|
Post by alex78 on Sept 16, 2012 21:37:31 GMT 2
Μία ελάχιστη ποσότητα αδιάλυτου βερνικού εφαρμοσμένη με ψιλό πινελάκι είναι ότι πρέπει. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Ελήφθη κατενοήθη, ευχαριστώ Απόστολε! Αλέξης : : Πανέμορφη και πεντακάθαρη κατασκεύη Αλέξη! Καλή συνέχεια! Αλέξανδρε σ'ευχαριστώ πολύ!! Αλέξης : : Μια χαρά Αλεξ. Πολύ οργανωμένα και ποιοτικά. Το φλόκινγκ, θέλει λίγο δουλειά ακόμη, αλλά τίποτα δεν έρχεται με την πρώτη. Ένα τιπ, νομίζω στο έχω ξαναπεί, είναι να ψεκάζεις ένα χέρι χρώμα (του εσωτερικού), τις επιφάνειες που περνάς τη μοκέτα. Έτσι ομογενοποιείται και δείχνει, οπτικά καλύτερη. Συνέχισε έτσι Γιώργο με το flocking δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος , οπότε πήρα την απόφαση να το ξανακάνω απο την αρχή. Εξάλλου cambrio φτιάχνω, το σαλόνι θέλει την περισσότερη δουλειά..... Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 17, 2012 8:35:31 GMT 2
Αλέξη, καλημέρα! Το σασί είναι πολύ όμορφο, και το εσωτερικό προχωράει πολύ καλά! Επίσης, βρίσκω τη φωτογράφηση με κίτρινο φόντο πολύ έξυπνη ιδέα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 17, 2012 10:33:18 GMT 2
Νεκτάριε φίλε μου καλή σου μέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Το κίτρινο φόντο (πανάκια γυαλιών) δεν είναι ακριβώς κίτρινο αλλά.....πορτοκαλί, απλά με το flash της μηχανής.....προέκυψε κίτρινο...... ;D ;D Κάτι μου λέει ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε ''καταιγισμό'' προόδου των κατασκευών σου, αληθεύει....? Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 17, 2012 11:50:52 GMT 2
Αλεξ μια χαρά δείχνει η μπέμπα...Μπράβο. : : Για το flocking χωρίς να είμαι γνώστης και αυτό που λέω είναι το σωστό, αλλά μου φαίνεται ότι έπρεπε να το πατήσεις-πίεσεις λίγο...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 17, 2012 12:26:49 GMT 2
Γιώργο το φλόκο τον πίεσα/έστρωσα ελαφρά με μπατονέτα αλλά μάλλον ή ατλακόλ δεν είχε στεγνώσει καλά απο κάτω , δεν πειράζει θα το ξαναεπιχειρήσουμε...... Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Αλέξης
|
|
|
Post by nektarios on Sept 17, 2012 13:08:34 GMT 2
Νεκτάριε φίλε μου καλή σου μέρα!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!
<div><font class="spoiler">fonto<div class="hidden">Το κίτρινο φόντο (πανάκια γυαλιών) δεν είναι ακριβώς κίτρινο αλλά.....πορτοκαλί, απλά με το flash της μηχανής.....προέκυψε κίτρινο...... </div></div> <div><font class="spoiler">Spoiler<div class="hidden"> Κάτι μου λέει ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε ''καταιγισμό'' προόδου των κατασκευών σου, αληθεύει....? </div></div> Αλέξης "Κάτι", ή μήπως "κάποιος"; ;D Σε κάθε περίπτωση, η πληροφορία είναι βάσιμη! Μάλιστα, κάποιες από τις εξελίξεις ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, αλλά ο συννεφιασμένος καιρός των τελευταίων 4 ημερών δεν επέτρεψε τη φωτογράφηση... : : Και έχετε να δείτε αρκετά...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 18, 2012 11:16:42 GMT 2
Πανεμορφη και πεντακαθαρη κατασκευη Αλεξη!!! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 18, 2012 16:01:02 GMT 2
Πανεμορφη και πεντακαθαρη κατασκευη Αλεξη!!! Καλη συνεχεια! Βαγγέλη φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 18, 2012 16:11:41 GMT 2
Παίδες καλησπέρα! Προσπάθησα σήμερα να ''ξηλώσω'' το flocking σε χλιαρό νερό και τρίψιμο με οδοντόβουρτσα άλλά έμειναν κολλημένα υπολείμματα ξεραμένης ατλακόλ. Ξέρουμε κάποιο τρόπο να καθαρίσει εντελώς Γιώργο θα σε παρακαλούσα να εξετάσεις την δυνατότητα ειδικής υποκατηγορίας στο forum με θεματόλογία ''απορίες, ερωτήσεις, προβλήματα'' κλπ Είναι κάτι που απουσιάζει και πιστεύω θα είναι αρκετά χρήσιμο για όλους. Ευχαριστώ πολύ! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 19, 2012 9:28:42 GMT 2
Ξύστο με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι... Και να το χαράξεις, εφόσον θα ξαναμπεί flocking δεν θα φαίνεται τίποτα...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 19, 2012 13:28:34 GMT 2
Ξύστο με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι... Και να το χαράξεις, εφόσον θα ξαναμπεί flocking δεν θα φαίνεται τίποτα... Γιώργο η αλήθεια είναι οτι και μόνο στην ιδέα διστάζω να το ''κατσαβιδιάσω'', έχουμε κάτι εναλλακτικό και σίγουρα πιό.....''ήπιο'' ;D Ευχαριστώ πάντως! Αλέξης
|
|
|
Post by nektarios on Sept 19, 2012 14:02:35 GMT 2
Για κάτι πιο "ήπιο", μπορείς να χρησιμοποιήσεις κοπίδι! ;D Πέρα από την πλάκα, νομίζω οτι μια καλή επιλογή θα ήταν να δοκιμάσεις διάφορα διαλυτικά (είτε σαν της Humbrol, είτε lacquer thinner, είτε white spirit...), πιστεύω οτι κάποιο από αυτά θα διαλύει και την Ατλακόλ! Και δεν θα κινδυνεύει και το πλαστικό! Καλή επιτυχία! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 19, 2012 14:31:00 GMT 2
Για κάτι πιο "ήπιο", μπορείς να χρησιμοποιήσεις κοπίδι! ;D Πέρα από την πλάκα, νομίζω οτι μια καλή επιλογή θα ήταν να δοκιμάσεις διάφορα διαλυτικά (είτε σαν της Humbrol, είτε lacquer thinner, είτε white spirit...), πιστεύω οτι κάποιο από αυτά θα διαλύει και την Ατλακόλ! Και δεν θα κινδυνεύει και το πλαστικό! Καλή επιτυχία! Ελήφθη Νέκ, σ'ευχαριστώ!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2012 17:42:53 GMT 2
Άλεξ, είναι καλή ιδέα... Θα το επιμεληθώ... Αρκεί να μην επαναλαμβανόμαστε, φυσικά... : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 20, 2012 20:40:39 GMT 2
Άλεξ, είναι καλή ιδέα... Θα το επιμεληθώ... Ok, σ'ευχαριστώ! Αρκεί να μην επαναλαμβανόμαστε, φυσικά... Ελπίζω μόνο το σχόλιο σου ν'αναφέρετε στην θεματολογία και όχι επι προσωπικού..... ;D Αλέξης
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 20, 2012 21:13:16 GMT 2
Φιλε Αλεξη Επειδη ειχαμε το ιδιο προβλημα, δηλαδη με αποτυχημενο flocking, και μαλιστα εγω εκανα reset δυο φορες στο boxster, θα σου πω το μυστικο ;D Το αφηνεις στο νερο 24 ωρες και καθε μια ωρα με ενα σκληρο πινελο και μια οδοντογλυφιδα το βοηθας. Θελει υπομονη και το αποτελεσμα ειναι σαν καινουριο. Καλο θα ειναι επισεις, το χρωμα που θα εχεις περασει πριν το φλοκο, να ειναι enamel και η αποχρωση παρεμφερη με τον φλοκο Καλα ξεμπερδεματα : :
|
|