pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 3, 2024 10:19:36 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου! Επιτελους καταφερα να ανεβασω κατι μετα απο πολυ καιρο Το wip θα ειναι πολυ συντομο αφου δεν υπαρχει πολυς χρονος Lotus Type 79 Tamiya 1/20 Το ποσο σημαντικο ειναι αυτο το αυτοκινητο νομιζω λιγο πολυ ολοι το ξερουμε, αν θελετε να μαθετε περισσοτερα μπορειτε να διαβασετε το πολυ καλο αρθρο του Γιωργου στην δικια του, εξαιρετικη κατασκευη "Faster" γιατι εγω, και δεν ξερω, και δεν εχω καμια ορεξη να γραφω ολα αυτα Λοιπον προσπαθω να τελειωσω μοντελα οσο πιο γρηγορα μπορω μπας και μικρυνει λιγο το στοκ, απλες κατασκευες χωρις πολλα πολλα Εχουμε και λεμε Σασι και κινητηρας Καθισμα με ζωνες και δεσιμο Βαψιμο ντεκαλς και το πρωτο βερνικι, χρειαζεται τριψιμο ξανα βερνικι και γυαλισμα. Δεν εχουμε ακουσει PJ Harvey φιλοι μου! Αγαπαμε PJ Harvey φοβερες συναυλιες
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2024 11:10:45 GMT 2
H επιτομή του μονοθεσίου F1. Κάπως, κάποτε, ίσως μπορέσουμε να βάλουμε στο χέρι το κιτ της MFH στην 1/12. Καλή επιτυχία, Παναγιώτη.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 3, 2024 19:26:30 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία κι από μένα Παναγιώτη! Ξέροντας ωστόσο την αγάπη σου για την λεπτομέρεια και την ποιότητα της κατασκευής, δεν πιστεύω και πολύ ότι απλά θα "ξεπετάξεις" αυτό το υπέροχο όχημα...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 4, 2024 13:11:45 GMT 2
Όλοι γνωρίζουμε Παναγιώτη ότι στις κατασκευές σου δεν χωρούν εκπτώσεις κι' ας λές ότι θέλεις φίλε μου, καλή αρχή ή μάλλον καλά τελειώματα.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 5, 2024 11:36:05 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίες Παναγιώτη!Η τέχνη δεν ξεχνιέται!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 7, 2024 19:12:26 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Φιλοι μου για τον σχολιασμο!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 7, 2024 21:37:03 GMT 2
Παναγιώτη εξαιρετική δουλειά όπως πάντα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 9, 2024 22:39:01 GMT 2
Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα πολύ προσεγμένες εργασίες, αλλά και από τις προηγούμενες δουλειές σου, το αποτέλεσμα μόνο πρόχειρο δεν θα είναι. Καλή συνέχεια!
|
|