RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 18, 2012 10:48:16 GMT 2
Άλλο ένα δίτροχο εποχής. Status symbol της εποχής, και αντικείμενο πόθου για αγοράκια, αλλά και κοριτσάκια... Και τη "γοητεία" του Καραγκούνη να είχε κάποιος, εάν ήταν κάτοχος CB750, ή ακόμη καλύτερα CB900, Η επιτυχία του στο άλλο φύλο ήταν σχεδόν σίγουρη... ;D Το κιτ είναι πολύ καλό από πλευράς λεπτομέρειας, εφαρμογών, και γίνεται ακόμη καλύτερο δίνοντας εξτρά κομμάτια για τις πίσω αναρτήσεις, την εξάτμιση 4 σε 1, το ψυγείο λαδιού, και διαφορετικές χαλκομανίες. Το Βασικό χρώμα είναι το German Silver (enamel) της Testors (εάν θυμάμαι καλά), Βερνίκωμα με μερικά χέρια γυαλιστερού βερνικιού της Marabu, μετά η τοποθέτηση των χαλκομανιών, και ξανά βερνίκωμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή γυαλάδα. Το ασημί χρώμα είναι αδηφάγο στο βερνίκι... Τα μαύρα χρώματα (για κινητήρα, σέλα, σκελετό, εξατμίσεις, ζάντες, κλπ) είναι της Humbol (enamel) σε ματ, γυαλιστερή,και σατινέ υφή. Για τα χρώματα των μεταλλικών τμημάτων χρησιμοποίησα χρώματα της Humbrol. Επίσης έντυσα με αλουμινόχαρτο το άνω μέρος του πιρουνιού. Πρόσθεσα σωληνώσεις, ντίζες, μπουζοκαλώδια, και τόνισα διάφορες λεπτομέρειες όπως βίδες (σκελετού & κινητήρα), διακόπτες τιμονιού, κλπ. Η αλυσίδα βάφτηκε με Gunmetal, και περάστηκε με στεγνό πινέλο σε απόχρωση αλουμινίου για να αναδειχτεί η ανάγλυφη λεπτομέρεια. Τέλος τα φλάς, και το πίσω φως βάφτηκαν πορτοκαλί και κόκκινο με διαφανή χρώματα για βιτρώ.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 10:37:49 GMT 2
Αψεγάδιαστη κατασκευή!! : : : : : : Και είναι και Honda!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 11:06:39 GMT 2
Και είναι και Honda! Σ' ευχαριστώ Νεκτάριε. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη γενιά των CB750, CB900, CB1100R είναι από τα ωραιότερα σκαριά της Honda!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 21, 2012 20:38:22 GMT 2
Απόστολε πέραν του οτι μ' αρέσουν τα μοντέλα σου ως κατασκευή-βάψιμο κτλ, μου αρέσουν πολύ και ως θεματολογία Μου θυμίζουν πολύ τα νιάτα μας που ονειρευόμασταν να καβαλήσουμε τέτοιες κούκλες
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 23, 2012 11:00:16 GMT 2
Απόστολε πέραν του οτι μ' αρέσουν τα μοντέλα σου ως κατασκευή-βάψιμο κτλ, μου αρέσουν πολύ και ως θεματολογία Μου θυμίζουν πολύ τα νιάτα μας που ονειρευόμασταν να καβαλήσουμε τέτοιες κούκλες Έτσι ακριβώς. Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 24, 2012 16:06:54 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 24, 2012 18:53:04 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Αντώνη. Είναι αλήθεια ότι η Honda έχει βγάλει πανέμορφες μηχανές!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 24, 2012 21:35:01 GMT 2
Έλα ρε παιδί μου... δώσε τσό... εεεεεεεχμ.. Honda στο λαό.... ;D ;D Άλλη μια παπουδομηχανή και αυτή τη φορά με ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ... ;D ;D Το μάτι μου έπεσε στην κίτρινη τάπα (λαδιού είναι ή λέω μπούρδες ? ) και κλασικά στις ζάντες. Το πιστεύω πως ότι και να κάνεις εκεί θα πέφτει το μάτι μου... Δηλαδή και ρόζ να τη βάψεις που λέει ο λόγος... ;D ;D Έρχεται και η δική μου ώρα για ζάντες θα τα ακούσεις τα "γαλλικά" μέχρι το σπίτι σου... ;D ;D
Μπράβο και εδώ φίλε... : : : : Αγάπιος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 24, 2012 22:49:42 GMT 2
η κιτρινη ταπα ειναι του λαδιου αληθως.....
δε χορτενω να την βλεπω γιατι καθημερινα(επι παντως καιρου) κανω καμποσα χλμ με μια μοντερνα στρογγυλοφαναρη απογονο της.
και μπραβο ξανα φιλε αποστολε.-
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 29, 2012 12:12:15 GMT 2
Έλα ρε παιδί μου... δώσε τσό... εεεεεεεχμ.. Honda στο λαό.... ;D ;D Άλλη μια παπουδομηχανή και αυτή τη φορά με ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ... ;D ;D Το μάτι μου έπεσε στην κίτρινη τάπα (λαδιού είναι ή λέω μπούρδες ? ) και κλασικά στις ζάντες. Το πιστεύω πως ότι και να κάνεις εκεί θα πέφτει το μάτι μου... Δηλαδή και ρόζ να τη βάψεις που λέει ο λόγος... ;D ;D Έρχεται και η δική μου ώρα για ζάντες θα τα ακούσεις τα "γαλλικά" μέχρι το σπίτι σου... ;D ;D
Μπράβο και εδώ φίλε... Αγάπιος Καλημέρα Αγάπιε, Είναι όντως τάπα λαδιού. Σ' ευχαριστώ φίλε για το χρόνο σου, και τα σχόλιά σου. Απόστολος η κιτρινη ταπα ειναι του λαδιου αληθως..... δε χορτενω να την βλεπω γιατι καθημερινα(επι παντως καιρου) κανω καμποσα χλμ με μια μοντερνα στρογγυλοφαναρη απογονο της. και μπραβο ξανα φιλε αποστολε.- Σ' ευχαριστώ πολύ Αντώνη. Για δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κούκλα σου σε 1:1 γιατί μου κέντρισες την περιέργεια φίλε... ;D Απόστολος : :
|
|