploadΚαι τελος το αεξαγωνο πλεγμα δεν πρεπει να μεινει χρωμιομενο. Αλλα να περαστει μια μπλε διαφανεια για να μπλεδιζει και αυτο (ελαφρα). Αυτα και καλη αρχη!!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 10, 2016 12:06:38 GMT 2
Φιλαράκι το εργαλείο θα γίνει τούμπανο με το ταλέντο σου και με την συνδρομή των βελτιωτικών!! Αυτό το μοντέλο εκτός απο πανέμορφο εχει και άλλο ενα μεγάλο πλεονέκτημα.. Αν σε κουράσει η σε τσαντίσει η αν κάτι πάει στραβά βρε αδερφέ!! Μπορείς ωραιότατα με ενα σφυρί, εύκολα και γρήγορα να το κάνεις.. και ετσι.. Κανείς δεν θα μπορεί να σου πει τίποτα και θα είσαι ΚΑΙ σωστός ιστορικά ΚΑΙ πρωτότυπος χαχαχαχα!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 10, 2016 16:23:10 GMT 2
Ανδρεα Ευχαριστω πολυ για τα τιπς, Το θεμα με την βροχη με ειχε μπερδεψει εβλεπα πολλες φωτο στο νετ και το ειδα και με βροχινα αλλα και με στεγνα και προσπαθουσα να καταλαβω αν ετρεξε και σε αλλο αγωνα με τετοιο λιβερι δεν πηγε το μυαλο μου στα δοκιμαστικα!! χαχαχχα τωρα οπως ειναι τα πραγματα, θα το αφησω με τα στεγνα, Για το εξαγωνο πλεγμα εσυ τι εχεις κανει? το εχεις περασει απαλα με clear blue? Και θα κοιταξω και για το μπλε κομματι στο πλαισιο Ευχαριστω και παλι, ααα και οτι αλλο θυμηθεις εδω ειμαστε!!
Κομ παντως ηταν εντυπωσιακη σαβουρντα !! ελπιζω οτι δεν θα φτασω σε αυτο το σημειο!!
Κωνσταντινε, γενικα η Florence νομιζω οτι κανει καλη δουλεια, το συγκεκριμενο κομματι ομως ειναι αριστουργημα
|
|
|
Post by LUNATIC on Dec 10, 2016 19:31:31 GMT 2
Παναγιωτη το χρωμιομενο πλεγμα χαλκομανιας το περασα με Alclad transparent blue. Tωρα ή ριχνεις πολυ απαλο και με διαδοχικες κινησεις στρωμα ή παιρνεις το Alclad Hot metal blue που ειναι πιο "γαλαζιο" μπλε και οχι τοσο ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΠΛΕ. Κανε και κανα τεστ πρωτα πανω σε κατι χρωμιομενο για να απο φασισεις το χρωμα και την μεθοδο. Καλη συνεχεια!!!
|
|
|
Post by pkout on Dec 29, 2016 21:03:56 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη και καλή χρονιά. Πραγματικά είμαι περιέργος να δω που θα χωρέσουν όλα αυτα τα βελτιωτικά και πόσα από το οριτζιναλ κιτ θα περισσέψουν για ανταλλακτικά!!!! Καλή κατασκευή
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 3, 2017 16:24:16 GMT 2
Ναμαστεεεεε!!! Επιτελους καιρος ειναι να ξεκινησουμε τυπικο κιτ ταμιγια, αψογα καλουπαρισμενο και με πολυ καλες εφαρμογες στα κομματια Εκοψα τα κομματια απο τα πλαισια και αρχισε ο καθαρισμος των αποτυπωματων των καλουπιων, των ejection points, κτλ κτλ Γενικα τριψιματα και καθαρισματα Μετα αρχισα να ταξινομω την δουλεια που εχω να κανω στην Μ1 και αποφασισα σε ποια σημεια θα επεμβω, ετσι αρχισα να ανοιγω τρυπες στην πισω δισκοπλακα και σε αλλα μερη για πιο αληθοφανεια image και γιναν ετσι image sharing Σειρα πηραν οι ζαντες τριφτικαν καλα για να φυγουν τα σημαδια απο τα καλουπια και τρυπηθηκαν για τις βαλβιδες αερα Μετα αρχισα και τα κολληματα στα διαφορα κομματια Συνεχιζουμε γερα με τσαμπουκα!! Ανεβαζουμε ενταση στα ηχεια μας και.....
|
|