|
Post by alex78 on Jan 26, 2013 13:13:04 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jan 26, 2013 15:56:31 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα,
Το απόλυτα κλασσικό θέμα διάλεξες φίλε !
Για μένα το british racing green είναι το χρώμα που του πηγαίνει περισσότερο (κατά τη δική μου προσωπική άποψη πάντα)...
Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή εύχομαι να έχεις !
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2013 18:16:50 GMT 2
Και αναρωτιόμουν: Μα κάποιος λείπει από το GB, αλλά ποιός;... ;D Φίλε Αλέξη, πραγματικά άριστη η επιλογή σου! : : Εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή! Όσο για το χρώμα, πιστεύω οτι όποιο και να επιλέξεις πανέμορφο θα είναι! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 26, 2013 18:48:07 GMT 2
Alex πολύ ωραίο θεμα διάλεξες... Ενα αυτοκίνητο που ονειρευομαι καποια στιγμη να το αποκτησω σε διασταση 1/1!!!!!!! Καλη και απροβληματιστη κατασκευη να εχεις...
|
|
|
Post by alex78 on Jan 26, 2013 19:19:27 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα, Το απόλυτα κλασσικό θέμα διάλεξες φίλε ! Για μένα το british racing green είναι το χρώμα που του πηγαίνει περισσότερο (κατά τη δική μου προσωπική άποψη πάντα)... Καλή και απροβλημάτιστη κατασκευή εύχομαι να έχεις ! Ευχαριστώ Ανδρέα, η αλήθεια είναι ότι τελικά μάλλον δείχνει να με ''κερδίζει'' το κόκκινο...... Και αναρωτιόμουν: Μα κάποιος λείπει από το GB, αλλά ποιός;... ;D Φίλε Αλέξη, πραγματικά άριστη η επιλογή σου! Εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή! Όσο για το χρώμα, πιστεύω οτι όποιο και να επιλέξεις πανέμορφο θα είναι! Ποιός λείπει?......μα φυσικά αυτός που πάντα συμμετέχει σε g.b. αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνει τπτ........ ;D ;D Να σαι καλά Νεκτάριε! Alex πολύ ωραίο θεμα διάλεξες... Ενα αυτοκίνητο που ονειρευομαι καποια στιγμη να το αποκτησω σε διασταση 1/1!!!!!!! Καλη και απροβληματιστη κατασκευη να εχεις... Στο εύχομαι ολόψυχα Γιώργο, πίστεψέ με αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών εδώ μέσα..... Εγώ τώρα θα προσπαθήσω να φτάσω την ποιότητα του δικού σου 1/24 που είχες φτιάξει παλιότερα...... Αλέξης
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 26, 2013 20:38:04 GMT 2
Ασε τα πολλά μπλα-μπλα και ξεκίνα φιλαράκι!!!! Καλή αρχή φίλε μου!!! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 26, 2013 21:04:47 GMT 2
Ασε τα πολλά μπλα-μπλα και ξεκίνα φιλαράκι!!!! Καλή αρχή φίλε μου!!! Α,ρε πατρίδα βλέπω μ'έχεις πάρει χαμπάρι..... ;D ;D, μην μου βιάζεσαι, όλα θα γίνουν...... Σ'ευχαριστώ Ηλία! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2013 11:19:33 GMT 2
Αλεξ, καλή αρχή κι από μένα. Καλωσόρισες στο GB : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 27, 2013 13:09:54 GMT 2
Εγώ τώρα θα προσπαθήσω να φτάσω την ποιότητα του δικού σου 1/24 που είχες φτιάξει παλιότερα...... Αλέξης Φίλε Αλέξη σε ευχαριστώ για το κολακευτικό σχόλιο σου, αλλα πιστευω πως το δικό σου θα βγεί πολύ καλυτερο και λόγο εμπειρίας και λόγο ότι το ξεκινάς απο την αρχή...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 28, 2013 11:53:18 GMT 2
Αλέξη καλημερα! Φοβερό κιτ φίλε και θέμα! Προσωπικά θα το πήγαινα για το κλασσικό κυπαρισί...αλλά πράξε όπως νομίζεις Θα παίξεις καθόλου με τον ουρανό? Καμιά Αγγλική σημαία...checkers κλπ? Καλή αρχή να έχεις
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 28, 2013 15:13:53 GMT 2
Αλεξ καλη αρχη φιλε μου!! Επιτελους μια ακομα συμμετοχη μικρου μεγεθους...να μη νοιωθω μονος δηλαδη!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2013 21:31:44 GMT 2
Αλεξ, καλή αρχή κι από μένα. Καλωσόρισες στο GB Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! : : Αλέξη καλημερα! Φοβερό κιτ φίλε και θέμα! Προσωπικά θα το πήγαινα για το κλασσικό κυπαρισί...αλλά πράξε όπως νομίζεις Θα παίξεις καθόλου με τον ουρανό? Καμιά Αγγλική σημαία...checkers κλπ? Καλή αρχή να έχεις Αλέξανδρε σ'ευχαριστώ! Στο μυαλό μου έχω 3 υποψήφιες αποχρώσεις για το αμάξωμα (κυπαρισί, κόκκινο και μια λίγο ασυνήθιστη και τολμώ να πώ ολίγον.....ανατρεπική ;D. Όποια και να αποφασίσω τον ουρανό σκέφτομαι να το βάψω λευκό......θα δούμε..... Αλήθεια εσύ τι προτείνεις.....? Αλεξ καλη αρχη φιλε μου!! Επιτελους μια ακομα συμμετοχη μικρου μεγεθους...να μη νοιωθω μονος δηλαδη!! ......έτσι,έτσι....''σαν τους Χιώτες'' ;D, να σαι καλά Χρήστο! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 29, 2013 10:40:52 GMT 2
Αν το έκανα εγώ φίλε, θα πήγαινα σε μια απόχρωση off white με την αγγλική σημαία στον ουρανό Πάντως θα μου άρεσε και το χρώμα έκπληξη που λές...θα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά μινι
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 29, 2013 11:03:27 GMT 2
Το κλασσικά χρώματα ήταν... - πρασινο με λευκό ουρανο - κόκκινο με μαυρο ή λευκο ουρανό - λευκό με μαυρο ουρανο
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 29, 2013 15:27:15 GMT 2
Αλεξ :respect:
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 29, 2013 18:52:31 GMT 2
Μπράβο Alex : : Καταπληκτικό "αυτοκινητάκι" με τρομερή οδηγική συμπεριφορά (ala kart) που ήταν κυριολεκτικά "διαβολάκι" στο δρόμο.....Βέβαια ένεκα του σπαρτιάτικου εξοπλισμού πάντα ήταν λίγο παρεξηγημένο απο τον έλληνα μέσο οδηγό. Πάντως ήταν "σαύρα" πολύ πριν "ανακαλυφθεί" ο όρος απο το νεοέλληνα.....νόμιζες οτι ο "απο τέτοιος σου" ακουμπούσε στην άσφαλτο ;D και μαζί με το θρυλικό Autobianchi σημάδεψε τα νιάτα πολλών - ραντεβουδάκια με "ρόδα", απόπειρες εξέλιξης" ala greka ή απλά Ν-έωπας και καταιδρωμένος να σε κορνάρουν οι πίσω "παλαιότεροι" Προσωπικά θα σου πρότεινα εαν το "πάς" κλασικό βαφή British racing green με λευκή οροφή, εαν όμως το "πας" πιο μοντέρνο βαφή ασημί (οχι inox !!!) με μαύρη οροφή. Το 'χω δεί να το οδηγεί κοπελιά στο Πανόραμα και ομολογώ οτι είναι ωραίο Καλή συνέχεια φίλε μου
|
|