|
Post by Sakis on Apr 14, 2012 21:01:47 GMT 2
Thanks Γιώργο!Για το σβήσιμο νομίζω πως σου απάντησα παραστατικά (ελπίζω).Μάλλον θα κάνω αυτό που λες με το Smoke και το βερνίκι αντί του στεγνού πινέλου και του βερνικιού χωριστά,γλιτώνω κόπο και χρόνο μιας και το κάνω με τη μία.Ευχαριστώ για το tip!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 15, 2012 12:43:50 GMT 2
Εξαιρετικό... Απλά respect... Τα μεγάλα, πολλά και βαρύγδουπα λόγια είναι μερικές φορές περιττά. Απλά χαίρομαι που "έβαλες" το ταλέντο και την εμπειρία σου στο πάγκο, βγάζοντας ένα αποτέλεσμα, πραγματικά ζηλευτό... Υπομονή, προσοχή και δοκιμές με το 2Κ, κι όλα θα πάνε καλά... Μιας και πήρες φόρα, βγάλε επιτέλους εκείνες τις φώτο με τα τελειωμένα... Μου λείπει η 330P4 από τα Completed... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2012 20:43:37 GMT 2
Θάνο καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!! Στο έχω ποστάρει και σε άλλο thread σου, ότι ένα απο τα πολλά χαρίσματα που διαθέτεις είναι ότι μοντελίζεις ''εγκεφαλικά'', με συνέπεια βέβαια το αποτέλεσμα που θαυμάζουμε όλοι (και) σήμερα στίς οθόνες μας. Ειλικρινά έχω μείνει εκστασιασμένος απ'όλο το φάσμα εργασιών σου, κυρίως βέβαια απο την εφαρμογή των ''σεντονιών''. Θεωρώ ότι (μαζί με το Accord του Νεκτάριου) έχετε επιλέξει τα δύο δυσκολότερα κίτ απο αποψη χαλκομανιών στο forum. Επίσης χαίρομαι που το forum ''διαβάζεται'' και στο εξωτερικό για να φαίνονται τέτοιες και παρόμοιες δουλειές Ελλήνων μοντελιστών... Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια... Αλέξης
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 16, 2012 0:01:30 GMT 2
Εγώ ένα θα πώ....." ΧΕΡΑΣ" : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Apr 16, 2012 0:30:41 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε!Η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι το 2Κ μιας και έχω κάνει μία δοκιμή όλη κι όλη οπότε νόου εξπίριενς πόιντς (που θα έλεγε κι ο Δημήτρης ).Όσο για τα τελειωμένα δεσμεύομαι (όχι όπως οι πολιτικοί μας ;D ) ότι τουλάχιστον η 330 Ρ4 θα ανέβει εντός εβδομάδας,μπορεί και αύριο. Αλέξη Αληθώς Ανέστη και χρόνια πολλά!Η αλήθεια είναι ότι νιώθω κάπως περίεργα όταν ακούω τόσο θετικά σχόλια για μένα,δεν τα έχω συνηθίσει και ειλικρινά σε ευχαριστώ!Το εγκεφαλικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό μιας και σε βοηθάει να ελίσσεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και να φτάνεις στο στόχο σου έχοντας προδιαγράψει το πως θα φτάσεις εκεί.Για μένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μοντελισμού και ένας λόγος που μου αρέσει τόσο πολύ.Φυσικά έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου και πολύ περισσότερα να μάθω από όσα ήδη γνωρίζω.Αν η δουλειά μου αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάποιον (όπως δουλειές άλλων αποτελούν πηγή έμπνευσης για δικές μου δουλειές) είναι ότι πιο τιμητικό για μένα και ένας ακόμα λόγος να προσπαθώ για το καλύτερο! Αφού λες εσύ με την τόση εμπειρία τέτοια κουβέντα εγώ κάνω πάρτυ Παναγιώτη!!Σ'ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by jvolume on Apr 16, 2012 7:17:32 GMT 2
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ................. Θάνο καλημέρα και χρόνια πολλά Με αυτά που βλέπω αυτός ο καφές που πίνω τώρα είναι ο καλύτερος δευτεροπασχαλιατικος καφές ever που έχω πιει!! Μου έχουν πέσει τα σαγόνια ρε φίλε (και γέμισα και το πληκτρολόγιο κουλούρια ;D)!! Respect!!!! : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.Απλά τρομερό. Φαντάζομαι πως θα είναι ολοκληρωμένο. Περιμένω εναγωνίως. Καλημέρα Γιάννης
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2012 23:42:32 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο, Αντιμετώπισες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα απαιτητικό κιτ (χαλκομανίες σεντόνια), έβαλες σημαντική εξτρά λεπτομέρεια (π.χ πόρτες, εσωτερικό). Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 18, 2012 8:21:37 GMT 2
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!! Θάνο, φοβερή δουλειά!!!! : : : : Απίστευτη δουλειά...δεν φαίνεται καν οτι είναι με το χέρι!!!!! Η χαλκομανία δεν σε έπαιρνε να την κάνεις λίγο πιο αριστερά για να πέσουν τα www σωστα και να μην φαίνεται η διαφορά? 'Εφευγε πολύ απο το κέντρο?
|
|
|
Post by Sakis on Apr 18, 2012 13:31:37 GMT 2
Γιάννη χρόνια πολλά!Χαίρομαι ειλικρινά που σου άρεσε τόσο και τα σχόλιά σας πάντα είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω.Πίστεψέ με αρκετές φορές κλάταρα,από τα τριψίματα μέχρι και τις χαλκομανίες...Μου πήραν κάμποσες εβδομάδες και με ταλαιπώρησαν αρκετά. Πάντως αν είναι να γεμίζεις κουλούρια το πληκτρολόγιο βάλε ένα σελοφάν κουζίνας από πάνω όπως οι γιαγιάδες στα τηλεκοντρόλ ( ;D ) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....Και μετά άνοιγε τα σαγόνια σου όσο θες ( εγώ θα βάλω τα δυνατά μου να στα κρατάω ανοιχτά)! ;D ;D ;D ;D ;D
Απόστολε σε ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια και τονίζω ότι η επιβράβευση από μοντελιστές μεγαλύτερης εμπειρίας από τη δική μου έχει πάντα μεγάλη βαρύτητα για μένα!Ακόμα βέβαι δεν είμαι ούτε στα μισά του κιτ αλλά ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο,αυτός ήταν εξάλλου και ο σκοπός μου,να μη φαίνεται η διαφορά.Σε ότι αφορά τη χαλκομανία έκανα την ίδια σκέψη με σένα αλλά πρώτον θα έφευγε όλη η χαλκομανία του φτερού (μιας και ήταν ενιαία) αρκετά έξω από το σχέδιο του καπώ και δεύτερον αν το έκανα όπως λες,ναι μεν το www θα ήταν σωστά η πάνω γωνία όμως θα έφευγε κατά πολύ οπότε θα έδειχνε ακόμα πιό άσχημα.Οπότε αποφάσισα να την αφήσω ως έχει με τις αποστάσεις μεταξύ των γωνιών να είναι ισόποσες ώστε να είναι όσο γίνεται πιό ευχάριστο στο μάτι.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 18, 2012 23:35:34 GMT 2
Φίλε Θάνο, Χριστός Ανέστη! Συμφωνώντας με τον Admin οτι "τα μεγάλα, πολλά και βαρύγδουπα λόγια είναι περιττά", κυρίως σε περιπτώσεις που αυτό που πρόκειται να πει κανείς είναι παντελώς αυτονόητο, θα πω μόνο 4 λέξεις: Το είδα και κουράστηκα!!! : : : : : : : : : : Επίσης, ας μου επιτρέψει ο αγαπητός Αλέξης (78) να διαφωνήσω μαζί του σε ότι αφορά τη σύγκριση του Accord με τη Mercedes σου ως προς τη δυσκολία των χαλκομανιών. Φίλε μου Αλέξη, αν οι χαλκομανίες του Accord είχαν έστω και την ελάχιστη σχέση δυσκολίας με το "υπέρδιπλο" σεντόνι της Mercedes, πίστεψέ με οτι το κιτ θα βρισκόταν ακόμη στο ράφι από όπου μου το αγόρασες! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 19, 2012 10:56:09 GMT 2
Θανο καλημερα! Ειχα δει το ποστ σου εδω κ 3 μερες αλλα απο κινητο κ δεν το μελετησα οπως θα ηθελα...Τωρα ομως που μπορω κ το βλεπω σε οθονη 19" ενα εχω να πω: "Δεν υπαρχεις ρε συ, απλα γ@ματος!!" Τα σηματα ειναι σαν να ειναι βαμενα στο αμαξωμα, το βαψιμο του pattern της χαλκομανιας στα φτερα με εστειλε κ οι ζαντες γ@μανε!!
|
|
|
Post by Sakis on May 24, 2012 20:03:02 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 24, 2012 20:32:54 GMT 2
Θανο ο κοπος που εριξες αξιζε κ με το παραπανω!! Το ειδα απο κοντα, το βλεπω κ τωρα...πολυ ομορφο βγηκε το carbon!! Τα λαστιχα ειναι εξαιρετικα! Τελικα χρησιμοποιησες smoke?
|
|
|
Post by gtziaf on May 24, 2012 20:52:11 GMT 2
Εξαιρετικό Θάνο!!! Χίλια κρίμα που όταν έρθω πια Θεσσαλονίκη, θα το έχεις στα τελειώματα και δεν θα μπορέσω να το δω σε φάση κατασκευής... Άξιζε τον κόπο και τον χρόνο φίλε μου... Όταν θα τη βάλεις στο ράφι θα είσαι περήφανος για αυτή... Το προσυπογράφω... Οπότε fingers crossed, για τη συνέχεια... πως λέει και ο master gtziaf Άσε τα σάπια φίλέ... Έμαθες ότι μου πήραν το δίπλωμα και δεν θα έρθω, στα κοντά, να σε περιλάβω και κελαηδάς ;D ;D γιατί βλέπω ότι αυτή η γωνιά του φόρουμ είναι παραμελημένη τελευταία και είναι κρίμα γιατί πιστεύω ότι θα βγουν πολύ δυνατά μοντέλα απο δω (ένα ήδη βγήκε) Θάνο, δίκαιο έχεις και φταίω λίγο για αυτό... Ελπίζω να ανακάμψουμε... H Μclaren έχει μπει σε υπερεντατικά τελειώματος (αφού με απογοήτευσα και απλά θέλω να φύγει πια από τον πάγκο) και από Δευτέρα ξεκινάω σοβαρά τη Μπέμπα... Ελπίζω στην στήριξη σας... : : : :
|
|
|
Post by Sakis on May 24, 2012 21:43:42 GMT 2
Γιώργο πιστεύω πως θα είμαι πιό περήφανος από ποτέ σε αυτό το κιτ αν όλα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάζω.Έχω απίστευτη δουλειά ακόμα αλλά θα το τρέξω πιό εντατικά τώρα.Σκέψου ότι σχεδόν 9 στα 10 κομμάτια του κιτ πρέπει να ντυθούν με χαλκομανία... : : : : : : : : : : Με τη ΜcLaren δε σε ακούω καλά και ανησυχώ,ελπίζω όλα να είναι οκ. Ναι γιατί όταν έρχεσαι εδώ λουφάζω...Έλα εσύ και θα τα πούμε... Χρηστάκο το ότι την είδες από κοντά επιβεβαιώνει το πόσο άχρηστος είμαι με τη φωτογραφική.. ;D ;D ;D Smoke εννοείς στα λάστιχα;Αν εννοείς εκεί θα σε μαλώσω γιατί δεν πρόσεξες ότι το έγραψα! Αν πάλι εννοείς πάνω στο carbon τότε όχι,απλά έριξα βερνίκι.
|
|
|
Post by jvolume on May 25, 2012 0:35:57 GMT 2
Θάνο κάθε σου ποστάρισμα με την πρόοδο της κατασκευής είναι για σεμινάριο μοντελισμού. Το συγκεκριμένο ποστ δε, ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για να ζωντανέψει το gb μας. Θα μιλήσω σύντομα με τον admin μας να αρχίσουμε την πίεση προς τα εσένα ώστε να ξεκινήσουν οι κατασκευές σου διεθνή καριέρα.
Καλό βράδυ Γιάννης
|
|