|
Post by rous74 on Dec 11, 2012 13:43:56 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !!
Το βερνίκι που έχω χρησιμοποιήσει είναι το πολυαγαπημένο μου Β-513 της gunze το οποίο είναι σπρέυ και το έχω κάνει μετάγγιση σε μπουκαλάκι για χρήση με αερογράφο...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 13, 2012 1:32:18 GMT 2
Ανδρεα πολυ ομορφη δουλεια οπως παντα : : Τα καλαμια ειναι εντυπωσιακα και σαφως αξιζουν τα λεφτα τους. Εντυπωση μου κανουν οι διαφορες που εχουν σε σχεση με της μανας του Το κιτ δινει αλλες πλακες τιμονιου και βαση για το φτερο? Για το φινιρισμα δεν εχω να πω κατι, τα γνωστα : : Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 13, 2012 12:14:11 GMT 2
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !
Το σετάκι της top studio δίνει άλλες πλάκες τιμονιού και ΡΕ για το επάνω μέρος στα καλάμια για ρεαλιστικότερη αναπαράσταση των παξιμαδιών...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 14, 2012 20:12:34 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Η δουλειά σου είναι (ως συνήθως) εντυπωσιακή, και παίρνει άλλη διάσταση μετά το ατύχημα που είχες. Σύντομα θα έχεις ένα ακόμη στολίδι στη βιτρίνα σου!!! Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 14, 2012 20:30:05 GMT 2
Απόστολε καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια !
Πιστεύω και εγώ στο "κάθε εμπόδιο για καλό" οπότε ευελπιστώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 15, 2012 15:33:20 GMT 2
Μπραβο Ανδρεα οπως παντα πολυ ποιοτικη δουλεια. Δεν εχω φτιαξει ποτε κιτ της fujimi πως ειναι σε σχεση με Tamiya? Καλη συνεχεια. Κομνηνος
|
|
|
Post by rous74 on Dec 15, 2012 20:24:45 GMT 2
Καλησπέρα Κομνηνέ,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !
Το κίτ της fujimi είναι καλό. Κάποια τμήματα όμως θέλουν αρκετή δουλειά... Σαν παράγειγμα αναφέρω το κοστούμι της μηχανής το οποίο δουλεύω αρκετές μέρες και ευελπιστώ να το ανεβάσω τις επόμενες ημέρες και το οποίο περιλαμβάνει χωριστά τα πλαινά φέρινγκ και τη μάσκα και πρέπει να γίνουν ένα και αυτό λόγω της μέτριας εφαρμογής με κούρασε λίγο...
Ένα ακόμα μειονέκτημα θεωρώ το ότι κάποια απο τα κομμάτια δένουν μεταξύ τους όχι με τα κλασικά βιδάκια της tamiya αλλά με πυράκια πλαστικά ή μεταλλικά και είναι κάτι κατά τη γνώμη μου όχι τόσο βολικό. Επίσης οι χαλκομανίες είναι απίστευτα παχιές με αποτέλεσμα ν' αφήνουν μεγάλο σκαλοπάτι και βεβαίως να μην στρώνουν εύκολα στις κούρμπες !
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 16, 2012 3:30:03 GMT 2
Ανδρεα δεν ξερω αν εβαψες και της δευτερες ζαντες, αλλα αν δεν το εχεις κανει οι ακτινες φωναζουν οτι θελουν να αδυνατισουν. Η FUJIMI της δινει αρκετα χοντρες σε σχεση με φωτο απο το πραγματικο. ειχα δει και ενα τυπο να το κανει στο ιντερνετ ξυνοντας παλινδρομικα την καθε ακτινα με τον κοφτη απο την πλευρα που η ακτινα κοιτα την διπλανη της. το αποτελεσμα ηταν φανταστικο. φιλικα κομνηνος
|
|
|
Post by rous74 on Dec 16, 2012 9:19:44 GMT 2
Τις ζάντες τις πέρασα ένα μικρό λιμάρισμα για να φύγουν οι ραφές απο το καλούπι ενδιάμεσα...
Δεν νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία να λεπτύνω πιο πολύ τα μπράτσα...
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως και την επισήμανσή σου !!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 11:04:32 GMT 2
Καλημερα! Ρισπεκτ που το ξαναπιασες, εγω θα το ειχα στειλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Ο χρωματικος συνδιασμος πολυ εντυπωσιακος! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 13:33:12 GMT 2
Καλημέρα Δημήτρη,
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε !!
Είπα να δώσω στην kawasaki μια δεύτερη ευκαιρία (και εκείνη σε μένα) .......
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 17:17:29 GMT 2
Καλησπέρα, Εργασιών συνέχεια στην kawasaki και συγκεκριμένα στα υπόλοιπα περιφεριακά τμήματα όπως το κουστούμι και η καρίνα. Η αρχή έγινε με μπόλικο στόκο και τρίψιμο ιδίως στο κουστούμι του δίτροχου... Τη σκυτάλη πήρε το ακρυλικό μώβ της gunze... Kαι αφου τοποθετήθηκαν οι χαλκομανίες και ψεκάστηκαν ατελείωτα χέρια βερνίκι για να έρθει το επιθυμητό φινίρισμα η καρίνα και το κουστούμι ήταν πλέον έτοιμα... Ακόμα έγινε μια αρκετά βαρετή εργασία, να ετοιμαστεί δηλαδή το στάντ το οποίο παρακαλώ αποτελούνταν απο πέντε κομμάτια σύν κάποια ΡΕ για τα κέντρα των μικρών τροχών... Αυτά πρός το παρόν, εν αναμονή της άφιξης της δεύτερης kawasaki και της επανέναρξης των εργασιών καλό απόγευμα σε όλους και ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
|
|
|
Post by alex78 on Dec 19, 2012 20:52:42 GMT 2
Ανδρέα κορυφαίο φινίρισμα όπως πάντα άλλωστε φίλε μου!! : : Τελικά όπως όλα δείχνουν Fujimi μοτοσυκλέτα με αυτά που βλέπω θεωρώ πλέον πως είναι η ....έσχατη λύση για να αποκτήσει κάποιος ειδικά όταν τον ''καλύπτει'' σε θεματολογία Tamiya, Aoshima....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 21:24:41 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη,
Σ' ευχαριστώ φίλε !
Ούτως ή άλλως η fujimi διαθέτει τόσο μικρή γκάμα στα μηχανάκια οπότε εννοείται ότι κυρίως η tamiya αλλά και η aoshima έχουν τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη κατηγορία, κατά τη γνώμη μου πάντα...
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Dec 19, 2012 22:10:56 GMT 2
Ανδρέα ζωγράφισες πάλι ρε φίλε!!!! Μπράβο σου και καλή συνέχεια!!!! : : : : : : : : : : Ηλίας : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 19, 2012 22:22:16 GMT 2
Hλία σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το θετικό σου σχόλιο !!
|
|