|
Post by volidas on Jun 10, 2012 12:56:03 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 10, 2012 15:58:11 GMT 2
Εγώ πάλι προτιμώ τα επικαθήμενα, γιατί είναι πιο μουράτα και νομίζω και πιο ευκολοοδήγητα! [Αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ κάτι μεγαλύτερο από Ι.Χ.Ε.!... ] Φίλε μου, αναμφισβήτητα είσαι ο master των ιδιοκατασκευών στα φορτηγά! : : Όταν αποφασίσω να φτιάξω επικαθήμενο για τον αυστραλιανό τράκτορα (ή μάλλον ένα επικαθήμενο και δυο συρόμενα, αφού είναι road train! ), θα σου ζητήσω σχέδια και συμβουλές! Επίσης, μου αρέσει πολύ το οτι πάντα τα φορτηγά σου αναπαριστούν κάτι συγκεκριμένο, με τις δικές του πινακίδες κυκλοφορίας, επιγραφές, στοιχεία οχήματος, κλπ. : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 11, 2012 19:23:05 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε Νεκτάριε, με τιμάς που θα χρειαστείς τη βοήθεια μου στο επικαθήμενο : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jun 11, 2012 20:10:31 GMT 2
Πολύ κάλο!! Αλλά πολύ κρίμα να γράφει ΜΕΒΓΑΛ και να μην έχει έδρα Κουφάλια!!! ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Jun 11, 2012 20:45:57 GMT 2
Μπράβο Διονύση πολύ όμορφο το scania...και φυσικά πετυχημένη η ιδιοκατασκευή σου !!!
|
|
|
Post by volidas on Jun 12, 2012 12:25:48 GMT 2
Δημήτρη Σ'ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι έχω καταλάβει μένεις στα Κουφάλια Έχεις δίκιο έπρεπε να γράφει έδρα Κουφάλια αλλά από το 1987 έως το 1990 έμπαινα στο εργοστάσιο μ'αυτό και μετά με αυτό έως το 1997 το VOLVO δυστυχώς δεν το έχω φωτογραφία να στο δείξω γιαυτό γράφει έδρα Γλυφάδα.Δεν ξέρω την ηλικία σου και αν σου θυμίζουν κάτι τα αυτοκίνητα αυτά πάντως έχω σκοπό να ξηλώσω τα χαρτόνια και να το κάνω πλαστικό τότε θα του βάλω έδρα Κουφάλια. Κουβαλούσα την Ιταλία. Ανδρέα σ'ευχαριστώ πολύ γιατί το μάτι σου κόβει στα φορτηγά και η γνώμη σου μετράει πολύ για μένα!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 12, 2012 17:21:49 GMT 2
Διονύση πάρα πολύ ομορφο!!!!!!!!!! Μπράβο σου και για την ρυμούλκα... : : : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by volidas on Jun 13, 2012 9:22:39 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το σχόλιο σου. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 13, 2012 22:39:16 GMT 2
Διονύση απίστευτη η κατασκευή σου φίλε μου!!! Είναι φοβερό και μεγαλοπρεπές μοντέλο! Άντε και σε Αυστραλιανό road train
|
|
|
Post by volidas on Jun 14, 2012 11:09:01 GMT 2
Αλέξη ευχαριστώ πολύ, το Αυστραλιανό είναι ιδέα του Νεκτάριου και αυτός θα το κάνει ότι μου ζητήσει απο εμπειρία εδώ θα είμαι πρώτα ο θεός. : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 14, 2012 18:06:51 GMT 2
Φίλε Διονύση, με περίπου 30 μοντέλα στοκ και με μηδενική εμπειρία σε τέτοιου είδους μετατροπές, το πρότζεκτ κατασκευής 3 (!) ρυμουλκών για προσθήκη στον αυστραλιανό τράκτορά μου, όσο και αν είναι εντυπωσιακά ελκυστικό, δεν το βλέπω να έχει ιδιαίτερες πιθανότητες υλοποίησης... Οπότε, ο δρόμος είναι ανοιχτός για σένα ή όποιον άλλο θέλει να το τολμήσει!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Jun 14, 2012 23:21:29 GMT 2
Διονύση πολύ σωστά κατάλαβες!! Πράγματι κατοικώ στα Κουφάλια!! Είμαι στα 37 τα οποία εντός ολίγου θα γεμίσουν!! Το Μαν νομιζω ότι το εχω πετύχει να κινείται στους δρόμους μας!! Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος!!! Η φωτογραφία με το Scania πάντως αποτελεί αρχείο μιας και αυτή η αλάνα εκεί μπροστά έχει μειωθεί θεαματικά όπως και έχει αλλάξει όλο το εργοστάσιο!! Νομιζω ότι εχω διαβάσει το λογότυπο Volidas σε κάποιο φορτηγό που ερχόταν εδώ στα μέρη μας!!! Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν γραμμένο στις πόρτες του ψυγείου η στον τρακτορα!!! Θα ευχηθώ καλά ταξίδια και καλές κατασκευές!!!! Φιλικά Δημήτρης!!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 2, 2012 19:20:35 GMT 2
Πολύ εντυπωσιακή η κατασκευή σου Διονύση!!! Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by volidas on Jul 2, 2012 21:47:39 GMT 2
Απόστολε σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. : : Είναι σημαντικό να δέχομαι θετικά σχόλια από ανθρώπους της κλάσης σας στο μοντελισμό. : : Διονύσης
|
|