|
Post by jvolume on Feb 7, 2013 15:52:32 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα δοκιμαστούν άμεσα.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 16:06:37 GMT 2
Ευγε φίλε μου έυγε!!! Πάμε γερά!!!Μια χαρά το πάς!!!! Για το πορτοκαλι θα συμφωνήσω στο οταν πέσει το βερνίκι θα εισαι οκ!!! Ηλίας!! Να σαι καλά φίλε μου Ηλία, σ'ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη! Αλέξης Αλέξη καλησπέρα Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα δοκιμαστούν άμεσα. Είμαι σίγουρος πως θα ενθουσιαστείς, αναμένω τις εντυπώσεις σου..... Αλέξης
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Feb 12, 2013 17:51:10 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα. Πολύ δυνατή εκκίνηση με σπάνιο χρώμα σε κιτ που σε συνδιασμό με το εσωτερικό (νομίζω ότι το μαύρο είναι ιδανικό για ανοικτές αποχρώσεις)θα το απογειώσει. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 18:12:18 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα. Πολύ δυνατή εκκίνηση με σπάνιο χρώμα σε κιτ που σε συνδιασμό με το εσωτερικό (νομίζω ότι το μαύρο είναι ιδανικό για ανοικτές αποχρώσεις)θα το απογειώσει. Καλή συνέχεια Βασίλη καλησπέρα! Χαίρομαι που βρήκες ενδιαφέρουσες τις αποχρώσεις που διάλεξα, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια απο μέρους μου..... Ευχαριστώ για την υποστήριξη!! Αλέξης : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 15, 2013 13:49:06 GMT 2
Γεια σου Αλεξη! Ομορφη η χρωματικη σου επιλογη φιλε μου , ετσι να ξεφυγουμε λιγο απο τα πρασινα και τα κοκκινα . Για να δουμε τι θα κανεις με την οροφη...Αναμενουμε....Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 15, 2013 21:27:49 GMT 2
Γιάννη σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, λίγη υπομονή ακόμη και έρχεται new update! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2013 18:47:32 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε μικρή πρόοδο εργασιών και σας την παρουσιάζω ευθύς αμέσως: Η οροφή βάφτηκε 2 χέρια με το Pure White, ύστερα βερνικώθηκε με το ''513'' και αφού στέγνωσε καλά ψεκάστηκε ο ''ουρανός'' απο μέσα με το Desert Yellow: Σειρά πήρε το σασσί που αφού βερνικώθηκε μασκαρίστηκε για να βαφτούν οι θόλοι και κάποια άλλα σημεία με μαύρο. Χρησιμοποιήθηκε το Vallejo Black Primer (τώρα που το βρήκα σιγά μην το αφήσω..... ;D): Ύστερα έγιναν με ασημί μαρκαδοράκι κάποιες λεπτομέρειες στίς επενδύσεις των πορτών, βάφτηκαν τα κέντρα των τροχών, εφαρμόστηκαν τα λάστιχα στις ζάντες αφού τρίφτηκε πρώτα το πέλμα τους και τέλος αποπειράθηκα να κάνω ''στεγνό πινέλο'' στα καθίσματα. Χρησιμοποίησα ακρυλικό German Grey, θα ήθελα την γνώμη σας γιατί εμένα μου φαίνεται περισσότερο να βάφτηκαν ....... ανθρακί..... ;D Αναμένω εναγωνίως τις παρατηρήσεις σας ωστε να βελτιωθώ το κατα δύναμειν! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την υπομονή σας! Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Feb 18, 2013 19:05:50 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα,
Η οροφή πολύ όμορφη μπράβο !
Επίσης οι πόρτες και τα μασκαρίσματα απο κάτω πολύ καλά !
Το wash κυρίως στα εμπρός καθίσματα σου ξέφυγε... Αν προσέξεις στο πίσω το wash είναι πιο διακριτικό. Στα εμπρός είναι σαν να άλλαξε το χρώμα τους... Έπρεπε να τονίσεις μόνο τις ακμές ελαφρά αλλά είναι η πρώτη σου φορά ακι την επόμενη θα είναι πολύ καλύτερα ! Σου λέω τη γνώμη μου επειδή τη ζητάς εσύ ο ίδιος και με την προοπτική να γίνουν καλύτερα στο μέλλον...
Πάντως μπορείς να το διορθώσεις και τώρα αν θές...
Καλή συνέχεια φίλε !
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2013 19:19:19 GMT 2
Αλέξη καλησπέρα, Η οροφή πολύ όμορφη μπράβο ! Επίσης οι πόρτες και τα μασκαρίσματα απο κάτω πολύ καλά ! Το wash κυρίως στα εμπρός καθίσματα σου ξέφυγε... Αν προσέξεις στο πίσω το wash είναι πιο διακριτικό. Στα εμπρός είναι σαν να άλλαξε το χρώμα τους... Έπρεπε να τονίσεις μόνο τις ακμές ελαφρά αλλά είναι η πρώτη σου φορά ακι την επόμενη θα είναι πολύ καλύτερα ! Σου λέω τη γνώμη μου επειδή τη ζητάς εσύ ο ίδιος και με την προοπτική να γίνουν καλύτερα στο μέλλον... Πάντως μπορείς να το διορθώσεις και τώρα αν θές... Καλή συνέχεια φίλε ! Ανδρέα γι'αυτό επιζητώ τις παρατηρήσεις σας, μπάς και βελτιωθώ λίγο, μην είμαστε μόνο ευχολόγια....... ;D Τώρα αν θέλεις γράψε μου πώς μπορώ να τα διορθώσω..... Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Feb 18, 2013 19:27:01 GMT 2
Θα μπορούσες να το ξεβάψεις και να το ξαναβάψεις ή κατευθείαν απο πάνω να ξαναψεκάσεις το μαύρο και μετά να ξανακάνεις το wash. Έχε σαν οδηγό το πίσω κάθισμα το οποίο είναι αρκετά καλό θα έλεγα !
Καλή επιτυχία φίλε !
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2013 19:40:47 GMT 2
Ok, θα το ξαναπεράσω απο πάνω, ευχαριστώ φίλε! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Sakis on Feb 18, 2013 19:54:53 GMT 2
Καθαρά βαψίματα βλέπω Άλεξ και συνεχή βελτίωση! Ωραία ως εδώ! Το μασκάρισμα που σου ξέφυγε λιγάκι στο κάτω μέρος λογικό κι αναμενόμενο με τόσες καμπύλες. Αν σε παίρνει να το διορθώσεις καλώς, αλλιώς δε θα το δει κανείς είναι από κάτω ;D . Αυτό που αποπειράθηκες στα καθίσματα λέγεται στεγνό πινέλο (Dry Brush) και όχι wash. Το wash είναι κάτι εντελώς διαφορετικό (το ακριβώς αντίθετο θα τολμούσα να πω μιας και στο dry brush τονίζεις τα υπερυψωμένα σημεία με στεγνό πινέλο και στο wash τονίζεις τα χαμηλότερα σημεία-γραμμώσεις με αραιωμένο χρώμα και νοτισμένο πινέλο). Άλλο το ένα και άλλο το άλλο λοιπόν! Συμπαθητική η προσπάθεια για πρώτη φορά στα καθίσματα και χαίρομαι που μπήκες στη διαδικασία να το σκεφτείς και να το πράξεις. Το μαύρο στην 1:1 δεν είναι ποτέ σκέτο μαύρο υπό κλίμακα. (τροφή για σκέψη ) Με τον καιρό το αποτέλεσμα θα γίνεται καλύτερο! Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Feb 18, 2013 20:14:07 GMT 2
Θάνο έχεις απόλυτο δίκιο φίλε απο κεκτιμένη ταχύτητα ανέφερα το στεγνό πινέλο ώς wash !
Kαι να φανταστείς ότι σε μια συζήτηση με τον Αλέξη πρίν απο καιρό όταν μου είχε πεί ότι θα κάνει wash στα καθίσματα και εννούσε στεγνό πινέλο του εξηγούσα τη διαφορά που εσύ εξηγείς σήμερα......................
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2013 20:46:19 GMT 2
Το μασκάρισμα που σου ξέφυγε λιγάκι στο κάτω μέρος λογικό κι αναμενόμενο με τόσες καμπύλες. Αν σε παίρνει να το διορθώσεις καλώς, αλλιώς δε θα το δει κανείς είναι από κάτω ;D . Θάνο η αλήθεια είναι ότι δεν το ''πολυέχω'' με τα μασκαρίσματα, θα δώ πάντως τι μπορώ να περισώσω..... Συμπαθητική η προσπάθεια για πρώτη φορά στα καθίσματα και χαίρομαι που μπήκες στη διαδικασία να το σκεφτείς και να το πράξεις. Το μαύρο στην 1:1 δεν είναι ποτέ σκέτο μαύρο υπό κλίμακα. (τροφή για σκέψη ) Με τον καιρό το αποτέλεσμα θα γίνεται καλύτερο! Ε, καιρός δεν είναι ν' αρχίζω και γω μοντελιστικά να.....στροφάρω λίγο? , είπαμε δουλεύω OOB αλλά να εφαρμόζουμε και καμιά τεχνική, ολόκληρη ενότητα έχει φτιάξει ο Γιώργος..... Αυτό που αποπειράθηκες στα καθίσματα λέγεται στεγνό πινέλο (Dry Brush) και όχι wash. Το wash είναι κάτι εντελώς διαφορετικό (το ακριβώς αντίθετο θα τολμούσα να πω μιας και στο dry brush τονίζεις τα υπερυψωμένα σημεία με στεγνό πινέλο και στο wash τονίζεις τα χαμηλότερα σημεία-γραμμώσεις με αραιωμένο χρώμα και νοτισμένο πινέλο). Άλλο το ένα και άλλο το άλλο λοιπόν! Έχει συζητηθεί και γραφτεί τόσες πολλές φορές στο forum που και να ήθελα να τα μπερδέψω εσκκεμένα....απλά δεν γίνεται...... ;D ;D Πέρα απ' την πλάκα καλά έκανες και το ανέφερες φίλε..... Kαι να φανταστείς ότι σε μια συζήτηση με τον Αλέξη πρίν απο καιρό όταν μου είχε πεί ότι θα κάνει wash στα καθίσματα και εννούσε στεγνό πινέλο του εξηγούσα τη διαφορά που εσύ εξηγείς σήμερα...................... Είναι γεγονός, το επιβεβαιώνω! Καθαρά βαψίματα βλέπω Άλεξ και συνεχή βελτίωση! Ωραία ως εδώ! Σου εύχομαι καλή συνέχεια! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια φίλε μου! Αλέξης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 19, 2013 10:33:09 GMT 2
Αλέξη γίνεται πολύ όμορφο το μίνι φίλε! Ωραίο βάψιμο και καθαρό...όλα μια χαρά! Για το κάθισμα σου είπαν τα παιδιά, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Για το πάτωμα που σου ξέφυγε το μασκάρισμα, ίσως φταίει και το primer, μιας και τα συγκεκριμένα είναι πολύ παχύρευστα πριν στεγνώσουν...(τουλάχιστον το γκρι και το άσπρο..). Αν ψεκάζεις από λίγο πιο μακρυά, θα πέφτει λιγότερη ποσότητα και επομένως ίσως υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να τρέξει από κάτω από τις ταινίες! Όπως και να έχει, το καλύτερο από όλα αυτά είναι η βελτίωση σου φίλε, που είναι ευδιάκριτη από μοντέλο σε μοντέλο : : : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 19, 2013 13:16:05 GMT 2
Aλεξη πολυ ομορφο το κουπερακι σου και πρωτοτυπο. Αλλα με ξερεις τωρα..αντε τελειωνε το γρηγορα γρηγορα και ξαναπιασε εκεινο το θηριο με το πτερυγιο ;D ;D
|
|