|
Post by m@ster k@frer on Feb 1, 2012 22:40:31 GMT 2
Χαιρετώ όλη την παρέα... Αυτές τις μέρες, για λόγους χαλάρωσης, παράλληλά με τα υπόλοιπα δούλευα έναν κινητήρα 354C.i της Cadillac. Το μοντέλο είναι της Revell-Monogram σε κλίμακα 1/25 και καθώς έγινε για λόγους χαλάρωσης, δεν επιχείρησα να βάλω πολλή λεπτομέρεια.. Παρ'όλα αυτά αποφάσισα να σας δείξω το τελικό αποτέλεσμα. Παρακάτω φαίνονται οι φωτογραφίες: Μέχρι το επόμενο... Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 1, 2012 23:47:10 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη η Cadie φίλε!!!
Ωραίο το διαλλειματάκι σου! Ε....βάλε και μια καρότσα δίπλα...έτσι για το εφε...λέω εγώ τώρα ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2012 0:24:29 GMT 2
Μια χαρά εκτέλεση και πρωτότυπο θέμα... Συμπλήρωσες και τα others στο forum Πάρε ένα τετράγωνο κομμάτι τζάμι ή κάτι ανάλογο για βάση, φτιάξε μια ταμπέλα με το όνομα και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του και θα έχεις φίνα παρουσίαση... : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2012 1:10:05 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, πολύ καλή δουλειά, με λεπτομέρεια και πολύ αληθοφανές βάψιμο! Και εις άλλα αποδοτικά "διαλείμματα"!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 2, 2012 10:14:28 GMT 2
Πολυ ομορφος ο κινητηρας Αγαπιε!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 2, 2012 14:11:36 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη η Cadie φίλε!!!
Ωραίο το διαλλειματάκι σου! Ε....βάλε και μια καρότσα δίπλα...έτσι για το εφε...λέω εγώ τώρα Ευχαριστώ Άλεξ, Θα δώ τι θα κάνω με βασούλα που λέει ο Γιώργος. Σκεφτόμουν κάτι σε χάραξη σε μεταλλική πλάκα (το έχω ξανακάνει σε αλουμινένια κουτιά), θα δείξει... Μια χαρά εκτέλεση και πρωτότυπο θέμα... Συμπλήρωσες και τα others στο forum Πάρε ένα τετράγωνο κομμάτι τζάμι ή κάτι ανάλογο για βάση, φτιάξε μια ταμπέλα με το όνομα και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του και θα έχεις φίνα παρουσίαση... Ναι πρώτο θέμα στα Others Γιώργο...Ελπίζω τα επόμενα να είναι καλύτερα... Το επεξεργάζομαι για τη βάση... ψάχνω προς το παρόν αν έχω κάτι πρόχειρο εδώ στο σπίτι, αλλιώς θα δώ τι θα κάνω... Φίλε Αγάπιε, πολύ καλή δουλειά, με λεπτομέρεια και πολύ αληθοφανές βάψιμο! Και εις άλλα αποδοτικά "διαλείμματα"! Γεια σου Νεκτάριε, στο βάψιμο χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα μεταλλικά χρώματα της Alclad και είμαι απλά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ... Χαίρομαι που σου άρεσε... Πολυ ομορφος ο κινητηρας Αγαπιε!! Ευχαριστώ για το χρόνο σου Χρηστάρα. Είχε και wash που μας αρέσουν πολύ ;D ;D ;D παιδια ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές. Είναι απαραίτητες καθώς έχω ακόμα άπειρα να μάθω... Ελπίζω σύντομα να δούμε και άλλα θέματα στην κατηγορία... Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 2, 2012 16:59:10 GMT 2
Πολύ ρεαλιστικό βάψιμο!!!!!!!! : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 2, 2012 20:29:02 GMT 2
Πολύ ρεαλιστικό βάψιμο!!!!!!!! Σε ευχαριστώ Γιώργο, αν και χρειάζομαι ακόμα δουλειά για να μπορέσω να επιτύχω αρκετά ρεαλιστικό βάψιμο αλλά δεν το βάζουμε κάτω.... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rawshooter on Feb 2, 2012 23:21:53 GMT 2
Ααααααα μπράβο πολύ όμορφος ο κινητήρας : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 3, 2012 0:23:50 GMT 2
Ααααααα μπράβο πολύ όμορφος ο κινητήρας Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Ελπίζω σε βελτίωση στον επόμενο... Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on Feb 3, 2012 13:41:07 GMT 2
Θα έχεις βελτίωση αν αφήσεις αυτά τα κιτ που κάνεις!Του διαβόλου πράγματα! Πολύ ωραία η σκέψη σου και σίγουρα διαφορετική!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 3, 2012 18:44:56 GMT 2
Θα έχεις βελτίωση αν αφήσεις αυτά τα κιτ που κάνεις!Του διαβόλου πράγματα! Πολύ ωραία η σκέψη σου και σίγουρα διαφορετική! έγινε...το επόμενο θα είναι ιαπωνικό ΚΑΙ Tamiya... ;D ;D
|
|