|
Post by rous74 on Nov 29, 2012 17:39:05 GMT 2
Κώστα ωραία ιδέα (αχρείαστη να είναι βέβαια) ...Μόνο που εγώ για να βρώ φωτογραφικό υλικό της kawasaki θα πρέπει να ψάξω σε καμιά χωματερή !
Εννοείται πάντως ότι δεν μασάμε, αυτό έλειπε !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 30, 2012 0:03:17 GMT 2
Κριμα, κριμα, κριμα! Παρε ενα σφυρι και σπαστο!!! : : Να προσθεσω ενα μπεκ απο τον ταπεινο μου Badger μονης που επεσε και δεν ανοιξε ο αεροσακος ασφαλειας για να το σωσει απο το σπασιμο (η κοιλια μου ντε!) ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 30, 2012 12:35:13 GMT 2
Κρίμα!!! Αλλα δεν το βάζεις κάτω... Καλή συνέχεια με την επόμενη...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 30, 2012 13:11:49 GMT 2
Δημήτρη και Γιώργο σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας !
Δημήτρη το έσπασα ήδη αλλά όχι με σφυρί... την πλήρωσε ο τοίχος του δωματίου !
Έτσι εκτονώθηκα και πάω με το επόμενο πάλι απο την αρχή ανανεωμένος και φρέσκος !!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 9, 2012 15:05:00 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Επανέρχομαι με την κατασκευή της kawasaki και κάποιες εργασίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. ’ρχισα λοιπόν απο τα εμπρός καλάμια τα οποία η fujimi έδινε ενιαία και θα έπρεπε να κοπούν στο σωστό σημείο για να μονταριστούν στα μεταλλικά της top studio... Aφού βάφτηκαν τα πλαστικά τμήματα με αστάρι, exhaust της testors και άχνα απο burnt metal της alclad μονταρίστηκαν στα μεταλλικά τμήματα... Σειρά είχε το ενιαίο τμήμα του ρεζερβουάρ το οποίο στοκαρίστηκε, τρίφτηκε και ξανά τα ίδια μέχρι να φτάσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα... Βάφτηκε στη συνέχεια με μώβ ακρυλικό χρώμα... Στη συνέχεια σφραγίστηκε με βερνίκι σμάλτου, τοποθετήθηκαν οι χαλκομανίες και ξαναγυαλίστηκε με αρκετά χέρια βερνίκι... Αφού στέγνωσε ένα τμήμα μασκαρίστηκε και έγινε flat black και τοποθετήθηκε η τάπα της βενζίνης... Με την ίδια λογική ετοιμάστηκε και το μπροστινό φτερό... Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2012 15:36:20 GMT 2
Ω, πολύ εντυπωσιακό το έφτιαξες Ανδρέα και ο αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων.....μούρλια!! Επίσης και η μόντα σου στο ''μπροστινό'' άψογη!! Όλα δείχνουν παρά την αρχική ατυχία σου ότι θα δούμε σπουδαία πράγματα....... Με πιό ''μώβ'' έβαψες? Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Dec 9, 2012 16:52:55 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου !
Έβαψα με τον συνδυασμό που πρότεινε η fujimi δηλαδή 70% απο το Η-39 (purple) και 30% Η-1 (λευκό).
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 10, 2012 15:07:24 GMT 2
Ανδρέα χαίρομαι που νίκησες τους "δαίμονες" και δεν άφησε την Kawa!! Το φινίρισμα υπεράνω κριτικής, όπως και η επέμβαση στα καλάμια! Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 10, 2012 16:40:53 GMT 2
Για την δουλειά σου δεν θα σχολιάσω κάτι.... : : Αλλά για τα χρώματα... Φοβερα!!! Πανέμορφος συνδυασμός χρωμάτων!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 16:45:12 GMT 2
Αλέξανδρε και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα θερμά σας σχόλια !
Αλέξανδρε πήρα τα πάνω μου πάλι με την kawa, ελπίζω να μην έχω άλλες ατυχίες εώς το τέλος...
Γιώργο ένας απο τους λόγους που επέλεξα το συγκεκριμένο δίτροχο ήταν ο εντυπωσιακός χρωματικός συνδυασμός !
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 10, 2012 16:53:56 GMT 2
Πανέμπρφο βγαίνει Ανδρέα, μπράβω φίλε!!! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 17:22:35 GMT 2
Νάσο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 10, 2012 18:18:15 GMT 2
Ανδρέα χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκίνησες την kawa και πάλι. Το χρώμα και το φινίρισμα είνια υποδειγματικά : : : : όπως μας συνηθίζεις άλλωστε. Καλή συνέχεια. Σπύρος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 10, 2012 18:44:31 GMT 2
Κλασσικός Ανδρέας = Άψογος Καλή συνέχεια φίλε μου : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 19:10:53 GMT 2
Σπύρο και Γιώργο ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα θετικά σας σχόλια !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Dec 11, 2012 9:25:54 GMT 2
Γειά σου ρε Ανδρέα με ωραία σου!!! : : : : : : : : : : Το τελευταίο βερνίκι ειναι αυτικινήτου ε? Εγω χρησιμοποιώ ενα της PPG. : : : : : :
|
|