|
Post by rous74 on Nov 4, 2012 17:12:50 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Έφτασε πιστεύω η ώρα να ξεκινήσω και ένα wip στα δίτροχα αφού η αλήθεια είναι πως ήθελα και εγώ ο ίδιος μια αποτοξίνωση απο τα πολιτικά αυτοκίνητα που τόσο πολύ ασχολήθηκα τον τελευταίο καιρό ! Το κίτ είναι της fujimi και είναι η πρώτη φόρα που θα κατασκευάσω δίτροχο κίτ της εν λόγω εταιρείας. Αποτελείται απο αρκετά κομμάτια με πλούσια λεπτομέρεια αλλά απο τη στιγμή που πληροφορήθηκα την ύπαρξη ενός πολύ καλού βελτιωτικού της top studio δεν γινόταν να μην το προμηθευτώ. Η κατασκευή θα αργήσει να αρχίσει ( το εννοώ αυτό) γιατί θέλω να κλείσω τα μέτωπα με τα πολιτικά αυτοκίνητα που έχω ανοίξει και βεβαίως να έρθει απο Ιαπωνία και το βελτιωτικό που θα παραγγείλω τις επόμενες ημέρες... Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνονται κάποιες απο τις προσθήκες του βελτιωτικού της top studio... Kαι μια άποψη στην 1/1...
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 4, 2012 17:31:26 GMT 2
Καλή αρχή Ανδρέα!!
Ωραίο θέμα...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 4, 2012 17:35:34 GMT 2
Νάσο, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
|
|
|
Post by alex78 on Nov 4, 2012 17:36:41 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Ανδρέα! Είπαμε να πιάσεις τα Kawasaki αλλά όχι και τρία συνεχόμμενα ;D........(ασφαλώς αστειεύομαι). Εντυπωσιακό και πανέμορφο απο κάθε άποψη φαίνεται το κίτ και αν προσθέσεις και την δουλειά που θα ρίξεις αναμένετε να βγεί κυριολεκτικά ''τούμπανο''!!! Με τα χρώματα τι γίνεται, τα έχει βγάλει η ZP? Ευχομαι μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη κατασκευή!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 4, 2012 17:46:52 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη,
Το τριήμερο είναι αφιερωμένο στην kawasaki !
Ήθελα απο καιρό να το ξεκινήσω και όλο το καθυστερούσα...Τώρα όμως έφτασε ή ώρα ! Τα χρώματα απ' όσο ξέρω δεν τα έχει βγάλει η zero, βασικά το μώβ μόνο γιατί το πράσινο,το πορτοκαλοκίτρινο και το μαύρο τα δίνει στις χαλκομανίες. Για το μώβ προτείνει ακρυλικό κωδικό της gunze και μάλιστα τα έχω κιόλας ! Ακρυλικό χρώμα λοιπόν, χαλκομανίες και βερνίκι σμάλτου απο πάνω είναι η συνταγή που θα ακολουθήσω...
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Nov 4, 2012 19:31:35 GMT 2
Εκτός από ότι θα παρακολουθώ την κατασκευή μπας και ξεστραβωθώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω να πω !!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 5, 2012 11:04:09 GMT 2
Ανδρέα πολύ πρωτότυπη η κατασκευή φίλε! Το top studio ρίξτου ένα review αν θες να το δούμε -εφαρμογές ακρίβεια κλπ-.
Καλή αρχή φίλε!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 13:20:43 GMT 2
Δημήτρη και Αλέξανδρε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !
Δημήτρη μην υποτιμάς τις κατασκευές σου, είναι πραγματικά πολύ όμορφο ότι φτιάχνεις φίλε !
Αλέξανδρε να έρθει με το καλό το βελτιωτικό και θα σας δείξω αναλυτικότερα τι περιέχει...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 5, 2012 13:27:13 GMT 2
και γ@μώ τα μηχανάκια!!!!!Ανδρέα ανυπομονούμε να δούμε την κατασκευή σου!! το βελτιωτικό από όσο το έχω δει στο ίντερνετ και από ανάλλογη εμπειρία με βελτωτικό της top ειναι όλα τα λεφτά
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 13:41:59 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...
Το βελτιωτικό και γώ νομίζω ότι θα πρέπει ν' αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2012 17:34:58 GMT 2
Ανδρέα, είναι πολύ ευχάριστό το γεγονός που πιάνεις μηχανή με wip. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Καλή επιτυχία... Για να σε βοηθήσω και να συμβάλω όσο γίνεται στο project σου δίνω το ακόλουθο Link: narikens.blog66.fc2.com/blog-category-71.htmlΕίναι λίγο δύσκολο στην περιήγηση, αλλά ο Γιαπωνέζος είναι από τους καλύτερους μοντελιστές παγκοσμίως και με μια μικρή έρευνα νομίζω ότι εφαρμόζει πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λύσεις πάνω στην ZX. : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2012 17:45:10 GMT 2
Γιώργο φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Το ίδιο link μου έστειλε χθές και ο Παναγιώτης (pnspanas) με pm. Mε μια πρώτη ματιά που κοίταξα χθές όντως φαίνεται καταπληκτικός. Η δε εξάτμιση με τα καψίματα στο zx 10r είναι όλα τα λεφτά ! ( την ξέρετε πλέον την αδυναμία μου με τις εξατμίσεις )
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 5, 2012 23:10:03 GMT 2
Φιλε Ανδρεα καλη αρχη ευχομε ! ειμαι σιγουρος οτι το βελτιωτικο θα χρησιμοποιηθει αριστα. καλη διασκεδαση ευχομε! : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 6, 2012 0:31:41 GMT 2
Ανδρέα περιμένω εναγωνίως την κατασκευή της KAWA σου.
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Nov 6, 2012 13:48:50 GMT 2
Αντώνη και Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια στήριξης !
Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 6, 2012 18:40:29 GMT 2
Αντε Αντρέα καλά ξεκινήματα!!! θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Το σετακι απο που το αγόρασες?και πόσο αν επιτρέπεται? : :
|
|