|
Post by alex78 on May 23, 2018 12:38:19 GMT 2
Δεν έχεις άδικο. Είχε ξεκινήσει και απο εμένα πρίν μια 5ετία νομίζω με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Οπως και να έχει πάντως σίγουρα αξίζει την προσοχή σου για να μπεί στην βιτρίνα. Είναι όμορφο αγωνιστικό και ας αδικείται στην κλίμακα αυτή.
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2018 19:38:35 GMT 2
Ο κύβος ερρίφθη! Ενας παλιός μας γνώριμος (υποτίθεται πως ξεκίνησε στο 5ο LM του 2015) και ένας ''πρωτάρης'' θα στηθούν στην φετινή αφετηρία με στόχο....όχι φέτος δεν υπάρχει στόχος, πάω να το ευχαριστηθώ χωρίς άγχος και ότι προκύψει, απλά πράγματα. Διπλό πρότζεκτ για φέτος και για να είμαι σωστός μάλλον θα δουλευτούν αρκετά πραγματάκια πρίν την εκκίνηση.
Πάμε λοιπόν να περάσουμε καλά και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία στα τέρματα, καλές κατασκευές σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on May 24, 2018 8:16:30 GMT 2
Που την έχω αυτη την Jaguar? Απαντάω μόνος μου!! Αφημένη στη λήθη του χρόνου........(ποιητικό!!) Λέτε να περάσει τη γραμμή του τερματισμού 8 χρόνια μετά ? Να περάσει τζον, να περάσει. Ζούμε ιστορικές στιγμές Αλεξ, βλέπω ορεξάτος. Μπράβο ρε φίλε. Φρέντυ, νέες χαλκομανίες δεν υπάρχουν στα καταστήματα με σλοτ; Άντε μαζευόμαστε σιγά - σιγά. 16 και σήμερα! Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on May 24, 2018 13:34:27 GMT 2
Στις 11 με 17 του 2012 διοργανώσαμε το 2ο Le Mans Group Build, το πρώτο στο φόρουμ μας. Η πιο σημαντική τροποποίηση ήταν ότι από weekend έγινε week build. Οι συμμετοχές σε κατασκευαστές ήταν λίγες αλλά σε μοντέλα πολλές, αφού ο παπαραδιενεργός κατέβασε μια αρμάδα 43άρια, από τα οποία ολοκλήρωσε τα 3 από αυτά! 1)Chris_SD : Newman Porsche 956 '84 1/24 2)alex78 : Porsche 961 '86 1/24 3)paparadiation : Ford C100 1/43 Porsche 956 1/43 Porsche 917L 1/43 Ferrari 312P 1/43 4)Soul Slayer : Aston Martin DBR9 1/32 5)gtziaf : Ferrari 250P 1963 1/24 6) rawshooter : Ford GT40 Από αυτά όλα σχεδόν τερμάτισαν με εξαίρεση, την 961 του Άλεξ (Αλέξ αλήθεια σε τι φάση βρίσκεται το κιτ το φανταστικά βαμμένο χρυσαφί GT40 του Παναγιώτη (μετά από αντίδραση του βερνικιού) και την Porsche 917 που ήταν ένα άθλιο κιτ . Τα ατυχήματα βέβαια ξεκίνησαν πριν τον αγώνα, Σάκης, που τότε λεγόταν Θάνος, κατέβηκε με πονόδοντο κι ο διαχειριστής βρήκε την αγαπημένη του αλφίτσα στραπατσαρισμένη, από ασυνείδητο συμπολίτη μας. Στον αγώνα η εμφάνιση της Toyota, έδωσε τζόγο και μάχες στην κατηγορία, αλλά τα TS χτυπήθηκαν από την φημισμένη Ιαπωνική αξιοπιστία και τις διάφορες GT Ferrari. www.youtube.com/watch?v=FdvKuCgWRXsΈτσι μετά από 15 σελίδες σχολίων και καβλάντας, η Audi ξανανίκησε (η πρώτη υβριδικού στο Μαν). Στα GT, οι 458 έκαναν τον διαχειριστή πανευτυχή και φτωχότερο κανα 2-3 κιτ ρητίνης. Le Mans 2012 Highlights www.youtube.com/watch?v=jPbZwpqbXqA&t=144sΣτα παραλειπόμενα ο Σάκης, ανακάλυψε το κρυφό παράθυρο στους κανονισμούς, το ο οποίο εκμεταλλεύεται ο τζιαφ, για να τερματίζει τις κατασκευές του. Αποφάσισα να κάνω ένα review του thread για το GB και να χαζέψω όλα τα σχόλια και τις κατασκευές ξανά.Και εκεί που παρατηρώ καλύτερα τις φωτό σας πέφτω πάνω σε μία του Τζιαφά. Έχει και DVD μέσα ή μόνο βιβλίο είναι; Προπονείσαι καλά Τζιαφά μου βλέπω.... ;D ;D ;D ;D Όλη η αξέχαστη εμπειρία του 2ου Lm GB βρίσκεται αποτυπωμένη εδώ. www.scalewheels-gr.com/thread/1234/mans-24h-2012-week-build
|
|
|
Post by alex78 on May 24, 2018 14:20:15 GMT 2
Από αυτά όλα σχεδόν τερμάτισαν με εξαίρεση, την 961 του Άλεξ (Αλέξ αλήθεια σε τι φάση βρίσκεται το κιτ Δυστυχώς αποσύνθεσης Γιώργο! Θυμάμαι πως είχα αφήσει κολημένες τις μάσκες και όταν γύρισα μετά απο ταξίδι 40 ημερών βρήκα όλη την κόλλα πάνω στα τζάμια! Απο τότε εκτελεί καθήκοντα πειραματικού κίτ...
|
|
|
Post by gtziaf on May 24, 2018 17:10:02 GMT 2
Από αυτά όλα σχεδόν τερμάτισαν με εξαίρεση, την 961 του Άλεξ (Αλέξ αλήθεια σε τι φάση βρίσκεται το κιτ Δυστυχώς αποσύνθεσης Γιώργο! Θυμάμαι πως είχα αφήσει κολημένες τις μάσκες και όταν γύρισα μετά απο ταξίδι 40 ημερών βρήκα όλη την κόλλα πάνω στα τζάμια! Απο τότε εκτελεί καθήκοντα πειραματικού κίτ... Δεν πειράζει Άλεξ. Και τα κιτ δοκιμών, χρήσιμα είναι. Πάντως την έχω πατήσει κι εγώ με μάσκες εταιρειών σε διαφανή τμήματα. Πρέπει να βγαίνουν αμέσως.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 25, 2018 9:18:58 GMT 2
Γιώργο παρατηρώ οτι στα πρώτα 2 GB ήμουν σταθερός πολυ στις επιλογές μου χαχαχ! Φέτος θα πέσει στα χέρια μου η πολύ γνωστή Porsche 911 GT2 της Tamiya στα χρώματα του Γάλλου Michel Nourry με το νουμερο 69 όπως έτρεξε στον αγώνα του 1998. Καλή τύχη σε όλους μας
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2018 14:25:30 GMT 2
Γιώργο παρατηρώ οτι στα πρώτα 2 GB ήμουν σταθερός πολυ στις επιλογές μου χαχαχ! Φέτος θα πέσει στα χέρια μου η πολύ γνωστή Porsche 911 GT2 της Tamiya στα χρώματα του Γάλλου Michel Nourry με το νουμερο 69 όπως έτρεξε στον αγώνα του 1998. Χαχα, ήταν η ηλικία Κρις Ωραίο θέμα! Τι μου θύμισες, το τελευταίο μου μοντέλο ως ελεύθερος. Θα αλλάξεις την εμπρός αεροτομή στη λεμανίτικη εκδοχή η θα πας ΟΟΒ;
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2018 17:00:20 GMT 2
Το 3ο LM GB διενεργήθηκε 16 με 23 Ιούνη και πρώτη φορά επετράπη στους συμμετέχοντες να ασταρώσουν το αμάξωμα πριν ξεκινήσει, επίσημα, το GB. Οι συμμετοχές ήταν αρκετές Porsche και Ferrari, η Sauber του Αλεξ (Άλεξ, δεν δα σε ρωτήσω αυτή τη φορά σε τι κατάσταση είναι το κιτ, γιατί το έχω εγώ) και το κλασσικό GT40, γνωστός μαϊντανός των GB μας. [*]gtziaf - Ferrari 250LM David Piper 1/24 [*]Chris_SD - Porsche 956 Skoal-Bandit 1/24 [*]paparadiation - Porsche 917K 1/24 [*]alex78 - Sauber Mercedes C9 Kouros 1/24 [*]AlexAmarandos- Ferrari F40LM 1/24 [*]jvolume - Porsche 962 Jagermaister 1/24 [*]JOHNY.B.- Ferrari F40LM 1/24 [*]m@ster k@frer- Ford GT40 1/24 Βλέποντας τις συμμετοχές, έκπληξη αποτέλεσε η τρίτη κατά σειρά 250, του διαχειριστή. Αυτή ξέρουμε, αυτή εμπιστευόμαστε… Αντίθετα ο Δημήτρη με μεθοδική δουλειά ενός μήνα, μέσα από την κλειδαρότρυπα του διαγωνισμού, έφτιαξε την ουρά της 917, την ανέβασε στα διαδίκτυα και έριξε το Instagram Καλησπερα ΛεΜαναρέοι : : Και μια φωτογραφια μοντελιστικης αυτοϊκανοποίησης, σαν και αυτες που βαζουν οι γκομενες στο Φατσοβιβλιο ;D
Κάπου ανάμεσα σε δοκιμές στην πίστα και βαψίματα στους πάγκους η κουβέντα παρεκτραπεί (περίεργο για λε μανς) στα Indycar και ο τζιαφ έφτιαξε τον 10λογο του καλού ιντικαρίτι (νταξ οχτάλογος είναι αλλά σας έχω άλλα τόσα για πλάκα.) Αγαπάμε Indycar... 1. Γιατί πήγε ο δικός μας Μυστακοφόρος και τους πήρε τα σώβρακα, ...και τα μουστάκια, από τον πρώτο χρόνο!
2. Γιατί εμείς της Ferrari, όταν δεν μας κάνει τα χατηράκια η FIA, βγάζουμε ένα μονοθέσιο indycar και το γυρίζουμε στο fiorano για εκβιασμό...
3. Γιατί ακόμη και η αυτού μαγικότης, το δοκίμασε...
4. Γιατί εκεί γνωρίσαμε τον χοντρό της καρδιάς μας. Χουάν Πάμπλο ευκολοχώνευτα τα χάμπουργκερ σου...
5. Γιατί εκεί έγινε άνδρας ο Ζακ (δεν εννοώ κάτι πονηρό, μην γελάτε ;D)...
6.Γιατί μόνο εκεί μπορεί να πάρει 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ένας οδηγός σαν το Μπουρντέ... Αμφιβάλω αν η γυναίκα του, τον αφήνει να οδηγήσει μέχρι το σουπερμάρκετ
7.Γιατί μας θυμίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στην οικογενειοκρατία 8. Και τέλος γιατί ζούμε γιατί τη στιγμή που ο Τάκης της καρδιάς μας, θα σχολιάζει πως σημαδεύουν το apex, η Ντανίκα και το Κατερινάκι... :: Λευτεριά στα νέτα ;D
Μήπως επαρασύρθην ::Με το που ξεκίνησε ο αγώνας, το γέλιο όλων μας κόπηκε όταν η Aston του Allan Simonsen διαλύθηκε στις μπαριέρες. Δυστυχώς ο Δανός δεν τα κατάφερε, σηματοδοτώντας την πιο στενάχωρη στιγμή και των 7 GB. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Οι φωτογραφίες δεν κατεβαίνουν, λόγω Postimage οπότε μια βόλτα στο λινκ ή τα ολοκληρωμένα τις περιόδου, και θα βρείτε τις πολύ όμορφες Porsche των Γιάννη, Χρήστο, Δημήτρη και τις Ferrari του Γιώργου και Γιάννη (μάλιστα σε διόραμα). www.scalewheels-gr.com/thread/1324/mans-24h-2013-week-buildΣτα του αγώνα, ο Kristensen πήρε την 9η νίκη του, με το R18 και αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπατριώτη του. Στα GT οι Porsche επέστρεψε στις νίκες και στις δύο κατηγορίες.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 26, 2018 9:05:11 GMT 2
Θα αλλάξεις την εμπρός αεροτομή στη λεμανίτικη εκδοχή η θα πας ΟΟΒ; Γιώργο ναι στο πλάνο είναι να γίνει τροποποίηση στον εμπρός προφυλακτήρα για να είμαστε μέσα στους κανονισμούς ΥΓ: Ρε κοιτάχτε να δείτε που το πήρα στα σοβαρά οτι θα μοντελάρω ξανά χαχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by gtziaf on May 26, 2018 11:07:47 GMT 2
Ένα ακόμη μεγάλο (12 σελίδες σχόλια) LM διοργανώθηκε 8 με 15 Ιουνίου. Ο Τζιαφάς ήθελε να φτιάξει 2 ρητίνες και πρόσθεσε άλλο ένα ΣΚ στον GB, αυτό που πραγματοποιείτε το πρώτο test day στη le Sarthe… Πιο φωτογραφικό και από επίδομα Δικαστή. jvolume - PORSCHE 962c 1/24 dean - Ford gt40 mk II le mans '66 1/24 gtziaf - Ferrari 365 P2 1/24 Χ2 Chris_SD - NISSAN R89c paparadiation - 1/43 Audi R8C (wild card) ;D gastone - Ford GT40 1/24 AlexAmarandos - Ferrari F40 LM 1/24 m@ster k@frer - Ford GT40 1969 1/24 Οι συμμετοχές περιελάμβαναν 3 GT40, αλλά αυτά για τους μαϊντανούς τα γράψαμε στο προηγούμενο. Ο Δημήτρης στην αρχή δήλωσε συμμετοχή, μετά δεν ήταν πενάλντι, μετά ήταν και στο τέλος πως γένεκεν αυτό… (Τιμή και δόξα στο μέγα Ογκουνσότο) Ο Αμάραντος δήλωσε ξανά την F40 LM… Φήμες ότι την έχει κατεβάσει σε 3 εκλογές, 4 γκρουπ μπιλντ και 9 ψηφοφορίες, δεν ευσταθούν. Πάντως Αλέξανδρε, αν την έχεις ακόμη, πρέπει να την φτιάξεις, έτσι για το γ@μwτο βρε αδελφέ… Κλείνοντας το θέμα συμμετοχές, ο Νεκ μετά από εξώδικα 3 χρόνων στο διαχειριστή, κατάφερε να βάλει, από το παράθυρο, ένα νταλίκι στο line up του build, επειδή λέει κάπου είχε ένα αυτοκόλλητακι “Le Mans”. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή… Με τις κατασκευές σε φουλ ρυθμούς, Τζιαφάς και Παπαραδιενεργός, έχουν, μια ακόμη φιλοσοφική συζήτηση στο θέμα «Σύζυγος vs MFH». [quote author="@paparadiation" source="/post/21587/thread" timestamp="1402483315"] [quote author="@admin" source="/post/21584/thread" timestamp="1402436680"] Μήτσο το να αγοράζουμε ταπεράκια και χρωματιστά μαχαιροπίρουνα στη σύζυγο, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση, για να παίρνουμε εμείς τα χίρο ;) ;D, οπότε πρέπει να κουρέψουμε τα έξοδα από άλλου :P [/quote] Οποτε τελικα τι να την κανουμε την συζυγο? Αμα ειναι να βγαζεις τα ματια σου για να βρεις μια ευκαιρια σε Χιρο για να γλυτωσεις 50 ευρω που τελικα θα τα δωσεις διπλα για κουζινικα και μπολακια, και ακριβοτερα σου ερχεται, και εχεις και τα σχολια του τυπου "τοσα εχεις, τι το θες αυτο?". ;D Πιο καλη η μοναξιααααααααααααααααα :P :P :P ;D ;D ;D [/quote]
Στον αγώνα μετά την Pole της Toyota (σημειώστε τον χρόνο 3m21.789s, θα σας πω γιατί στα επόμενα ), έπεσαν κάτι ψιχάλες και Audi- Toyota έχασαν, ουσιαστικά από ένα πρωτότυπο (η χαζή τακτική των Ιαπώνων για δύο μόνο πρωτότυπα, όταν οι άλλοι έφερναν τρία, εκτέθηκε αφού ουσιαστικά τους στοίχισε τη νίκη αφού μέσα στη νύχτα εγκατέλειψε και το 2ο, από ηλεκτρικά). Παράλληλα στα GTE pro, Aston, Corvette και Ferrari μάχονται στο δευτερόλεπτο μετά από σχεδόν 8 ώρες αγώνα... Και κάπου εκεί, πρωί της Κυριακής, γίνεται της κολάσεως. Το πρωτοπόρο Audi αρχίζει να έχει προβλήματα και οι Porsche κυνηγάν. Οι σημαίες βγαίνουν από τα ντουλάπια, ο Παπαραδιενεργός έχει ανέβει στη σκεπαστή και φωνάζει και ο βόλιουμ έχει παραγείλλει 4 studio27 για αρχή, καθώς οι 919 πλησιάζουν… Αλλά κάπου εκεί θα χτυπήσει η ατυχία του Weber που εν μέσω δακρύων θα παρκάρει την 919, στη μουσλαν. Η καρό σημαία σηματοδοτεί άλλη μια νίκη την Audi με το τρίο των FÄSSLER - LOTTERER – TRÉLUYER. Στην P2 το ZYTEK Z11SN - Nissan επικράτησε για λίγο της απολύτως νέας Ligier. Στα GTE o BRUNI έφερε πρώτη την σέξι 458 Italia, ενώ στα Am, η Aston επικράτησε.
Περισσότερα στο σχετικό thread, που περιλαμβάνει επική ακολουθία post που αξίζει να θυμηθείτε: www.scalewheels-gr.com/thread/1663/mans-24h-2014-week-build
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on May 27, 2018 11:29:43 GMT 2
Κυριες, κυριοι και αγαπητα μου παιδια, μπονζούρ Αν και ο μοντελισμος εχει πλεον περασει σε τριτοτεταρτη μοιρα (σε βαθμο που εφτασα να κανω ντιλητ τους λογαριασμους απο τα μοντελιστικα και φουτμπολμανατζερικα φορουμ για να μη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν θελω να μοντελισω αλλα δεν μπορω ), διαπραγματευομενος με τη συζυγο για το ΣΚ του φετινου LM, ξυπνησαν μνημες απο τα τελευταια επτα ΣΚ του Ιουνιου οπου ο αγωνας ηταν συνδεδεμενος με το LM GB. Ετσι λοιπον ως αλλος Λουκας Ουρανοπερπατητης, ως ενας απο τους τελευταιους τζεντάι του LM GB που αφησε τις μοντελιστικες διαγαλαξιακες μαχες και αποσυρθηκε στην εξοχη καλλιεργώντας ζαρζαβατικα (λίτεραλι), βλεποντας τις δηλωσεις του Τζιαφα περι κινδυνου διαλυσης της επαναστασης, αλλαξα μπαταρια στο φωτοκόφτη λάητσέημπερ και κατεβαινω φορ ουάν λαστ σοτ στο GB που δικαιωματικα και χωρις ιχνος υπερβολης, εχει κανει ολα τα υπολοιπα GB να μοιαζουν με απλη συναθροιση wips - νο παν ιντέντιντ. Μιας και τα τρια 43αρια που πληρουν τις προϋποθεσεις για συμμετοχη χρειαζονται πολυ περισσοτερη δουλεια από μια εβδομαδα για να ετοιμαστουν, ο ατυχος της υποθεσης θα ειναι ενα Chaparral (προνάουνστ Σσσαπαράααααλ) 2D της Fujimi στην 1/24. Αυτα για την ωρα, καλη επιτυχια σε ολους του συμμετεχοντες, πανω από ολα σεβασμος στους κανονισμους του GB και ακομα και αν θελετε να συμμετασχετε αλλα δεν εχετε κιτ, μπορειτε να φτιαξετε ενα impreza με αυτοκολλητο LM στο πορτμπαγκαζ, γιατι σαν εμπειρια το να φτιαξεις ενα μοντελο σε μια εβδομαδα χωρις ιχνος αγχους για το αν θα ειναι το επομενο νεξτ μπεστ μοντελ του καθενός μας, λειτουργει ως οαση στην υπολοιπη μοντελιστική χρονια. Βέρι τρούλι γιορς, Σας αγαπω
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 27, 2018 11:40:12 GMT 2
Μήτσε απλά σε αγαπω ρε❤
|
|
|
Post by gtziaf on May 27, 2018 17:28:12 GMT 2
Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, ο παραδιεργός να συμμετάσχει, στον λεμαν τζιμπι, τον τελικό... Μήτσε, ο σπόρος της επανάστασης έχει δώσει γερό καρπό και το πνεύμα των λεμανιτών θα μείνει αθάνατο, εις τους αιώνας των αιώνων. Και εμείς σε αγαπάμε αδερφέ. Οπότε μην σβήσεις πάλι τον λογαριασμό. Άφησε τον κι αν η βουκολική ζωή, σου αφήσει λίγο ελεύθερο χρόνο κάνεις από κανά μοντελάκι, έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά. Καλό το Fb αλλά είναι απρόσωπο. ΥΓ. Αυτό το σαπαραααλλλ το ήθελα κι εγώ άλλα σαν καλός μλκας δεν το πήρα, όταν το κυκλοφόρησε η Fujimi και τώρα κάνει 70 γιούρια ΥΓ2. Έλα πες κανα χίρο ψώνισες τώρα τελευταία. ΥΓ3. Ο δικός σου (Αλόνσο) θα κερδίσει, προβλέψεις, τριάδα, κόρνερ; Να βγάλουμε τις ρητίνες Εδώ θα είμαστε, θα τα λέμε Δημήτρη
|
|
|
Post by nektarios on May 27, 2018 21:05:42 GMT 2
Αφού χάρη σε αυτό το GB επέστρεψε ακόμη και ο paparadiation, εγώ τι μπορώ πλέον να κάνω παρά να συμμετάσχω;;; Θα συμμετάσχω λοιπόν, αλλά αυτή τη φορά φίλε μου Γιώργο το όχημά μου δεν θα έχει ούτε καν αυτοκολλητάκι "LM"! Θα έχει μόνο μια επισήμανση στο κουτί! Αυτή η συμμετοχή μου έχει πολλές ιδιαιτερότητες : Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε LM GB [τουλάχιστον η πρώτη που δεν θα αμφισβητηθεί!...] , θα είναι η πρώτη Ferrari που θα φτιάξω ever, και είναι και η αγαπημένη μου Ferrari όλων των εποχών! Εννοείται βεβαίως οτι μέχρι την ολοκλήρωση του GB δεν θα έχω καταφέρει να φτιάξω πολλά πράγματα, αλλά και μόνη η συμμετοχή στο ιστορικό τελευταίο LM GB του φόρουμ νομίζω οτι αξίζει τον κόπο! Θα τα πούμε λοιπόν σε λίγες μέρες! Υ.Γ. 1: Γιώργο, η ιστορική αναδρομή αξίζει πολλά Υ.Γ. 2: Αν δεν το ξέρετε ήδη, η Δικαιοσύνη έχει πλέον κάνει laser και έχει αποκτήσει οξύτατη - αλλά επιλεκτική - όραση!
|
|
|
Post by nektarios on May 27, 2018 21:22:50 GMT 2
Υ.Γ. 3 : Η ιδέα του Δημήτρη και του Γιώργου για 15μερο GB τον Οκτώβριο (ή και στο δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου) με βρίσκει απολύτως σύμφωνο, και θα ήθελα να προτείνω να αφορά ξεκινημένα μοντέλα που για οποιονδήποτε λόγο "παράπεσαν" στο βάθος κάποιου ντουλαπιού. Νομίζω οτι μια ομαδική "ανασκαφή" και ένα χαλαρό GB - με μια υποτυπώδη εισαγωγή σχετικά με το τι έχει ήδη γίνει μέχρι τώρα στο μοντέλο, συν μερικές φωτό από την υπόλοιπη δουλειά μέχρι την ολοκλήρωσή του -θα προσφέρει σε αρκετούς την απαραίτητη "όρεξη" για ενασχόληση με μοντέλα που μέχρι τώρα θεωρούμε "καταδικασμένα"..
|
|