|
Post by alex78 on Aug 29, 2012 5:33:20 GMT 2
Σαν να μην έγινε τίποτα Αλέξη... όλα μια χαρά... Μια απορία έχω μόνο...γιατί δεν έκοψες το κομμάτι που ενώνει τα το επάνω μέρος του παρμπρίζ με τις πόρτες? Θα το είχες τρίψει και θα ήταν έτοιμο... Τώρα, θα βάψεις θα γυαλίσεις και μετά θα το κόψεις ? Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να το κάνεις απο την αρχή... Καλή συνέχεια φίλε ! Ανδρέα το περιττό πλαστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση, με διευκολύνει να κολλάω με ταινία διπλής όψεως ή pattafix το αμάξωμα πάνω σε κενή φιάλη (spray) και να βάφω καλύτερα και πιό ελεύθερα. Στα cabrio επειδή δεν υπάρχουν οροφές και τα περιγράμματα των παμπρίζ δεν είναι ανθεκτικά, αποφεύγω να κολλάω κάτω απο το καπώ την φιάλη, οπότε εφαρμόζω την ίσως ''ανορθόδοξη'' παραπάνω τακτική, είναι όπως εξυπηρετείται ο καθένας...... Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 29, 2012 12:15:16 GMT 2
Αλέξη μια χαρά βγήκε, δεν φαίνεται τίποτα... : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 29, 2012 15:02:59 GMT 2
ΟΚ Αλέξη, κανένα πρόβλημα...
Καλή συνέχεια με την μπέμπα !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 30, 2012 0:20:32 GMT 2
Ωραιοτατο! Αδικα ανησυχησες Προχωρα αργα και σταθερα : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2012 16:53:37 GMT 2
Γιώργο, Ανδρέα και Κώστα σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2012 15:28:40 GMT 2
Καλησπέρα σας! Είναι γεγονός ότι μετά την χθεσινή συνάντηση ''πορώθηκα'' μοντελιστικά και είπα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με την ''μπέμπά''. Έτσι λοιπόν βάφτηκε το αμάξωμα με το ''Alpine 110'' spray της Tamiya. Ψέκασα συνολικά τρία ''χέρια'' (2 mist με διαφορά μίας ώρας και ένα wet ύστερα απο τρείς ώρες). Ορίστε και τα ''διαπιστευτήρια'' ;D: .....αλλά και ''μπαλκονάτο'' σε φυσικό φώς: Θα το αφήσω να στεγνώσει καλά και αύριο αν χρειάστεί θα ψεκαστεί ένα ακόμη ''χέρι''.....εσείς πως το βλέπετε, χρειάζεται ή είναι έτοιμο? Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 9, 2012 16:00:34 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη,
Υπέροχο το χρώμα τελικά, της πάει πολύ, περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν αρχικά !
Κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι είναι οκ... Τώρα απο κοντά που βλέπεις το αμάξωμα μπορείς να κρίνεις καλύτερα αν θέλει και άλλο χέρι...
Απο τις φωτογραφίες πάντως είναι super !!!
Mπράβο Αλέξη, καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2012 16:40:57 GMT 2
Όντως Ανδρέα η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ εντυπωσιακή!! Άσε μην ρίξω και άλλο ''χέρι'' καλύτερα, ίσως θα είναι υπερβολή, μην κάτσει και καμιά ''στραβή'' τελευταία στιγμή...... Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σ'αρέσει!! Αλέξης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 9, 2012 17:10:10 GMT 2
Καλησπερα Αλεξ, δεν ησουν ο μονος που πωροθηκες μοντελιστικα ;D Πολυ ωραιο το βαψιμο μια χαρα εχει στρωσει! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2012 17:15:02 GMT 2
Καλησπερα Αλεξ, δεν ησουν ο μονος που πωροθηκες μοντελιστικα ;D Πολυ ωραιο το βαψιμο μια χαρα εχει στρωσει! Καλη συνεχεια! Να σαι καλά Δημήτρη, σ'ευχαριστώ φίλε! Πές μου ότι ξανάπιασες την McLaren........?? Αλέξης
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 9, 2012 18:22:08 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Η απόχρωση είναι όντως πολύ όμορφη, και πέτυχες ωραίο βάψιμο!!! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται επιπλέον χρώμα, και προχωράς ακάθεκτος... ;D Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 9, 2012 20:36:24 GMT 2
Πολύ ωραίο βάψιμο φίλε μου... Είσαι στο σωστό δρόμο και με υπομονή και τη γνωστή σου επίμονη, η ποιότητα θα έρθει (ήρθε για την ακρίβεια ) μόνη της. καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2012 20:46:06 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Η απόχρωση είναι όντως πολύ όμορφη, και πέτυχες ωραίο βάψιμο!!! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται επιπλέον χρώμα, και προχωράς ακάθεκτος... ;D Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος Πολύ ωραίο βάψιμο φίλε μου... Είσαι στο σωστό δρόμο και με υπομονή και τη γνωστή σου επίμονη, η ποιότητα θα έρθει (ήρθε για την ακρίβεια ) μόνη της. καλή συνέχεια Απόστολε και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 9, 2012 21:22:54 GMT 2
Αλέξη το χρώμα 'επεσε μια χαρά και όντως όπως είπαν και τα παιδιά είναι πολύ εντυπωσιακό. Σπύρος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 9, 2012 22:00:09 GMT 2
Αλέξη φοβερό το χρώμα φίλε! Μυρίζομαι σούπερ αποτέλεσμα : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2012 22:33:14 GMT 2
Αλέξη το χρώμα 'επεσε μια χαρά και όντως όπως είπαν και τα παιδιά είναι πολύ εντυπωσιακό. Σπύρος Αλέξη φοβερό το χρώμα φίλε! Μυρίζομαι σούπερ αποτέλεσμα Σπύρο και Αλέξανδρε σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! : :
|
|