|
Post by m@ster k@frer on Jun 1, 2012 21:21:40 GMT 2
Αγάπιε αυτό το χρώμα δεν το συζητάγαμε κάποια στιγμή και μαζί? Είσαι ΘΕΟΣ. Περιμένω να το δω έτοιμο. Μπράβο για τις "ξύλινες" πινελιές. Όπως ακριβώς είναι και στο κανονικό.
Μόνο μία συμβουλή. Το ψυγείο θα το αλλάξεις? Τι θέλω να πω. Γενικότερα τα ψυγεία των αυτοκινήτων δεν βάφονται σε ότι χρώμα θέλουμε, και ούτε με χρώματα αυτοκινήτου (λόγω θερμοκρασιών). Οπότε το σύνηθες είναι να είναι μαύρα, χρώμιο ή χρυσό. Καλησπέρα Πρόδρομε, δεν νομίζω να είχαμε πεί για πρισματικό... Το χρώμα μωβίζει ανάλογα με το φώς πράγμα το οποίο δεν φαίνεται καθόλου στις φωτογραφίες... Χαίρομαι που σου άρεσαν τα ξύλα... θελουν practise ακόμα και πειραματισμούς αλλά εν καιρώ... Στο θέμα του ψυγείου, μην μου αγχώνεσαι... Θα βαφτεί σύμφωνα με το refference που έχω και με λίγη φαντασία ;D ;D Θα το δείς στη συνέχεια, ήδη έχει αρχίσει η δουλειά επάνω στη μετώπη Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αγαπιε μεγαλοπρεπεστατο κ γεματο το ποστ σου!! Ομορφα πραγματα φιλε μου!! Dremel? ποιος?? Καλη συνεχεια!! Τα είπαμε εμείς φίλε, και χαίρομαι που σου άρεσαν αλλά και χαίρομαι που μου δίνεις ιδέες συνεχώς... Dremel??? έχω ένα φίλο στη Λάρισσα που σε λίγο ακόμα και οδοντόβουρτσα θα προσαρμόσει μπροστά... Αγάπιε φίλε κούκλα η αμερικάνα!
Πρόσεξε το ψυγείο στο χρώμα! Προτίμησε μαύρο ή χρώμιο καλύτερα
Καλή συνέχεια Έλα ρε Άλεξ, που εξαφανίστηκες?? Όπως έγραψα και στον πρόδρομο, έχει ακόμη αρκετή δουλειά το ψυγείο αλλά δεν το βιάζομαι γιατί ξέρεις πώς είναι με τη βιασύνη και τις στραβές.. Η περίπτωση λάθους αυξάνει κατακόρυφα... Χαίρομαι που σου αρέσουν μέχρι εδώ οι επεμβάσεις μου, μακάρι να μη τις φάω στη συνέχεια... Να είστε όλοι καλά...Καλό βράδυ... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Jun 1, 2012 22:47:01 GMT 2
Ωραίος Αγάπιε. Απλά το είδα βαμμένο στις φωτό και αγχώθηκα λίγο. ;D Ναι ρε συ, για το χρώμα μου είχες πει. Και ακόμα δεν είχες αποφασίσει σε πιο μοντέλο να το δοκιμάσεις. Του πάει πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι άμα το βγάλεις στον ήλιο, θα φαίνεται η ιδιαιτερότητα ακόμα και στις φωτό.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 9, 2012 19:01:49 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, πάμε για λίγες ακόμη εργασίες που έγιναν... Η διάθεση είναι αρκετά πεσμένη και ελλείψη κάποιων υλικών δεν μπορώ να συνεχίσω σε όλα τα τμήματα του μοντέλου αλλά η κύρια δουλειά έγινε στο εσωτερικό. Εδώ δοκίμασα μερικές λεπτομέρειες για πρώτη φορά (μάλλον όχι και τόσο πετυχημένα, αλλα την επόμενη ελπίζω καλύτερα ) Συγχωρήστε με για την ποιότητα των φωτογραφιών, ειδικά τις κοντινές αλλά προσπαθόντας να δείξω τις μικρολεπτομέρειες, μάλλον η φωτογραφική του κινητού είχε τις αντιρρήσεις της... ;D ;D Η κολώνα μαζί με το τιμόνι, αφού τοποθετήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ μακριά φέρνοντας το τιμόνι υπερβολικά κοντά στην πλάτη του καθίσματος. Έτσι επειδή την είχε μακριά του την έκοψα για να κάτσει καλύτερα. Το ταμπλώ: όλες οι λεπτομέρειες βάφτηκαν με οδοντογλυφίδα. Και πάλι είναι τραγικά άσχημες οι φωτογραφίες. Ο θάνος που το είδε ας κάνει έναν κόπο να επιβεβαιώσει πάλι ;D ;D Στη μπανιέρα βάφτηκαν καθίσματα, ταπετσαρίες, μπήκε φλόκος, προστέθηκαν τα pe pedals και κατασκευάστηκε το pedal του χειρόφρενου και οι άξονες για όλα. Επίσης ο λεβιές για τη ρύθμιση του καθρέφτη του οδηγού, οι ζώνες και μερικές από τις λεπτομέρειες που λέγαμε: Ευχαριστώ πολύ το Χρηστάκη για την διάθεση του να βοηθήσει με τις σμικρύνσεις, αλλά παρόλες τις οδηγίες του δεν μπόρεσα να την παλέψω με το MSpaint και τελικά επιστράτευσα το Autocad που αν και δύσκολο σαν πρόγραμμα με βολεύει αρκετά. Στα μηχανικά τώρα, ετοιμάστηκε ο κινητήρας, κατασκευάστηκε μια κόρνα: Και συναρμολογήθηκαν κάποια ακόμα κομμάτια: Στο αμάξωμα κολλήθηκε το ψυγείο, ο εμπρός προφυλακτήρας με τη μάσκα και στοκαρίστηκε.Επίσης μερικές φωτογραφίες στο φώς του ήλιου για να δέιτε το εφέ του χρώματος: Και τέλος, προσαρμόστηκαν οι δισκόπλακες στις ζάντες: Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές update Οι συμβουλές και η κριτική σας επιβάλλεται όπως πάντα. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rous74 on Jun 10, 2012 8:45:34 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε,
Πολύ καλή η δουλειά που έχεις κάνει εως τώρα, μπράβο!Το εσωτερικό πολύ πετυχημένο και ρεαλιστικότατο. Το μπλέ που έχεις βάψει ποιό είναι?
|
|
|
Post by nektarios on Jun 11, 2012 10:35:05 GMT 2
Φίλε μου Αγάπιε, με χαρά διαπιστώνω οτι εξελίσσεσαι με καταιγιστικούς ρυθμούς σε μεγάλο μάστορα! : : : : : : Από τις πάμπολλες και όμορφες επεμβάσεις σου, μού άρεσαν ιδιαίτερα ο λεπτομερέστατος κιντήρας, τ πολύ όμορφα βαμμένος πίνακας οργάνων, τα "φθαρμένα" δισκόφρενα, και φυσικά διάφορα τα μικροαντικείμενα, με αποκορύφωμα φυσικά τα κλειδιά!!! Επίσης, ήταν απολύτως επιτυχημένη η "εγχείρηση" αφαίρεσης των "πείρων" από τα φώτα, μια διαδικασία που εγώ φοβήθηκα να κάνω στο παρελθόν σε κάποια μοντέλα που χρειαζόταν, αλλά μετά από τη δική σου επιτυχία επιφυλάσσομαι να το προσπαθήσω κι εγώ όποτε χρειαστεί! Και μια - καλόπιστη! - παρατήρηση: μετά από τόση δουλειά που έχεις κάνει και μέσα σε τόσες μικρολεπτομέρειες που έχεις προσθέσει, νομίζω οτι τα καθίσματα δείχνουν κάπως... σαν βιαστικά, σαν πολύ μονόχρωμα, δεν ξέρω πώς να το προσδιορίσω ακριβώς (άλλωστε δεν έχω καμία εμπειρία σε "βελτιώσεις" καθισμάτων), νομίζω όμως οτι ένα ελαφρύ wash ή ένα στεγνό πινέλο θα πρόσθετε πολύ σε αληθοφάνεια! Εύχομαι εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 11, 2012 11:11:32 GMT 2
Αγαπιε τα ειπαμε κ απο το fb... Ολα μια χαρα, το κιτ ο κινητηρας κ τα κλειδια τα σπανε!! Συμφωνω με το Νεκ, κανε ενα washακι στα καθισματα ρε αδερφε! Καλη συμνεχεια!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 11, 2012 11:31:50 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, Ανδρέα σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.. χαίρομαι που σου άρεσαν... Το μπλέ, αν λές το χρώμα του αμαξώματος, δεν είναι μπλέ.. ;D είναι το prismatic saphire της alclad, πρισματικό που ανάλογα με το φώς αλλάζει από μπλέ σε υπεριώδες... Νεκ, ευχαριστώ για τη συμβουλή.... απλά να πώ λίγα για τη διαδικασία βαφής των καθισμάτων...Αρχικά βάφτηκαν με λευκό της gunze, "σπασμένο" με μια-δυο σταγόνες γκρί, μετά έγινε στεγνό με λευκό και μετά έγινε wash με ένα γκριζάκι...Αλλά λόγω του ότι είναι λευκά τα καθίσματα δεν μου άρεσε καθόλου το wash σαν εφέ...φαινόταν τρομερά ψεύτικα..Οπότε και έμεινε πολύ μικρή ποσότητα από το γκρί και αυτό στις κάθετες γραμμώσεις όπου και έχουν βάθος στην πραγματικότητα...Στις υπόλοιπες ραφές των καθισμάτων έμεινε πολύ λίγο και κυρίως στη μέση όπου και είναι πιο βαθύ το κάθισμα.... Αν δείς και στη φωτογραφία: στα κεντρικά τμήματα το βάθος των ραφών είναι ανεπαίσθητο άρα και υπο κλίμακα και σε λευκό θα ήταν υπερβολικό και λάθος το έντονο wash Τουλάχιστον στα δικά μου άπειρα μάτια φάνηκε καλύτερο έτσι..σίγουρα κάποιος πιο έμπειρος θα μπορούσε να δώσει πιο σωστό βάθος... Χρηστάκο εμείς τα είπαμε φίλε... και μάλλον τώρα λόγω εξεταστικής αλλά και τρομερά πεσμένης διάθεσης θα πάρει μια μικροπαράταση το project... θα δείξει... Να είστε όλοι καλά και καλές κατασκευές.... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Jun 11, 2012 12:17:09 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αγάπιε. Όσο για τα καθίσματα δεν έχω να προτείνω κάτι. Να σου πω την αλήθεια μου τα λευκά καθίσματα ποτέ δε μου άρεσαν, και τα θεωρούσα μη πρακτικά, αλλά εδώ μιλάμε για customia, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για την ιστορία πάντως, του φίλου μου που έχει κόκκινο εσωτερικό, είναι όλο το ίδιο χρώμα. Δηλαδή εκτός από τα καθίσματα, κόκκινα είναι τα πάντα (κεντρική κονσόλα, ταμπλό πλαινά κτλ). Ξαναλέω βέβαια, ότι αυτό είναι customia, οπότε δε χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω.
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 11, 2012 18:53:00 GMT 2
Χαρα στην υπομονη σου φιλε μου,customia τ αμαξι customia και συ με τις δημιουργιες σου!Ανυπομονω να δω την συνεχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 11, 2012 21:52:52 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε! Κυριολεκτικά δεν έχω λόγια να σχολιάσω φίλε μου, όλα μα όλα μελετημένα και δουλεμένα στο έπακρο, πραγματικά μοντελίζεις φίλε μου δεν κάνεις ''αρπα-κόλλα'' δουλειές, μπράβο σου!!! Σκεφτόμουν σοβαρά ν'αγοράσω κάποια στιγμή ραπιδογράφο για τις λεπτοδουλειές, αλλά με τις συγκλονιστικές εικόνες του ταμπλώ σου, απλά αναθεωρώ.... Πέρα όμως απο την αξιέπαινη εργασία σου θέλω να μου λύσεις μερικές απορίες: - Τα ''κλειδιά'', η ''κόρνα''και οι ''μπουζόπιπες'' πώς κατασκευάστηκαν?? - Θα ήθελα τις εντυπώσεις σου για τα ''πρισματικά'' της Alclad..... - Ποιά είναι η κυρία του Hustler, εντάξει πές μου τουλάχιστον τεύχος..... ;D Καλή συνέχεια..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 13, 2012 13:57:56 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αγάπιε. Όσο για τα καθίσματα δεν έχω να προτείνω κάτι. Να σου πω την αλήθεια μου τα λευκά καθίσματα ποτέ δε μου άρεσαν, και τα θεωρούσα μη πρακτικά, αλλά εδώ μιλάμε για customia, οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για την ιστορία πάντως, του φίλου μου που έχει κόκκινο εσωτερικό, είναι όλο το ίδιο χρώμα. Δηλαδή εκτός από τα καθίσματα, κόκκινα είναι τα πάντα (κεντρική κονσόλα, ταμπλό πλαινά κτλ).
Ξαναλέω βέβαια, ότι αυτό είναι customia, οπότε δε χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω. Καλησπέρα Πρόδρομε, ευχαριστώ για το χρόνο σου.. Χαρα στην υπομονη σου φιλε μου,customia τ αμαξι customia και συ με τις δημιουργιες σου!Ανυπομονω να δω την συνεχεια! Καλησπέρα φίλε μου, χαίρομαι που σου άρεσε. Κι εγώ ανυπομονώ να δώ τη συνέχεια αλλά ζέστη και διάθεση έχουν αντίθετη γνώμη... ;D ;D Καλησπέρα Αγάπιε!
Κυριολεκτικά δεν έχω λόγια να σχολιάσω φίλε μου, όλα μα όλα μελετημένα και δουλεμένα στο έπακρο, πραγματικά μοντελίζεις φίλε μου δεν κάνεις ''αρπα-κόλλα'' δουλειές, μπράβο σου!!!
Σκεφτόμουν σοβαρά ν'αγοράσω κάποια στιγμή ραπιδογράφο για τις λεπτοδουλειές, αλλά με τις συγκλονιστικές εικόνες του ταμπλώ σου, απλά αναθεωρώ.... Πέρα όμως απο την αξιέπαινη εργασία σου θέλω να μου λύσεις μερικές απορίες:- Τα ''κλειδιά'', η ''κόρνα''και οι ''μπουζόπιπες'' πώς κατασκευάστηκαν??- Θα ήθελα τις εντυπώσεις σου για τα ''πρισματικά'' της Alclad.....- Ποιά είναι η κυρία του Hustler, εντάξει πές μου τουλάχιστον τεύχος..... Καλή συνέχεια.....
Αλέξης Καλησπέρα Άλεξ, χαίρομαι που σου άρεσαν φίλε. Κάποια πράγματα ακόμα θέλουν προσοχή βέβαια και στερούνται καθαρότητας... Αλλά δεν πτοούμαστε...έχω να μάθω πολλά ακόμα. Στο θέμα των λεπτομερειών στο ταμπλώ, με τρόμαζαν και ακόμα με τρομάζουν, απλά με δοκιμές και λίγη προσοχή βγαίνει..δεν είναι τραγικό, και πίστεψε με δεν έχω καθόλου σταθερά χέρια... ;D ;D Στις απορίες σου τώρα: - Τα κλειδάκια μου είχαν μείνει από το pe σετ του impala και απλά το ένα κόπηκε για να μπεί στη μίζα, μόνο το μπρελόκ είναι ιδιοκατασκευή από αλουμινόχαρτο. - Η κόρνα είναι όλη απο φύλλα πλαστικού, κύκλους σε διάφορες διαστάσεις και το έλασμα πάλι λωρίδα από φύλλο πλαστικού και ένα εξάγωνο "ΣΑΝ" μπουλόνι στην βάση της... - και οι μπουζόπιπες είναι απο θερμοσυστελλόμενο, κομμένο σε 2 κομμάτια με 45 μοίρες γωνία. - Για τα πρισματικά δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αν δεν ψεκάσω το σώμα... Το μόνο που παρατήρησα και ίσως να έκανα κάποιο λάθος εγώ είναι ότι ήταν λίγο χοντρό και δύσκολο στο ψέκασμα....Αλλά ξαναλέω πρέπει να το ψεκάσω μερικές ακόμα φορές για να δώ τι και πώς. Πάντως σαν χρώμα μου άρεσε πολύ. Το Hustler είναι πολύ παλιό, απλά μου έκατσε στο "μάτι" ;D Δεκέμβριος του 06 νομίζω και αν δεν κάνω λάθος είναι η Crissy Moran Η συνέχεια ελπίζω να ναι καλή φίλε και γενικώς ελπίζω να τελειώσει να φύγει γιατί τώρα που πιάσαν και οι ζέστες η διάθεση χάθηκε... ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 20, 2012 12:06:43 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε, Υπέροχη η δουλειά σου μέχρι τώρα!!! Δεν είναι εύκολο κιτ, και έχεις κάνει πολλές και όμορφες προσθήκες. Μπράβο φίλε!!! Υ.Γ. Τώρα μπορώ να ρουφιανέψω το χρώμα... Είναι σκούρο μπλε πρισματικό. ;D ;D ;D Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 21, 2012 23:39:04 GMT 2
Πολυ καλη και μεθοδικη η δουλεια σου Αγαπιε!! : : : : Συγχαρητηρια φιλε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 7:38:29 GMT 2
Αγάπιε λόγω Le Mans κλπ, δεν είχα χρόνο να μελετήσω το update σου, οπότε κάλιο αργά... Η δουλειά σου έχει βελτιωθεί τρομερά και μόνο ορισμένες μικρές λεπτομέρειες, που εν τέλει μας ξεφεύγουν όλων μας, μένουν για βελτίωση. Είμαι σίγουρος, ότι το μοντελάκι θα είναι άψογο. Μπράβο φίλε μου... Θα σου πρότεινα τα ποστ σου να είναι λίγο πιο μικρά. Π.χ. Το συγκεκριμένο μπορούσε να σπάσει στα δύο. Αφενός για να είναι πιο ευκολοδιάβαστα (γενικός κανόνας : ο αναγνώστης "τρομάζει" σε κατεβατά) και αφετέρου για λόγους λειτουργίας του φόρουμ (η σελιδοποίηση διαμορφώνεται και αλλάζει ανά αριθμό ποστ στη σελίδα, οπότε ένα τεράστιο ποστ βαραίνει τη σελίδα και προκαλεί προβλήματα στη σελιδοπόίηση) Σε ευχαριστώ...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 25, 2012 20:54:51 GMT 2
Καλησπέρα Απόστολε, ευχαριστώ για την υποστήριξη φίλε... Άντε και το χρώμα έπεσε στην καρότσα.... ;D ;D Καλησπέρα Βαγγέλη, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Να είσαι καλά. Αγάπιε λόγω Le Mans κλπ, δεν είχα χρόνο να μελετήσω το update σου, οπότε κάλιο αργά... Η δουλειά σου έχει βελτιωθεί τρομερά και μόνο ορισμένες μικρές λεπτομέρειες, που εν τέλει μας ξεφεύγουν όλων μας, μένουν για βελτίωση. Είμαι σίγουρος, ότι το μοντελάκι θα είναι άψογο. Μπράβο φίλε μου...
Θα σου πρότεινα τα ποστ σου να είναι λίγο πιο μικρά. Π.χ. Το συγκεκριμένο μπορούσε να σπάσει στα δύο. Αφενός για να είναι πιο ευκολοδιάβαστα (γενικός κανόνας : ο αναγνώστης "τρομάζει" σε κατεβατά) και αφετέρου για λόγους λειτουργίας του φόρουμ (η σελιδοποίηση διαμορφώνεται και αλλάζει ανά αριθμό ποστ στη σελίδα, οπότε ένα τεράστιο ποστ βαραίνει τη σελίδα και προκαλεί προβλήματα στη σελιδοπόίηση) Σε ευχαριστώ... Γεια σου Γιώργο, Κεντούσες στο Le mans που να ασχολείσαι με αμερικανιές... χρειάζεται η εμπειρία όπως και να το κάνουμε για να βελτιωθεί ο καθένας μας...Και μου λείπει... Άψογο σίγουρα δεν θα είναι, αλλά και πάλι όπως και σε κάθε μοντέλο, προσπαθώ να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και να μαθαίνω. Πολλοί συνφορουμίτες έχουν βοηθήσει σε αυτό, άμεσα και έμμεσα... Να ήμαστε όλοι καλά και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και τα υπόλοιπα θα έρθουν... Όσον αφορά τα μεγάλα post, με βολεύουν περισσότερο στην πορεία εργασιών και στην παρουσίαση έτσι που τα συντάσσω. Όπως και να 'χει, συγγνώμη αν προκάλεσα πρόβλημα θα προσπαθήσω να τα σπάσω σε πιο μικρά τα επόμενα update Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 19:50:14 GMT 2
Καλησπερα Αγαπιε, Το αγαπας το θεμα και αυτο φαινεται στη δουλεια που βαζεις στο μοντελο! Απο αμερικανιες δεν ξερω οποτε οτι και να σχολιασω θα ειναι ακυρο οποτε ευχομαι καλη συνεχεια και δωστου να καταλαβει : :
|
|