|
Post by m@ster k@frer on Mar 15, 2012 23:58:38 GMT 2
Έλα να παίρνει μορφή το θηρίο...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 16, 2012 10:57:53 GMT 2
Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Η πόρτα έιναι λες και ήταν απο την αρχή έτσι....
Για να καταλάβω την πόρτα θα την κάνεις να ανοιγοκλείνει κανονικά ή για να φαίνεται πιο έντονο το κενό με το φτερό?
|
|
|
Post by Sakis on Mar 16, 2012 13:20:00 GMT 2
Να 'σαι καλά Νεκτάριε,σ'ευχαριστώ!Σίγουρα είναι μάθημα το όλο εγχείρημα,δεξιοτήτων και υπομονής.
Η πόρτα στο πραγματικό ανοιγόκλεινε αλλά και έβγαινε από τους μεντεσέδες της όπως οι πόρτες των σπιτιών,λίγο προς τα πάνω βγαίνουν. Οπότε εγώ θα τις κάνω μόνιμα έξω πάνω σε στηρίγματα αλλά ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να μπουν στη θέση τους.Μηχανισμό δεν έχω την ψυχική διάθεση να φτιάξω. Εξ'άλλου όπως έχουμε πει και με το Τζιαφά είναι ένα στατικό,ΠΛΑΣΤΙΚΟ μοντέλο.Πόσες φορές θα άντεχε το άνοιξε - κλείσε;Όχι πολλές.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 16, 2012 15:26:41 GMT 2
Θανο εχεις κανει φοβερη δουλεια!! Θαυμαζω την υπομονη σου με τα τριψιματα!! Μαλλον σου ασκω κακη επιρροη με τα link που σου στελνω ;D ακους εκει, οι πορτες σε στηριγματα εκτος του αυτοκινητου : : απαπαπαπαπα TS-17 για το αμαξωμα κ εσυ??
|
|
|
Post by Sakis on Mar 16, 2012 15:46:31 GMT 2
Εσύ με τσιγκλάς μικρέ και μου βάζεις ιδέες! ;D ;D Εσένα πρέπει να κυνηγήσει ο Τζιαφάς! ;D
Εδώ είναι που την πατάνε όλοι!Το χρώμα της δεν είναι ασημένιο όπως μπορεί να φαίνεται και έχουν και όλες οι μεταλλικές μινιατούρες.Είναι Insignia White.Ω ναι αλήθεια λέω! Οπότε πάω σε Gunze και αερογράφο όπως επίσης και για το μεταλλικό μπλε.ήδη έχω τα ακριβή χρώματα στη διάθεσή μου.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 16, 2012 15:56:48 GMT 2
Εσύ με τσιγκλάς μικρέ και μου βάζεις ιδέες! ;D ;D Εσένα πρέπει να κυνηγήσει ο Τζιαφάς! ;D ;D ;D Οπότε πάω σε Gunze και αερογράφο όπως επίσης και για το μεταλλικό μπλε.ήδη έχω τα ακριβή χρώματα στη διάθεσή μου. Αυτος εισαι!!! Lacquer κ ξερο ψωμι !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2012 17:42:32 GMT 2
Ωραία ιδέα με την πόρτα... Για το αμάξωμα ιδέα δεν είχα ότι ήταν άσπρο Εσύ με τσιγκλάς μικρέ και μου βάζεις ιδέες! Εσένα πρέπει να κυνηγήσει ο Τζιαφάς! Με φώναξε κανείς? Περιμένετε να πάρω τη (γεροντική) μαγκούρα μου, να σας κυνηγήσω ;D ;D ;D : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 17, 2012 0:43:53 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 17, 2012 1:17:10 GMT 2
Πολυ ομορφη δουλεια Θανο με τις σφαγες!! Καλη επιτυχια με το βαψιμο, το ασταρι εχει κατσει μια χαρα. Και δυο ερωτηματα: α) το χρωμιο της μασκας θα το αφησεις? 'η θα βαψεις Alclad? και β) το insignia white ειναι mr color? αν ναι που τα αγοραζετε γιατι εγω δοκιμασα απο εναν απαταιωνισκο πολωνο και μου εφαγε ο #$#^%& 40 ευρα τσαμπα : : Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 17, 2012 1:40:19 GMT 2
Να σαι καλά Δημήτρη! Τη μάσκα σκέφτομαι να την αφήσω ως έχει μιας και στο πραγματικό γυαλίζει επίσης υπερβολικά.Αν έχεις κάποια πρόταση πες την ελεύθερα μιας και δεν το αποφάσισα ακόμα.
Το χρώμα είναι Gunze που ουσιαστικά είναι συγγενικό με το Mr Color και είναι κλασικά lacquer.Έχει το Hobby Gallery.Κρίμα ρε συ με τον Πολωνό,δεν παίζει επιστροφή;
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 17, 2012 1:41:01 GMT 2
Πολυ ομορφη δουλεια Θανο με τις σφαγες!! Καλη επιτυχια με το βαψιμο, το ασταρι εχει κατσει μια χαρα. Και δυο ερωτηματα: α) το χρωμιο της μασκας θα το αφησεις? 'η θα βαψεις Alclad? και β) το insignia white ειναι mr color? αν ναι που τα αγοραζετε γιατι εγω δοκιμασα απο εναν απαταιωνισκο πολωνο και μου εφαγε ο #$#^%& 40 ευρα τσαμπα Καλη συνεχεια! Δημήτρη αν θελεις πές μας και απο πού...Για προστασία καθαρά... Αν δεν θέλεις να το γράψεις στο φόρουμ δημόσια και δεν σου είναι κόπος στείλε μου ένα πμ. Ευχαριστώ. Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on Mar 17, 2012 1:43:22 GMT 2
+1
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 17, 2012 1:57:17 GMT 2
www.gunze.pl ειναι ο καλαμπουρακης. Το paypal με κρεμασε για refund γιατι ξεκινησα τη διαδικασια λεει αφου ειχαν περασει 45 μερες απο τη συναλλαγη. Δεν ειναι για τα 40 ευρω, μην μας περναει για λαλακες ειναι. Ενηγουεη... Συγγνωμη και για το σπαμαρισμα κιολας. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 18, 2012 22:22:09 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 18, 2012 22:53:21 GMT 2
Γ@μω τα χερια σου ρε Θανο......υπεχοχο στρωσιμο κ γυαλαδα!!! Μπραβο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 18, 2012 22:55:21 GMT 2
Γ@μω τα χερια σου ρε Θανο......υπεχοχο στρωσιμο κ γυαλαδα!!! Μπραβο Φίλε είδες... Μπογιατζής ο δικός σου... ;D ;D Φίλε όντως υπέροχο το χρώμα σου... και το στρώσιμο και η γυαλάδα τέλεια... Με το καλό και στο υπόλοιπα... Αγάπιος
|
|