pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 8, 2012 20:17:18 GMT 2
Καλησπερα σας κυριοι Αποφασισα να ασχοληθω και με τα διτροχα, ειναι η πρωτη μηχανη που φτιαχνω οποτε παω ψαχνωντας!! το μοντελο θα γινει απλα με ελαχιστες προσθηκες γιατι οπως ειπα ειναι το πρωτο και δεν ξερω πως θα βγει. οποιος εχει φωτογραφιες απο την μηχανη, που μπορω να χρησιμοποιησω ειναι ευπροσδεκτες!!!!!! το μοντελο ειναι της ταμιγια στην 1/12 χρωματα απο την ζερο και καποια καρμπον, και καρφακια Αυτα για την ωρα και βεβαια το καθιερωμενο τραγουδακι μας
|
|
|
Post by rous74 on Oct 8, 2012 20:27:22 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα,
Καλώς ήρθες στον κόσμο των δυο τροχών !
Πολύ ωραίο θέμα...Μια παρατήρηση μόνο... Σε συμβουλεύω να βρείς άλλες χαλκομανίες γιατί θεωρώ ότι της tamiya είναι απο τις χειρότερες που έχω δει. Είχα προσπαθήσει να το φτιάξω στο παρελθόν αλλά είχε πάει άκλαφτο λόγω χαλκομανιών...Εκτός αν είναι επανέκδοση και έχει cartograph χαλκομανίες...
Καλή αρχή πάντως !
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2012 21:11:21 GMT 2
Καλή επιτυχία Παναγιώτη. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον, μήπως πάρω κουράγιο και ξεκινήσω κι εγώ μία. : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Oct 8, 2012 22:31:30 GMT 2
Παναγιώτη καλή αρχη!!! Θα παρακολουθώ για δυο λογούς.... 1ος μου αρέσει η θεματολογία, φαν των γρήγορων μοτοσυκλετών, 2ον θα περιμένω την επιλογή του επόμενου τραγουδιού!!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 9, 2012 2:17:29 GMT 2
Παναγιώτη απίστευτο θέμα φίλε! Και απο τα χεράκια σου θα βγεί κουκλα! Μην φοβάσαι! Καλή αρχή, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 12, 2012 10:40:49 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Καλή αρχή με το δίτροχο, θα τα πας περίφημα, δες το σαν μία φόρμουλα με δύο τροχούς... ;D Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 12, 2012 12:15:58 GMT 2
Παναγιώτη επέλεξες ν'ασχοληθείς με θεματάρα φίλε! : : Καλή αρχή και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη συνέχεια σου εύχομαι φίλε! Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον, μήπως πάρω κουράγιο και ξεκινήσω κι εγώ μία. Αντε βρέ Γιώργο μην το καθυστερείς, στο τέλος μόνο εσύ θα μείνεις χωρίς μηχανάκι στην βιτρίνα, στο φινάλε φτιάξε καμιά Ducati κατακόκκινη, μην σου έρθει και απότομα...... ;D ;D Αλέξης : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 13, 2012 18:14:17 GMT 2
Κυριοι ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τα σχολια σας
Ανδρεα παρατηρησα καλα τις χαλκομανιες υστερα απο την προτροπη σου και απ'οτι δειχνουν ειναι σε καλη κατασταση, γιατι το κιτ απ'οτι βλεπω ειναι επανεκδοση, δεν ειναι καρτογκραφ αλλα δειχνουν καλες ελπιζω......
Αντε Γιωργο ο ενας να δινει κουραγιο στον αλλον!!!
Δημητρη πραγματικα χαιρομαι που σου αρεσουν οι επιλογες των τραγουδιων
Αλεξη ευχαριστω πολυ για τις φωτο !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2012 20:19:54 GMT 2
Αντε Γιωργο ο ενας να δινει κουραγιο στον αλλον!!! Παναγιώτη, έχω άλλες εκκρεμότητες προς το παρόν, αλλά το '13 κάποια στιγμή θα ξεκινήσει. Αλλά, θα παρακολουθώ στενά. Καλή αρχή Οπωσδήποτε ντουκατικό θα είναι ;D : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 16, 2012 11:09:00 GMT 2
Καλημερα στην παρεα! οι εργασιες στο διχρονο προχωρησαν λιγο κοπηκαν ολα τα κομματια απο τα πλαισια και αρχισε η μελετη της κατασκευης Μετα αρχισα να κολλαω διαφορα κομματια και να αρχιζει η διαδικασια στοκαρισμα τριψιμο στοκαρισμα τριψιμο!! το πισω ψαλιδι γεμισε με πολυεστερικο στοκο και τα κομματια με το νικελ μπηκαν για ενα μπανακι σε χλωρινη μετα απο ολα αυτα εγινε ενα πρωτο ντραι φιτ για να δουμε και που βρισκομαστε ολα δειχνουν οτι δεν θα υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα με την εφαρμογη θα τα ξαναπουμε συντομα οσο για την μουσικη λεω να συνεχισουμε μεχρι το τελος με πολυ ταχυτητα!!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2012 11:58:03 GMT 2
Παναγιώτη πολύ μεθοδικές κινήσεις όπως πάντα φίλε! Προβλέπω τέλειο αποτέλεσμα : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 16, 2012 12:31:03 GMT 2
Δυναμικό ξεκίνημα Παναγιώτη, αναμένεται φοβερή και η συνέχεια !
Καλό κουράγιο !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 16, 2012 12:56:15 GMT 2
Πολύ ωραίο θέμα και απότι φαίνεται απο τα πρώτα του στάδια, θα εξελιχθεί πανέμορφο!!!
Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 17, 2012 16:52:20 GMT 2
Παναγιώτη κάνε ότι καλύτερο μπορείς με την NSR500. Την έχω στο ράφη και θα χρειατώ ιδέες όταν θα την βάλω στο χειρουργείο. Τώρα όσο αφορά στοκαρίσματα ριχών ενόσεων π.χ. ντεποζιτο εγώ χρεισιμοποιώ κυανοκριλικη από πάνω απο την ένωση και αφού στεγνώση καλά τρίβω με 1000 @ 2000 στεγνό ντουκόχαρτο. Καλή συνέχεια με την όμορφη επιλογή σου. Σπύρος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2012 21:44:23 GMT 2
Πολύ μεθοδική και ποιοτική δουλειά Παναγιώτη. Θα γίνει αστέρι. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 17, 2012 21:48:18 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη,
Βλέπω ένα πολύ όμορφο μοντέλο να έρχεται στα 2τροχα completed. Σκοπεύεις να κάνεις κάτι με τις βίδες που δίνει η Tamiya?? ή θα τις αφήσεις ώς έχουν??
Φιλικά, Αγάπιος
|
|