|
Post by gtziaf on Jun 3, 2022 10:16:33 GMT 2
Δεν έχω σχόλια... Πραγματικά απλά κάθομαι και χαζεύω σαν μικρό παιδί τις φωτογραφίες. "Αυτό τίποτα άλλο" που λέει και μία ψυχή Ε καλά... είσαι μικρό παιδί Ευχαριστώ, Νικολι. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Jun 3, 2022 22:36:55 GMT 2
Καλή επιτυχία φίλε και με τα βαψίματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2022 8:08:39 GMT 2
Ευχαριστώ, Νεκ. Κι εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα δείξει, όμως
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2022 11:47:47 GMT 2
Το αποτελεσμα μοναδικο και χαρμα οφθαλμων! Εγω θα αποκαλεσω το χρωμα μαλλι της γριας γτ τετοια αποχρωση ειχε οταν ειμασταν παιδια. Μπορεις καλιστα να πεις οτι ειναι της Μπαρμπι τοπ αυτοκινητο για την ωρα. Γιωργο οτι και να πω ειναι λιγο οπως παντα με εκπλησεις θετικα! Θα μεινω στις ωρες και θα πω οταν τις φτασω με μοντελα που θα κανω ελπιζω εστω και λίγο να φτασει το αποτελεσμα μου απο τη προσπαθεια που θα εχω κανει! Μπραβο! keep on going!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2022 18:39:10 GMT 2
Να είσαι καλά, Κωστή. Ξεπέρασε το για το χρώμα, είναι απλά το αστάρι. Σε 2-3 μέρες θα την δεις στο κοκκινάκι της.
|
|
|
Post by czt on Jun 8, 2022 23:00:20 GMT 2
Δεν με πειραζει καθολου σαν χρωμα απεναντιας μου αρεσε παρα πολυ! Ξεφυγαμε απο τα κλασσικα χρωματα που βαζουμε στα κιτ μας. Μου βγαζει κατι απο παστελ η αποχρωση μη ξεχνας οτι πρεπει λιγο να πειραξω Περιμενω το κοκκινο της Αλφα!!!! καλη συννεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2022 9:13:17 GMT 2
Δεν με πειραζει καθολου σαν χρωμα απεναντιας μου αρεσε παρα πολυ! Ξεφυγαμε απο τα κλασσικα χρωματα που βαζουμε στα κιτ μας. Μου βγαζει κατι απο παστελ η αποχρωση μη ξεχνας οτι πρεπει λιγο να πειραξω Περιμενω το κοκκινο της Αλφα!!!! καλη συννεχεια! Καλημέρα, κι εγώ σε πειράζω για να σε προετοιμάσω για το επόμενο (κίτρινο; )
|
|
|
Post by czt on Jun 9, 2022 18:37:03 GMT 2
Οχιιιιιιι!!!!!!!!! Μη κανεις αυτό το λάθος όχι!!! Θα κάνω αναφορά στην άλφα να μη σε αφήσει να φτιάξεις ξανά μοντέλο με θέμα της μετά από αυτο το τεράστιο λάθος!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2022 19:14:39 GMT 2
Δυστυχώς, όπως ξέρετε όσοι έχουμε μια παραπάνω επικοινωνία η καθημερινότητα μου είναι ιδιαιτέρως ζόρικη εδώ και πολλούς μήνες αλλά έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Προσπαθώντας να βρω μια ισορροπία σας δείχνω κάποια πράγματα που προχώρησα στην Άλφα, σε προηγούμενη φάση, μήπως και βρω όρεξη να ξανακάτσω στον πάγκο μου. Έτσι το κουφέτο, βάφτηκε με το 155 v6 ti red της Number5, το οποίο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Θεωρώ ότι είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα ZP, για παράδειγμα. Παράλληλα βάφτηκαν οι εσωτερικές επενδύσεις στις πόρτες, τα πλαίσια των παραθύρων και άλλες μικρολεπτομέρειες του εξωτερικού. Μετά τα πρώτα χέρια το αμάξωμα ενώθηκε πρόχειρα και περάστηκε άλλο ένα χέρι ομογενοποίοησης της απόχρωσης του κόκκινου. Εδώ να πρέπει να αναφέρω, ότι σε σχέση πάντα με τα ZP που είναι απαιτητικά σε αυτό το κομμάτι, εδώ η διαφορά στην απόχρωση των μεμονωμένων ψεκασμάτων ήταν αμελητέα, αφού τα χρώματα της Number5, δείχνουν να συγχωρούν λάθη.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2022 19:20:50 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 28, 2022 21:11:26 GMT 2
Αψεγάδιαστο βάψιμο, σωστό κουκλί ζωγραφιστό!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2022 7:14:20 GMT 2
Διπλό το μπράβο για το αποτέλεσμα μέσα στις αντίξοες συνθήκες! Εύχομαι αυτές γρήγορα να είναι παρελθόν για το καλύτερο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 29, 2022 7:45:02 GMT 2
Άλεξ και Κώστα ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καλημέρα
|
|
|
Post by Sakis on Jun 29, 2022 7:59:15 GMT 2
Επικών διαστάσεων δουλειά κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλή δύναμη Γιώργο...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 30, 2022 7:44:03 GMT 2
Καλημέρα, Σάκη. Ευχαριστώ για τη στήριξη
|
|
|
Post by thierry on Jul 2, 2022 18:11:07 GMT 2
Je ne sais pas ce qui se passe, mais tout mon soutien.
super travail en tout cas
|
|