|
Post by konstantinf on Dec 4, 2022 18:57:27 GMT 2
Μέμφομαι τον εαυτό μου που τα 'δε ο Παναγιώτης και που μου διέφυγαν εμένα... Στο επόμενο update θα χρησιμοποιήσω ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης και τότε θα δείτε!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 4, 2022 20:45:58 GMT 2
Γιώργο εύκολα τον εκανες βιτρίνα δεν χρειάζεται να τον βαλεις μεσα στο αμαξι!!!χιλια μπράβο απίστευτη δουλειά!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2022 9:43:09 GMT 2
Ευχαριστώ, Κυριάκο. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 9, 2022 20:38:03 GMT 2
Μπορεί η φραπεδορέισερ να ήταν η κύρια μοντελιστική ασχολία της εβδομάδας, αλλά δεν παραμέλησα τελείως και την 33. Προφανώς δεν έκανα πολλά πράγματα, αλλά ήταν σημαντικά. Κύριο κόνσεπτ ήταν η κόλληση του κινητήρα με το σασί. Όπως είχα αναφέρει δεν χρησιμοποίησα το στήριγμα που δίνει η hiro, το οποίο είναι κάτι μεταξύ βάσης για να στέκεται το κιτ και ενωτικό του σασί με το μοτέρ. Προφανώς αυτό είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά επίσης χωρίς αυτό, η κατασκευή γίνεται πολύ πιο ευαίσθητη και ασταθής. Οι εποξικές 2 συστατικών αλλά και η μέγιστη προσοχή κατά την κόλληση βοήθησαν στο να πάνε όλα καλά χωρίς παρατράγουδα. Κατά την διάρκεια που η κόλλα στέγνωνε, δοκίμασα την εφαρμογή και την ευθυγράμμιση τους συμπλέγματος κιβώτιο - πίσω ανάρτηση, αφού η στρέψη που δίνει το στραβό πάτωμα, απαιτεί συνεχείς και συχνές μικροεπεμβάσεις, για να μην καταλήξει το μοντελάκι να κάνει endo στο τέλος. Ακολούθως ξεκίνησα την σύνδεση των καλωδιώσεων - σωληνώσεων που ξεκινούσαν από το σασί, προστέθηκαν κάποια περιφερειακά ακόμη, όπως το δυναμό και διαφορά δοχεία λαδιού. Αυτά στηρίζονται στο ρολ μπαρ, που η τοποθέτηση του είναι κριτήριο για την κατασκευή επειδή ( κρύβουν τις τρύπες που ανακάλυψε ο πανάς) πάνω του κουμπώνει στην ουσία το πίσω καπό. Σε ένα από τα δοχεία, στο αριστερό, λείπει το διαφανές τζαμάκι, που θα προστεθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των φίλτρων και της ομογενοποίησης των χρωμάτων και των ετερόκλητων υλικών. Αυτά για σήμερα. καλό ΣΚ
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2022 20:44:37 GMT 2
Είναι αυτό που λένε ''μοντέλο από μόνο του'' και αυτό εντάξει, νομίζω δεν είναι καθόλου υπερθετικό σχόλιο.....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 10, 2022 0:09:40 GMT 2
Ευχαριστώ για τη στήριξη, όλα αυτά τα χρόνια, Άλεξ. Να είσαι καλά φιλαράκι. ΥΓ. Τι ματσάρα ρε σεις το Ολλανδία - Αργεντινή!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 10, 2022 0:23:22 GMT 2
Ευχαριστώ για τη στήριξη, όλα αυτά τα χρόνια, Άλεξ. Να είσαι καλά φιλαράκι. Το κατα δύναμιν φίλε, μπορεί να είμαι ''παροπλισμένος'' εδώ και καιρό κατασκευαστικά, αλλά υποστηρικτικά κάνω ότι μπορώ.... Τι ματσάρα ρε σεις το Ολλανδία - Αργεντινή!
Καλό δε λέω , όλοι όμως περίμεναν το Αργεντινή - Βραζιλία στα ημιτελικά, αλλά μας χάλασε τη μανέστρα ο χαιλάντερ Μόντριτς και η παρέα του....
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 10, 2022 16:22:01 GMT 2
Χορταστικό και υπέροχο Γιώργο! Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να το δω και από κοντά (όπως και τα άλλα υπέροχα 12αρια σου!). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 11, 2022 11:42:47 GMT 2
Μακάρι, Φάνη. Καλημέρα κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 12, 2022 20:31:48 GMT 2
Με αυτό που βλέπω πάω να βάλω τα πινέλα και τα σπρέι στο φούρνο....
Εκπληκτικό το σύνολο Ζώρζ. Όπως αναμένετω βεβαιως...
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 13, 2022 8:51:54 GMT 2
Στο φούρνο να βάλεις κανά μπερεκέτι, να το φάμε, που θα έλεγε και μια ψυχή που ψάχνει αφορμή για μάσες. Καλημέρα Αγάπιε, κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 13, 2022 9:36:18 GMT 2
Τώρα μάλιστα, αρχίζει να μοιάζει με κάτι... Κι όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, με κάτι πανέμορφο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 13, 2022 22:44:08 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 15, 2022 9:12:19 GMT 2
Κώστα και Νεκ ευχαριστώ για τη στήριξη. Καλημέρα
|
|
|