|
Post by m@ster k@frer on Oct 30, 2012 23:20:49 GMT 2
Πολύ ωραίος Παναγιώτη, Καλό κουράγιο με τα μασκαρίσματα...Not my piece of cake...Τα τρέμω σαν τους βρικόλακες με τα σκόρδα... Επίσης, για την ακρίβεια δεν σπουδάζω μουσική, απλά ασχολούμαι με τη μουσική πολύ και ακούω φανατικά επίσης... Καλό βράδυ και καλή συνέχεια, Αγάπιος
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 31, 2012 11:08:26 GMT 2
: : Παναγιώτη καλημέρα, super το βάψιμο.. Καλή συνέχεια!!
|
|
|
Post by manos13 on Oct 31, 2012 13:27:48 GMT 2
καλο κουραγιο με το βαψιμο
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 31, 2012 23:18:59 GMT 2
Οχι που δεν θα τα μασκαρες ;D Καλη επιτυχια! Το ασημι ειναι το SM06? Πως το βλεπεις να αντεχει στα πιασιματα?
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 1, 2012 1:16:50 GMT 2
Αγαπιε νομιζα οτι σπουδαζες, τεσπα δεν πειραζει χαιρομαι που εισαι και εσυ φανατικος, ελπιζω να σου αρεσουν οι επιλογες μου!
Δημητρη το χρωμα ειναι οντως το σμ06, και δεν παθαινει απολυτως τιποτα, δεν κολαει στα χερια καθολου ασημοσκονη!!!!
ευχαριστω κυριοι για το κουραγιο που μου δινετε
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 2, 2012 19:43:00 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη, Μπαίνεις σε βαθιά νερά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα πας περίφημα. Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 10, 2012 19:26:36 GMT 2
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 10, 2012 21:12:23 GMT 2
Παναγιώτη το NSR σου το πας μιά χαρά.
Όταν το τελειώσεις με το καλό , και τελειώσω κι εγώ το δικό μου -άν - σε προκαλώ για μια κότρα.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Nov 10, 2012 21:42:43 GMT 2
Άλλο ένα wip σκέτη απόλαυση που μας παρουσιάζεις φίλε Πάνο!! Όλα σου τα μασκαρίσματα και βαψίματα είναι πραγματικά αψεγάδιαστα!!! Άν θές μόνο γράψε μας δυό λόγια για το καταπληκτικό βάψιμο των εξατμίσεων..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 11, 2012 9:01:29 GMT 2
Παναγιώτη πολύ καλή δουλειά, μπράβο φίλε !
Οι εξατμίσεις βγήκαν super, τα δε μασκαρίσματα εξαιρετικά !
Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 11, 2012 11:53:50 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη,
εγώ να πρωτοτυπήσω και να πώ μπράβο για το τραγούδι, αφού οι προλαλήσαντες με κάλυψαν για τις εξατμίσεις και τα βαψίματα ;D
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 11, 2012 18:01:06 GMT 2
Σπυρο φιλε μου νομιζω οτι θα σε απογοητευσω, αντε θα σε αφησω να ξεκινησεις και 3 δευτερολεπτα πιο νωρις, αλλα και παλι ειναι σαν να κλεβω εκκλησια!!!
Αγαπιε χαιρομαι που σου αρεσουν οι Rage!!!!!
Αλεξη για τις εξατμισεις απ'οτι ειδες ξεκινησα με μαυρο γκλος , μετα περασα ενα χρωμιο και μετα μασκαρα για να δειξω τις κολλησεις αν και πιστευω οτι εβαλα χοντρη ταινια !! ειναι λιγο εκτος κλιμακας χρησιμοποιησα παχους 1χιλιοστο ενω το 0,7 πρεπει να ειναι πιο σωστο μετα αρχισα τις αλχημειες πρωτα τις περασα ολοκληρες με το transparent yellow alclad πολυ απαλα χωρις να τις καλυψω πληρως και μετα πολυ κοντα στις κολλησεις περασα πρωτα κλιαρ κοκκινο κλιαρ μαυρο και μετα το κλιαρ μπλε απο εκει και περα αρχισα να παιζω με τα χρωμματα και σταματησα εκει που εμεινα ικανοποιημενος . Οταν εβγαλα τις ταινιες εκανα και ενα μικρο wash στις κολλησεις και τερμα
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Nov 11, 2012 18:07:57 GMT 2
Έχω φάει πολύ μεγάλο κόλλημα με τις εξατμίσεις!!! Φανταστική δουλειά, όπως αναμενόταν νομίζω!! Τώρα πρέπει να βγω να πατήσω να βγει στα αγγλικά το κείμενο για να δω πως έφτασες σε αυτό το αποτέλεσμα με τις εξατμίσεις!! Καταραμένο notebook!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 12, 2012 9:12:04 GMT 2
Παναγιώτη η δουλειά σου μου αρέσει πάρα πολύ!!! Τα μασκαρίσματα στα φαιρινγκ ειναι ΣΟΥΠΕΡ φίλε!!Και πίστεψέ με ξέρω πολύ καλά πόσο επίπονα είναι!! Οι εξατμήσεις ειναι γαμάτες!!! Πολλά μπράβο!!! : : : : : : : : : : : : : : Μια ερώτηση.Την τρόμπα νερού με τι χρώμα την έβαψες? Καλή συνέχεια!!! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2012 11:43:46 GMT 2
Παναγιώτη σούπερ το αποτέλεσμα φίλε!
Πολύ επίπονη δουλειά, αλλά κυριολεκτικά απογείωσες το μοντέλο!
Οι εξατμίσεις είναι απίστευτες χρωματικά! Προσωπικά με "ξένισε" λίγο το ριγέ αποτέλεσμα των κολλήσεων...ίσως την επόμενη φορά να δοκίμαζες με αραιωμένο στόκο και ψιλό πινελάκι να έκανες τις κολλήσεις...
Πάντα με φιλική διάθεση!
Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 12, 2012 12:19:09 GMT 2
Παναγιωτη καλημερα! Ολα πολυ ομορφα φιλε μου!! Τα βαψιματα σου ειναι σουπερ και οι εξατμισεις υπεροχες!! Θα συμφωνησω ομως, τοσο με εσενα για την επιλογη 0.7mm παχους ταινιας για τις ραφες οσο και με τον Αλεξανδρο στην αποτυπωση των κολλησεων με στοκο. (Αν δεν εχεις ακουσει την τεχνικη, απλα αραιωνεις στοκο με Λακερ Θινερ και με μια οδοντυγλυφιδα ή ενα συρματακι κανεις λεπτες τραχιες γραμμες κατα μηκος των κολλησεων.) Καλη συνεχεια
|
|