|
Post by gtziaf on Jun 3, 2012 15:50:23 GMT 2
Φίλοι μου οι διαφωνίες είναι μέσα στο παιχνίδι και αποπνέουν υγεία. Το ζήτημα είναι ο τρόπος που παραθέτεις τα επιχειρήματα σου, το να μην θίγεις τον συμφουρουμίστα σου και το να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Σας συγχαίρω και τους δύο, γιατί παρά την διαφωνία σας, κρατήσατε ένα κόσμιο επίπεδο. Τώρα, τι έγινε στο χωράφι στο Βόλο, δεν μπορώ να ξέρω, αλλά αν είχατε τον Μπέο διαιτητή, το σίγουρο είναι ότι θα κέρδισε το άθλημα ;D ;D Σας περιμένω, αμφότερους, στο Le Mans... : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 28, 2012 4:04:06 GMT 2
Μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις ( ;D) κλείνει η παρένθεση και επανέρχομαι στην πρόοδο του μοντέλου που μονοπωλεί τον πάγκο μου από τον Ιανουάριο και από ότι φαίνεται θα πάει μέχρι φθινόπωρο... Πιό πολύ για να τονώσω τη θεματολογία μιας και δεν πρόκειται για κανονικό update.Λόγω ζέστης στο εργαστήριο της ταράτσας μπήκε φρένο στις εργασίες και έτσι αποφάσισα να κουβαλήσω τα σύνεργα του τριψίματος-γυαλίσματος κάτω στο σπίτι και το κλιματιστικό. Δε θα σας κρύψω (και ντρέπομαι που το λέω) ότι από το μυαλό μου πέρασε η σκέψη να το τραβήξω στα άκρα ώστε να κυνηγήσω κάτι καλό στην έκθεση της IPMS.Ένα από τα βασικά κριτήρια όπως ενημερώθηκα είναι το ακραίο γυάλισμα ανεξάρτητα από το αν είναι αγωνιστικά ή πολιτικά τα εκθέματα κάτι που δε συνάδει με τη φύση του μοντέλου μιας και τα αγωνιστικά (πέραν των μουσείων) δεν είναι τέρμα γυαλιστερά. Διαβολίστηκα για αρκετές μέρες με την ιδέα να κυνηγήσω το βραβείο χάνοντας όμως σε αληθοφάνεια (ναί ξέρω φτου μου ).Τελικά αποφάσισα να το κάνω όπως ''πρέπει'' να είναι.Γυαλιστερό και καθαρό μεν όχι όμως wet look όπως προτιμούν οι κριτές και ας λένε ότι θέλουν! Οπότε μετά από κάποιες μέρες ανατριχιαστικού τριψίματος πάνω από ακμές και απέραντες χαλκομανίες σας δείχνω πως περίπου θα μοιάζει. Νομίζω ότι για αγωνιστικό είναι υπέρ αρκετό. Το καπώ ίσως γυάλισε λίγο παραπάνω αλλά μπορεί και να φαίνεται πιό έντονο λόγω του ότι είναι σκούρο το υπόστρωμα και η γυαλάδα τονίζεται περισσότερο από ότι στην οροφή.Από κοντά φαίνονται το ίδιο πάντως. Η γνώμη σας φυσικά (όπως και η ψήφος σας) μετράει!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2012 8:29:46 GMT 2
Καταρχήν Θάνο, μοντελάρουμε για τον εαυτό μας, οπότε χαίρομαι που ακολούθησες αυτό που σε ικανοποιούσε εσένα. Προσωπικά το βλέπω άριστο οπότε είμαι μαζί σου... Μπράβο : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 28, 2012 10:05:18 GMT 2
Πλακα κανεις ρε? Γ@μ@ει!!!!!!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 28, 2012 16:58:43 GMT 2
Πλακα κανεις ρε? Γ@μ@ει!!!!!!!! +100000 : : : : : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 28, 2012 19:03:40 GMT 2
Το μπακγκραουντ της λαμπας ειναι φιδι Λουι Βιτον; Σουπερ γυαλισμα και το σημαντικοτερο χωρις ατυχηματα με τα σηματα! Και μιας που δινεις φουντ φορ θοτ και καλεις σε ανοιχτη διαβουλευση, τα δυο μου σεντς Ένα από τα βασικά κριτήρια όπως ενημερώθηκα είναι το ακραίο γυάλισμα ανεξάρτητα από το αν είναι αγωνιστικά ή πολιτικά τα εκθέματα κάτι που δε συνάδει με τη φύση του μοντέλου μιας και τα αγωνιστικά (πέραν των μουσείων) δεν είναι τέρμα γυαλιστερά. Και ναι, και οχι Μετα απο αιωνες ενδελεχους μελετης για να βρω εναν γενικο κανονα κατεληξα στο οτι δεν υπαρχει γενικος κανονας για το γυαλισμα ;D Για τα αγωνιστικα, ειδικα απο 60ς και μετα γυαλιζουν ολο και περισσοτερο. Τωρα ποσο πολυ γυαλιζουν εξαρταται απο απειρους παραγοντες οπως τη μουρλα του καθε τημ-μπος να βλεπει τη φατσα του στο καπω (πχ John Wyer που συμφωνα με μηχανικο της ομαδας του εφερνε τα GT40 στην πενα - σορυ δεν εχω ευκαιρο το λινκ με τις δηλωσεις), το υλικο που ηταν κατασκευασμενο το αυτοκινητο (πχ RE30B που εφτιαχνα ηταν απο κατι σαν κεβλαρ( φαιμπεργκλας( που εκανε απο μονο του λακουβακια), απο τον τυπο χρωματων που ειναι βαμμενο το αυτοκινητο (πχ στο βιβλιο του J.Allen "Porsche 956/962" αναφερει οτι η ομαδα Brun επειδη αλλαζε συχνα σπονσορες, εντυνε ολο μα ολο το αυτοκινητο με βινυλιο για να μην βαφει συνεχεια νεο χρωμα, το οποιο βινυλιο λογικο ειναι να μην γυαλιζει τοσο) κλπ κλπ κλπ. Τωρα στα παραγωγης, παραδειγμα αν βαλω το C4 μου διπλα σε ενα ακριβο Λεξους, λαμπουν και τα 2. Αλλα το δικο μου αν το δεις απο κοντα εχει orange peel ενω ο Γιαπωνεζος το εχει περασει βερνικι και το εχει τριψει στο χερι και χρησιμοποιειται και για καθρεφτης. Κατ'εμε κανεις οτι σου αρεσει και ντοντ γκιβ ε σιτ για το διαγωνισμο, αμα δε το σηκωσεις φετος το τιμημενο, θα το παρεις το χρυσο του χρονου και στην τελικη δεν εχω απαιτηση απο καθε κριτη να ξερει αν ο Ρον Ντενις εβαζε τους παντες να γυαλιζουν την ΜΡ4/2Β του Λαουντα μετα απο καθε περιοδο δοκιμων. : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 28, 2012 20:03:59 GMT 2
Ρε συ Θάνο, θέλω να το σχολιάσω κάπως, αλλά πώς; Το κοιτάω, το ξανακοιτάω, αυτό το πράγμα απλά δεν υπάρχει!!!!! : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 28, 2012 20:56:56 GMT 2
Δημητρη Respect
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 29, 2012 0:55:27 GMT 2