|
Post by konstantinf on Sept 14, 2024 8:34:37 GMT 2
Να 'σαι καλά Χρήστο, ευχαριστώ πολύ! Όσο για την προτίμηση για ένα συγκεκριμένο είδος οχημάτων, έλεγα και 'γω στα πρώτα μου πως "εγώ δεν φτιάχνω αγωνιστικά"... Όμως έφτιαξα κι έχω κι άλλα στο στοκ. Συμπέρασμα: Στο χόμπι μας, αυτό που μετράει για μένα είναι η δυσκολία του κιτ, το ιστορικό του ενδιαφέρον και η μηχανολογική του λεπτομέρεια. Αν δοκιμάσεις κι εσύ κάτι vintage ή αμιγώς πολιτικό, θα καταλάβεις!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 14, 2024 8:35:39 GMT 2
Σημαντική πρόοδος, Κωνσταντίνε. Το ψυγείο πολύ ωραίο και η εφαρμογή των φωτοχαραγμένων, άψογη χωρίς εμφανείς κολλήσεις.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 14, 2024 10:47:14 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση Γιώργο! Όσο για την ποιότητα, γηράσκω αεί διδασκόμενος...😂
|
|
|
Post by alex78 on Sept 15, 2024 13:09:31 GMT 2
Ωραία προχωρά Κωνσταντίνε, ανυπομονώ να περάσεις στο στάδιο της φαναρτζοδουλειάς που μου αρέσει περισσότερο.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 15, 2024 22:02:10 GMT 2
Έχουμε αντιδιαμετρικές προτιμήσεις Αλέξη! Ευχαριστώ πολύ ωστόσο!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 16, 2024 20:02:32 GMT 2
Τραίνο προχωράει το κιτ Κωνσταντίνε! Πανέμορφη δουλειά!!! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 17, 2024 17:49:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 21, 2024 18:28:29 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Την εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησα με τη συμπλήρωση του πυροφράγματος, όπου στην πλευρά του κινητήρα προστέθηκε η ντίζα του γκαζιού και ένα σωληνάκι που φαίνεται στιςε φωτογραφίες αναφοράς και στην πλευρά του σαλονιού προστέθηκαν τα πεντάλ και το σύστημα καλοριφέρ:
Στη συνέχεια ετοιμάστηκε η κονσόλα και τοποθετήθηκε στο πάτωμα του σαλονιού το οποίο είχε στρωθεί με την μοκέτα που δίνει το κιτ:
Τέλος, το πάτωμα συναρμολογήθηκε πάνω στο πλαίσιο και τοποθετήθηκαν οι θόλοι των μπροστινών τροχών και η μπαταρία:
Στο παρόν στάδιο, η περιοχή του κινητήρα εμφανίζεται έτσι:
Ακολουθεί μια παύση τριών εβδομάδων πριν προχωρήσουμε στις νέες δοκιμές του κυρίως αμαξώματος. Τα ξαναλέμε στα μέσα Οκτώβρη, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά!
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Sept 21, 2024 19:12:25 GMT 2
Ωραία βγήκε η μοκέτα Κωνσταντίνε, καλή ξεκούραση από τα καθήκοντα του μοντελισμού!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 21, 2024 20:42:21 GMT 2
Να 'σαι καλά Χρήστο, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 22, 2024 19:19:40 GMT 2
Πολύ καλό μοντάρισμα όλων των επιμέρους μερών και η μοκέτα πέρα από το όμορφο χρώμα δείχνει ποιοτική, καλή ξεκούραση στο διάλειμμα που ακολουθεί.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2024 8:02:04 GMT 2
Καλημέρα, Κωνσταντίνε. Ωραίες οι εργασίες στο εσωτερικό, μπράβο. Στο χώρο του κινητήρα ο ιμάντας σου έχει στραβώσει, οπότε θέλει λίγο διόρθωση. Επίσης, αν μπορεί να αφαιρεθεί, ο άξονας της κρεμαγιέρας έχει ακόμη επάνω το γρέζι από το καλούπι και θέλει καθάρισμα. Είναι πάνω - πάνω και είναι πολύ εμφανές. Καλή ξεκούραση
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 24, 2024 9:21:40 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και τις παρατηρήσεις! Ο ιμάντας διορθώθηκε. Το γρέζι πάνω στον άξονα μου είχε διαφύγει και ο άξονας δεν μπορεί τώρα να αφαιρεθεί smoothly. Μπόρεσα όμως να "φάω" το γρέζι με τον λεπτό τριβέα στον ταχυτροχό και να το ξαναβάψω. Τώρα είναι σχεδόν αδιόρατο.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2024 20:51:15 GMT 2
Πολλή και προσεγμένη δουλειά, που δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω κατά τη διάρκεια των εργασιών, ελπίζω όμως να το καταφέρω στη συνέχεια.
|
|
|
Post by nasosampa on Sept 27, 2024 16:11:08 GMT 2
Κωνσταντίνε, πολύ ωραίες οι εργασίες σου, το έχεις πάει "τρένο" κι αυτό!! Που θα πάει, σε καμιά 30αριά χρόνια θα καταφέρουμε κι εμείς να βγούμε σύνταξη να μοντελάρουμε ελεύθερα!!! χαχαχα Καλή συνέχεια εύχομαι
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 28, 2024 10:53:57 GMT 2
Πολύ όμορφη και προσεγμένη δουλειά Κωνσταντίνε. Καλή συνέχεια!
|
|