georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 3, 2012 9:01:05 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 3, 2012 9:33:18 GMT 2
Γιώργο, τι πιο καλοκαιρινό θέμα από τη βαρκούλα (Barchetta ) της FIAT Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά ο Ζαπατίνας, σε μια συνέντευξη του είχε πει ότι το νεύρο στα πλαϊνά του αμαξώματος, σχεδιάστηκε ακριβώς για να παραπέμπει σε βάρκα!!! Καλή επιτυχία φίλε μου : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 3, 2012 17:34:18 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ George...!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 5, 2012 4:18:48 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφο αμάξι επέλεξες, εύγε!! Το surf πραγματικά θα ''απογειώσει'' το project σου......άντε όταν τελειώσετε με το καλό να κάνουμε και ένα ''συγκριτικό'' με του Νεκτάριου να δούμε πιό πλανάρει καλύτερα στα κύμματα..... ;D ;D Χρησιμοποίησες χρώμα ''εμπορίου'' για το αμάξωμα και αν ναί, ποιό? Εύχομαι καλή και απροβλημάτιστη συνέχεια φίλε μου!! Αλέξης
|
|
|
Post by rawshooter on Aug 5, 2012 15:42:48 GMT 2
Katarxas 1000 sorry poy grafw me greeklish (pragma poy misw) alla eneka oti to iphone den leei na synergastei apo tin mia, apo tin alli eimai diakopes kai ola ta topika net kafe einai koykoyroykoy, anagkastika ta xrisimopoiw loipon....... Gia to kit, pragmatika ena apo ta elaxista (an oxi to monadiko) FIAT poy latreyw!!!!! Diamantaki amakswma me elastikoys kinitires Bebaia san klasiko italiko aytokinito eixe tis "agapes" toy me ta ilektrika-ilektronika toy ;D Pragmatika ena 'kalokairino aytokinito" poy tairiazei ganti sto G.B. mas (Barchetta ontws simainei barka kai ayto logo toy oti i oli sxediasi toy pigazei apo sxedia ekswlembioy skafoys. Malista oi italoi perifaneyontan oti pragmati epeplee ama epfte sto nero). Kali synexeia file Giwrgo
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 6, 2012 10:12:54 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Φίλε Αλεξ δεν το έχω βάψει ακόμα.... ;D ;D Αλλά θα χρησιμοποιήσω σπρεύ εμπορίου...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 6, 2012 10:30:55 GMT 2
εγιναν ακόμα κάποιες μικρές εργασίες, βάφτηκαν τα κομμάτια... και προσπάθησα να κάνω flocking με την μέθοδο του αλευριού...Η πρώτη απόπειρα βγήκε χάλια... Η δευτερη βγήκε καλύτερη... πιστευω σιγά σιγά θα το πετύχω, που θα μου πάει!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Aug 6, 2012 16:39:32 GMT 2
καλή αρχή και απο εμένα καλά τα πας μέχρι τώρα απολά στο φλοκινγκ κάνε ένα στεγνό πινέλο για να δείξει καλύτερα. έβαλες κόλλα στο αλεύρι και το πάτησες?? εγώ περνάω ένα παχυ έρι χπώμα πρωτα μετά αλευρώνω χωρίς να το πατήσω και μετα ξαναβάφω καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 6, 2012 21:39:12 GMT 2
καλή αρχή και απο εμένα καλά τα πας μέχρι τώρα απολά στο φλοκινγκ κάνε ένα στεγνό πινέλο για να δείξει καλύτερα. έβαλες κόλλα στο αλεύρι και το πάτησες?? εγώ περνάω ένα παχυ έρι χπώμα πρωτα μετά αλευρώνω χωρίς να το πατήσω και μετα ξαναβάφω καλή συνέχεια! Έβαλα κολλα πρωτα, αλλά δεν το πάτησα...και μετά το έβαψα... Θα δοκιμάσω και την δικιά σου μέθοδο...Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 7, 2012 9:37:27 GMT 2
Φίλε Γιώργο, καλή αρχή (ή μάλλον... συνέχεια!) και από μένα! Πραγματικά, η επιλογή σου είναι κορυφαία για το συγκεκριμένο GB! : : Τι λες; Μόλις τελειώσεις, πάμε για surfing; Εγώ έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω το δικό μου! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 8, 2012 19:46:23 GMT 2
Φίλε Γιώργο, καλή αρχή (ή μάλλον... συνέχεια!) και από μένα! Πραγματικά, η επιλογή σου είναι κορυφαία για το συγκεκριμένο GB! Τι λες; Μόλις τελειώσεις, πάμε για surfing; Εγώ έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω το δικό μου! Πάμε, πάμε...να δούμε ποιος θα βουλιάξει πρώτος... Ψάχνω να βρώ και κανένα ωραίο σχέδιο για την σανίδα και δεν βρίσκω...Με βλέπω να αυτοσχεδιάζω και ότι βγεί. ;D ;D
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 9, 2012 0:03:11 GMT 2
Φιλε Γιωργο καλη αρχη. Απ'οτι βλεπω θα ειμαστε δυο με κιτρινομαυρα μοντελακια. Να σου δωσω δυο συμβουλες εδω: α) να ασταρωσεις με λευκο ασταρι, γιατι αλλιως θα χρειαστει να το περασεις 10 χερια κιτρινο για να καλυψει. β) στα μασκαρισματα μην χρησιμοποιησεις κιτρινη ταινια, γιατι θα βγαλεις τα ματια σου Λες να φορτωσω και εγω κανενα serf στο πορσικο? : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 10, 2012 20:59:55 GMT 2
Φιλε Γιωργο καλη αρχη. Απ'οτι βλεπω θα ειμαστε δυο με κιτρινομαυρα μοντελακια. Να σου δωσω δυο συμβουλες εδω: α) να ασταρωσεις με λευκο ασταρι, γιατι αλλιως θα χρειαστει να το περασεις 10 χερια κιτρινο για να καλυψει. β) στα μασκαρισματα μην χρησιμοποιησεις κιτρινη ταινια, γιατι θα βγαλεις τα ματια σου Λες να φορτωσω και εγω κανενα serf στο πορσικο? Φίλε Κώστα, βάφτηκε... ;D Μασκαρίσματα δεν έχει πολλά...Το τελάρο γίνεται όλο μαυρο, οπότε μια χαρά. Στα του βαψιματος, επειδή δεν είχα ασπρο αστάρι, χρησιμοποίησα γκρι, έπειτα περάστηκε ενα χέρι ασπρο χρώμα για να το καλύψει και ακολούθησαν τρια αχνα και δύο wet με το κανονικό κίτρινο χρώμα...Ιδού το αποτέλεσμα...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 11, 2012 0:31:01 GMT 2
Γιωργο πολυ ωραιο βαψιμο!!: : Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2012 11:09:42 GMT 2