|
Post by ViL27 on Oct 22, 2024 9:30:28 GMT 2
Επομενη -χορηγουμενη- κατασκευη μου για λογαριασμό της Alpha Model είναι το Rocket Bunny Yaris. Με το που είδα ότι επανεκδόθηκε(για δεύτερη φορά νομίζω) το ήθελα σαν τρελός,μιας το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας είναι το τωρινό Yaris(2023,1.000 cc βενζίνη). Rocket Bunny στην ουσία είναι το εντυπωσιακό bodykit,σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα σπεσιαλίστα Kei Miura. Το γνωστό σε όλους GR Yaris είναι ένας πύραυλος τσέπης,με 260 hl από τον 1,6t τρικιλυνδρο,και τετρακίνηση. Το Κιτ στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν είναι παλαιότερο,αλλά δεν δείχνει να υστερεί ιδιαίτερα.Η μόνη ελλείψη που παρατήρησα στη ουσία είναι αυτή των carbon decals,που θα μπορούσαν να υπάρχουν προεραιτικα για κάποια σημεία του bodykit.Κατα τ άλλα υπάρχουν decals για δύο εκδόσεις του αυτοκινήτου,ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή να μην μπουν καθόλου decals.Επισης υπάρχουν 2 επιλογές για τις ζάντες. Οι προσωπικές μου επιλογές θα είναι το HKS livery που δίνεται,αλλά με emerald green ως base color αντί του μαύρου. Επίσης οι ζάντες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι 3d printed από τα χεράκια του Βαγγέλη "Japanezos",που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει ήδη γίνει μάστερ στο 3D printing Ευχαριστώ Βαγγέλη! Τα περιεχόμενα του κιτ:
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 22, 2024 14:30:10 GMT 2
Καλή αρχή και καλή επιτυχία Σπύρο!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 22, 2024 15:23:37 GMT 2
Θεματάρα φίλε, ο ορισμός του τούμπανο μη σου πώ, περιμένω ήδη με ανυπομονησία τις ενημερώσεις σου Σπύρο, καλή αρχή.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 22, 2024 17:36:24 GMT 2
Καλό ξεκίνημα κι από μένα Σπύρο και καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2024 19:04:53 GMT 2
Καλή επιτυχία, Σπύρο. Αναμένω να το δω στην χρωματική σου, ενδιαφέρουσα, επιλογή
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 23, 2024 0:24:16 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά μετά από 3 σερι Ferrari! Άλεξ όντως πολύ τούμπανο το bodykit του Miura,υπερβολικό αλλά υπέροχο! Γιώργο έχω ήδη προχωρήσει λίγο και η χρωματική μου επιλογή δεν με έχει εντυπωσιάσει.Ολα θα δείξουν βέβαια στο clearcoat καθώς το χρώμα είναι σκούρο μεταλλικό και δεν "φαίνεται" ακομα
|
|
|
Post by nektarios on Oct 24, 2024 23:04:24 GMT 2
Πραγματικό rocket! Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τον μικρό (σε σχέση με την ισχύ που αποδίδει) κυβισμό και τον μόλις τρικύλινδρο κινητήρα... Καλή κατασκευή! Αναμένω με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της χρωματικής επιλογής σου!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 25, 2024 20:14:39 GMT 2
Ο 3κιλυνδρος Νεκτάριε στη έκδοση που φτιάχνω από την HKS νομίζω προσεγγίζει τα 500 άλογα Νεκτάριε!Εξωφρενικά πράγματα.Η χρωματική επιλογή δεν θα εντυπωσιάσει σε πρώτη φάση!! Πρώτο update για το Yaris με προεργασίες και βάψιμο. Οι προεργασίες περιελάμβαναν test fit,πλυσίματα,scribing και τρίψιμο,τα γνωστά δηλαδή. Αρκετά τα κομματια που συνθέτουν την εξωτερική εμφάνιση του οχήματος,τα οποία αφού βάφτηκαν όλα με μαύρο ασταρι,χωρίστηκαν σε αυτά που θα βαφτούν στο χρώμα του αμαξώματος(και το αμάξωμα μαζί) και σε αυτά που βάφτηκαν black gloss για να γίνουν καρμπον(δεν δίνεται από το Κιτ,λόγω παλαιότητας του κιτ προφανώς). Το χρώμα του οχήματος είναι το Mercedes emerald green της Fire Scale,ένα χρώμα που είναι αρκετά σκούρο αλλά θα δώσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το μαύρο της HKS.Αυτο το διαφορετικό θα φανεί μετά το βερνίκι,καθώς το χρώμα δεν δείχνει καθόλου στην ματ μορφή του.Υπομονη! Αν δεν σας αρέσει το χρώμα,η επιλογή ήταν του φίλου μου του Σταυρού,αυτόν να κραξετε 😂😂😂
|
|
|
Post by alex78 on Oct 26, 2024 11:55:35 GMT 2
Δυναμικό ξεκίνημα Σπύρο και ενδιαφέρουσα η προσέγγιση πάνω στο emerald green, ανυπομονώ να το δώ βερνικωμένο φίλε, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 26, 2024 14:01:13 GMT 2
Σίγουρα θα δείξει αρκετά το χρώμα Άλεξ,μακάρι να δενει αρμονικά και με το livery !
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 28, 2024 20:16:53 GMT 2
Καλή συνέχεια Σπύρο και ελπίζω να βγει όπως το θες, fun fact το hks yaris ειναι 475 με το νίτρο κουμπωμένο!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2024 18:52:42 GMT 2
Ευχαριστώ Νίκο!Ναι το γνωρίζω έχει δεχτεί σπέσιαλ περιποίηση από τη HKS!Του έχουν πετάξει τα μάτια έξω του 3κιλυνδρου!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 30, 2024 21:31:51 GMT 2
Καλή αρχή Σπύρο με το τερατάκι!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 31, 2024 16:03:59 GMT 2
Ευχαριστώ Βαγγέλη!Αύριο αν προλάβω το ολοκληρωμένο livery!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 31, 2024 17:53:00 GMT 2
Καλή επιτυχία με την κατασκευή Σπύρο,
Αν και καθόλου στα γούστα μου το αυτοκίνητο, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 1, 2024 20:05:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αγαπιε!Θα δώσω έναν διαφορετικό τόνο στην κατασκευή μου με το base coat και τις ζάντες,ελπίζω να αρέσει το τελικό αποτελεσμα
|
|