|
Post by konstantinf on Apr 3, 2017 17:08:13 GMT 2
Πολύ ωραίες οι τρύπες! Νομίζω πως η ραφή στο ρεζερβουάρ θέλει ακόμα λίγο δούλεμα για να εξαφανιστεί - ή πρόκειται για χρωματισμό σε βάθος του πλαστικού; Και προς τι το κόψιμο στην πίσω ζάντα;
Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 3, 2017 19:30:15 GMT 2
Κωνσταντινε απλα τα κολλησα, δεν εχει μπει ακομα στοκος για τις ραφες, σιγα σιγα... το κοψιμο στην πισω ζαντα εγινε για να μπορεσω να βρω ακριβως το σημειο που θα τρυπησω για την βαλβιδα αερα.
Καλο βραδυ
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2017 11:01:55 GMT 2
Καλή αρχή και ακόμα μια καλύτερη συνέχεια Παναγιώτη!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 5, 2017 10:48:20 GMT 2
Καλή αρχή Παναγιώτη. Αναμένουμε σπουδαία πράγματα
|
|
|
Post by pkout on Apr 7, 2017 20:16:42 GMT 2
Δυνατό ξεκίνημα Παναγιώτη Καλή συνέχεια με τους ιστούς
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 26, 2017 6:24:53 GMT 2
Καλησπερα σας αγαπητοι μου Οι εργασιες στην Μ1 προχωρησαν καπως, και ετσι υπαρχει υλικο για να μπορω να σας δειξω οποτε εχουμε και λεμε Ξεκινησα με στοκους και τριψιματα. Απλο μοντελιστικο στοκο για τις ραφες και εποξικο, για γεμισμα στο πισω ψαλιδι το οποιο μετα το τριψιμο ηρθε σε αυτο το σημειο ξεκινησα και τις εξατμισεις που οπως βλεπετε ο γιος μου εβαλε παλι το χερακι του Ευτυχως μικρο το κακο, στην συνεχεια κολληθηκαν και τρυπηθηκαν στην εξοδο για να μπουν τα μεταλλικα τις τοπ στουντιο ταυτοχρονα ετριψα και την βαση της για να γινει πιο λεπτη και εκλεισα τις τρυπες με ζεσταμενο και τεντωμενο πλαστικο Οι τρυπες ξαναανοιχτηκαν με μικροτερο τρυπανι για να αντικαταστησω τις χοντροκομενες βιδες της ταμιγια με αλλες απο την τοπ στουντιο το ιδιο αποφασισα να κανω και για τις υπολοιπες βιδες οποτε ξεκινησα την ιδια διαδικασια στα φερινγκ στις μουρες και οπου αλλου μπορουσα Και εχω φτασει σε αυτο το σημειο, εκανα και τις δοκιμες εφαρμογης και δειχνει αρκετα καλο Συνεχιζουμε δυναμικα Parov stelar αγαπητοι μου, και ενα απο τα καλυτερα κομματια του
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 26, 2017 9:10:27 GMT 2
Πολύ όμορφα το προχωράς Παναγιώτη... Εξαιρετική η δουλειά με τις βίδες στα φάιρινγκς! Δυο ερωτήσεις ωστόσο: Δεν είχες βίδες Phillips ή Allen; Βίδες με απλή εγκοπή δεν ταιριάζουν σε μια μοντέρνα μηχανή... Και δεν θα 'πρεπε να μπουν οι βίδες μετά το βάψιμο; Θα τις μασκάρεις τώρα; Καλή συνέχεια!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 26, 2017 11:53:10 GMT 2
Καλημερα Κωνσταντινε Το θεμα ειναι οτι οι βιδες στα συγκεκριμενα σημεια ειναι οντως με απλη εγκοπη οπως γραφεις ακομα και στις πιο συγχρονες αν ανοιξεις την φωτο θα δεις οτι χρησιμοποιουν τετοιες βιδες τις οποιες τις λενε quick release γιατι ξεβιδωνουν με μια, η δυο περιστροφες. Διορθωστε με οι πιο ειδικοι αν κανω λαθος. Οι βιδες της τοπ στουντιο που εχω βαλει Κωνσταντινε ειναι με σπειρωμα δεν τις εχω κολλησει απλα τεστ φιτ εκανα για να δω αν ολα μπαινουν στην θεση τους !! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για το ενδιαφερον σου!!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 26, 2017 12:29:28 GMT 2
Καθαρές και σωστά εκτελεσμένες οι επεμβάσεις σου. Όλα άρτια ως εδώ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 26, 2017 13:55:57 GMT 2
...χρησιμοποιουν τετοιες βιδες τις οποιες τις λενε quick release γιατι ξεβιδωνουν με μια, η δυο περιστροφες. Πάω πάσο, και μάλιστα καθώς η εμπειρία μου περιορίζεται στην Ducati που έφτιαξα και όπου τω όντι χρησιμοποιούν μαύρες Allen...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2017 12:02:59 GMT 2
Σούπερ πάει Παναγιώτη. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 6, 2017 17:26:28 GMT 2
Ωραίος Παναγιώτη, προχωράς μεθοδικά. Τις προς τα πανω προεκτάσεις στα πλαϊνά των φαιρινγκ που λέγαμε κάποτε, κατα τύχη ανακάλυψα πως τις εχω σε PE απο το σετ της scale motorsport. Απ οτι φαίνεται μου είχαν περισσέψει γιατι το m1 του γιατρου που ειχα φτιάξει ήταν μεταγενεστερο και δεν τις χρησιμοποιουσε. Αν τις θέλεις είναι στην διάθεση σου. Η αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιησεις τα pe σαν πατρον για να μεταφέρεις το σχημα τους σε λεπτο φύλλο πλαστικού το οποίο δουλεύετε και κολαει ευκολότερα. Καλη συνεχεια. ΥΓ. Όταν φτάσει η ωρα να βάλεις τις χαλκομανίες του ψαλιδιού προτείνω να τις διαχωρίσεις απο το ενιαίο φιλμ που βρίσκονται γιατι υπάρχει η πιθανότητα να έχεις silvering στο μαύρο φόντο. Καλη συνεχεια.
|
|
|
Post by pkout on May 9, 2017 18:39:12 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη, Ο spiderman πάει να σπάσει ταμεία, πολύ μεθοδικές οι επεμβάσεις σου Καλή συνέχεια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 11, 2017 22:42:36 GMT 2
Καλησπεραααα Κοοομμ και βεβαια φιλε μου θα ηθελα τις προεκτασεις για να κοψω πατρον, θα σε παρω τηλ να το κανονισουμε. στην Μ1 τωρα, ασχοληθηκα με διαφορα, σειρα πηρε το πισω αμορτισερ οπου αντικατεστησα το πλαστικο ντεποζιτο του κιτ με το μεταλλικο της top studio μετα, σειρα πηρε το πισω ψαλιδι, οπου εφαρμοσα το σετακι της Τ2Μ για το τεντομα της αλυσιδας και τους αξονες για τους τροχους της ιδιας εταιρειας Μετα απο αυτα, δειλα δειλα περναμε στα βαψιματα, Μαυρο γκλος για αρκετα μηχανικα μερη σαν υποστρωμα για τα μεταλλικα χρωματα και ασταρια για τα υπολοιπα, ενα χερι, τριψιμο δευτερο χερι ξανα τριψιμο!! Αυτα για την ωρα Θα τα πουμε συντομα ελπιζω Μια φοβερη διασκευη του κομματιου των Gorillaz :Clint Eastwood απο τους Naosol & The Waxx Blend
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2017 11:38:05 GMT 2
Είσαι πιστόλι. Πολύ όμορφα, όπως πάντα Παναγιώτη!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 13, 2017 9:08:58 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Τα μεταλλικά αξεσουάρ πραγματικά απογειώνουν τα μοντέλα αυτού του είδους. Διόρθωσε αν θέλεις τα λεπτά σπειρώματα που τοποθετουνται στους ρυθμιστές του πισω αξονα. Για να είναι σωστά θα πρέπει να κοπούν ώστε να μην εξέχουν καθόλου απο τα μικρά εξάγωνα παξιμάδια. Δες μήπως σε φτάνει σε μήκος να κόψεις το ενα σπείρωμα ακριβώς στη μέση ώστε να βάλεις από ένα κομμάτι του σε κάθε πλευρά του ψαλιδιού. Έτσι ίσως καβατζωσεις ενα σπείρωμα για να χρησιμοποιηθει σε άλλη κατασκευη. Τα pe που λέγαμε θέλεις να τα σκαναρω και να σου τα στείλω ηλεκτρονικά?
|
|