geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jul 6, 2012 19:42:09 GMT 2
σσσσσσσσσσσς!!!!! πολύ κινκυ ρε συ δικέ μου!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 6, 2012 20:37:43 GMT 2
Σωστοςςςςςςς!!!!!! Αγαπιε τωρα που αρχιζει κ παιρνει μορφη γινεαι ακομα πιο ομορφο!! Μπραβο ρε συ!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2012 20:51:49 GMT 2
Γιώργο για να ολοκληρωθεί η καγκουριά μαζί με το κουτί από τα προφυλακτικά και το HUSTLER, έ χρειαζόταν και αυτό... Δε συμφωνείς?? Τι να πω ρε συ... απαραίτητο ήταν ;D ;D ;D Η δημιουργικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη, αινιγουέι... Άντε τελείωνε να μας δείξεις και τα σοβαρά θέματα σε italian red : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 7, 2012 9:17:39 GMT 2
Αγάπιε οι χειροπέδες απίστευτες αλλά θα προτιμούσα δύο μεγάλα ζάρια... ;D ;D ;D Αντε, καλά τελειώματα!!!! Θα βγεί κουκλί....
|
|
|
Post by rous74 on Jul 7, 2012 9:34:49 GMT 2
Αγάπιε εξαιρετική η κατασκευή σου ! Όσο προχωράς τόσο πιο όμορφο γίνεται...
Μπράβο φίλε...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 7, 2012 17:10:16 GMT 2
Αγάπιε τι να πρωτοσχολιάσω τώρα, άσε που τα είπαμε και τηλεφωνικώς..... Τo πρισματικό της Alclad απλά ΑΨΟΓΟ, φοβερή απόχρωση, τέλεια εκτελεσμένο στο αμάξωμα, μπράβο σου!! Εφαρμογή BMF πάρα πολύ καλή!! Κινητήρια μέρη, (άν και δηλώνω ψιλοάσχετος με το θέμα), πολύ εντυπωσιακό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα!! Γενικότερα η κατασκευή σου τα ''σπάει'' κυριολεκτικά φίλε, καλά τελειώμματα.... Τώρα θα συμφωνήσω με τον Θάνο ότι πρέπει να σε δούμε (μαζί με τον Χρήστο) σε 1/20 κλίμακα, θα έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον..... Αλέξης
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jul 8, 2012 11:42:58 GMT 2
Εξαιρετικη δουλεια Αγαπιε!! Συγχαρητηρια φιλε! : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 9, 2012 13:10:43 GMT 2
...οπότε εμένα δεν μου μένει παρά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες! : : : : : : Φίλε, τελικά είσαι άσσος στις σκρατσιές / μικρολεπτομέρειες! Τα συγχαρητήριά μου! : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 14, 2012 15:42:54 GMT 2
Εντυπωσιακος Αγαπιε σε καθε σου βημα. Το παρακολουθησα απο την αρχη και πηρα μαθηματα. Το μοτερ ειναι αψογο και το εχω ως προτυπο για αυτο που φτιαχνω. Εδω να κανω μια παρατηρηση για τα καλωδια της μπαταριας, που μου φαινονται ''χοντρα''. Ετσι κατεβηκα με το παχυμετρο στο αυτοκινητο μου και τα μετρησα, οπως και τα μπουζοκαλωδια, και ειναι 9mm - τουτεστιν 0.38mm στη 1/24. Σε αντιθεση τα μπουζοκαλωδια σου φαινονται εντελως φυσικα ! Καλη ολοκληρωση του εργου σου. : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2012 11:06:11 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε, Έγινε κουκλάκι, όλα τα λεφτά λέμε... ;D Μπράβο φιλαράκι!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 5, 2012 16:23:12 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, Αρχικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τα σχόλια, και τις παρατηρήσεις. Αυτές τις μέρες ψιλοέπιασα πάλι την αμερικανιά μου.. Λόγω ζέστης,δουλειάς, μπάνιων και λοιπών εξορμήσεων, δεν είχα χρόνο ούτε και πολλή όρεξη να πιασω μοντέλο...Και τώρα βέβαια οι διαδικασίες κινούνται άκρως νωχελικά αλλά, είπα επανερχόμενος στο φόρουμ, να δώσω κι ένα στίγμα για το που βρίσκομαι... Στο μοντέλο έχουν μείνει ψιλολεπτομέρειες που όμως είναι καιρός να γίνονται σιγά σιγά...Βάφτηκαν τα φλασάκια με πορτοκαλί και κόκκινο και τα εμπρός φώτα στον προφυλακτήρα με τον ασημί μαρκαδόρο και στη συνέχεια πορτοκαλί. Τα λογότυπα στο πλάι βάφτηκαν επίσης με το μαρκαδόρο της Tamiya. Στη συνέχεια περάστηκαν οι καθρέφτες, η αυτοσχέδια κόρνα, το brake booster και η ασφάλεια του καπώ και έφτιαξα τα 2 μεταλικά ελάσματα που συγκρατούν την ασφάλεια πάνω στη μάσκα. Και μερικές φωτογραφίες από τις λεπτομερειούλες.. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και καλό χειμώνα εύχομαι... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 5, 2012 16:39:19 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε,
Καλή επάνοδο στο χόμπυ και καλό και δημιουργικό χειμώνα εύχομαι...
Υπέροχες οι φωτογραφίες της αμερικανιάς σου, αποδεικνύουν ότι πλησιάζει στο τέλος της αυτή η πολύ όμορφη και πολύ καθαρή κατασκευή...
Καλά τελειώματα...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 6, 2012 21:51:32 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, Καλή και δημιουργική επάνοδο να έχεις φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 6, 2012 22:38:46 GMT 2
Αγάπιε έπιασα από την αρχή το θέμα σου με την αμερικάνα!
Πολύ όμορφη δουλειά και βελτίωση μέχρι τώρα φίλε!
Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2012 23:50:18 GMT 2
Αγάπιε, καλή επάνοδο στο hobby. Απλά, είπαμε προηγείται η εξεταστική Α.. αν έχεις χρόνο πέρνα με μια μπαντονέτα τα bare metal foil. Μπορεί να βελτιωθεί ακόμη λίγο... Απλά με προσοχή : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 7, 2012 13:07:33 GMT 2
Πού είσαι ρε φίλε χαμένος; Καταλαβαίνουμε οτι δεν σε ικανοποίησε η φωτογράφησή σου στη Νικήτη, αλλά όχι και να εξαφανιστείς από προσώπου forum! ;D ;D Χαίρομαι πολύ που ακούσαμε και πάλι νέα σου, και εύχομαι καλά τελειώματα, τόσο με το μοντέλο όσο και με την εξεταστική! : :
|
|