|
Post by gtziaf on Jan 23, 2012 19:08:10 GMT 2
Εδώ, βάζουμε φώτο των τελειωμένων μοντέλων μας, μαζί με μια μικρή περιγραφή για το κιτ και το θέμα μας... και δεν σχολιάζουμε...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 14:13:11 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Sept 24, 2012 10:28:27 GMT 2
Αγαπητοί συνάδελφοι, Χαίρετε! Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω ολοκληρωμένο το Honda Accord («περιποιημένο» από τη Mugen) που κατέκτησε το πρωτάθλημα JTCC του 1997 με τα χρώματα της Castrol, σημειώνοντας μάλιστα 15 συνεχόμενες νίκες. Πρόκειται για το πρώτο αγωνιστικό πίστας που έχω κατασκευάσει, για το πρώτο μοντέλο μου που παρουσιάστηκε από την έναρξη κατασκευής του στο forum, και τέλος για το 100ό μοντέλο μου που έχει ολοκληρωθεί! Το κιτ είναι της Tamiya (κωδικός 24183, κλίμακα 1/24), και - με την ελάχιστη πείρα μου σε αγωνιστικά - μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό, με πολύ ικανοποιητική λεπτομέρεια (χωρίς όμως κινητήρα), ενώ μεταξύ άλλων παρέχει και όλες τις πορτοκαλοκόκκινες επιφάνειες του οχήματος (προφυλακτήρες και αεροτομή) σε χαλκομανίες άψογης εφαρμογής. Κατασκευαστικά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση τις χαλκομανίες που - ως κλασικές Tamiya - άφηναν ελάχιστα χρονικά περιθώρια για διορθώσεις. Τ'ελος, επειδή το κιτ αφορούσε το όχημα του 1996 και εγώ ήθελα να φτιάξω αυτό του 1997, πραγματοποιήθηκαν πολλές τροποποιήσεις (συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής των ζαντών), ενώ έγιναν και πολλές ιδιοκατασκευασμένες προσθήκες. Το τελικό αποτέλεσμα της - επίπονης, λόγω διάφορων «επιπλοκών» με τα χρώματα και τα βερνίκια - προσπάθειας είναι αυτό: Τα στάδια της κατασκευής θα τα βρείτε εδώ: scalewheels-gr.com/index.cgi?board=gb1&action=display&thread=486Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο, την προσοχή, το ενδιαφέρον και τα σχόλιά σας! Το επόμενο αγωνιστικό μου θα είναι πιθανότατα ένα … ;D
|
|