|
Post by gtziaf on Aug 26, 2024 18:37:28 GMT 2
Οι αμερικανιές, συνήθως, δεν φημιζόταν για την υψηλή τεχνολογία τους, Κώστα. Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 27, 2024 11:44:52 GMT 2
Οι αμερικανιές, συνήθως, δεν φημιζόταν για την υψηλή τεχνολογία τους, Κώστα. Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια. Όπερ και οδήγησε στην παρακμή τους...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Aug 27, 2024 23:59:53 GMT 2
Πολύ ωραία και μεθοδικη δουλειά Κωνσταντίνε!! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 28, 2024 9:27:50 GMT 2
Να 'σαι καλά Βαγγέλη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 1, 2024 6:04:02 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Για άλλη μια βδομάδα παραμείναμε στα μηχανικά μέρη και ασχοληθήκαμε με τον μπροστινό άξονα και τις αναρτήσεις, που συναρμολογήθηκε από τα επιμέρους στοιχεία του και βάφτηκε με TS-38:
Στη συνέχεια βάφτηκε η μπαταρία, όπου προστέθηκαν καλώδια, και το σύστημα διεύθυνσης:
Τέλος προστέθηκε ο κινητήρας στο σασί και ιδού το αποτέλεσμα:
Από βδομάδα σειρά παίρνουν οι εξατμίσεις και ο πίσω άξονας. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 2, 2024 12:29:38 GMT 2
Δείχνουν όλα να κουμπώνουν αβίαστα και απροβλημάτιστα χάριν hiro και εμπειρίας σου Κωνσταντίνε. Τα καλώδια της μπαταρίας τι διαμέτρου είναι? Καλό μήνα.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 2, 2024 14:14:03 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη! Ως προς την Χιροεμπειρία, υπάρχουν στην παρέα πιο έμπειροι από μένα, αλλά σίγουρα το τρίτο το φχαριστιέμαι πρρισσότερο από το πρώτο... Τα καλωδιάκια είναι 0,5 mm.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 3, 2024 11:37:25 GMT 2
Ωραία δουλειά Κωνσταντίνε! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 3, 2024 16:36:14 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 7, 2024 10:51:40 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Σύντομη ενημέρωση σήμερα, λόγω διαφόρων άλλων υποχρεώσεων μέσα στην βδομάδα που πέρασε. 'Ετσι τοποθετήθηκαν κατ' αρχήν οι σωλήνες της εξάτμισης:
Στη συνέχεια ετοιμάστηκε και βάφτηκε το διαφορικό, τα ελατήρια και ο άξονας μετάδοσης και συναρμολογήθηκαν εν όψει της τοποθέτησής τους στο πλαίσιο:
Απομένει η εγκατάσταση της πίσω ανάρτησης και του συστήματος ψύξης και στη συνέχεια ξεκινάει η ενασχόληση με το εσωτερικό και το αμάξωμα. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 7, 2024 14:50:28 GMT 2
Λίγα και καλά Κωνσταντίνε, ωστόσο προχωράει απροβλημάτιστα και μεθοδικά, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 7, 2024 17:12:21 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, να 'σαι καλά!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 14, 2024 0:40:23 GMT 2
Πολύ ωραία και καθαρή δουλειά! Φαίνεται ότι προχωράει πολύ καλά. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 14, 2024 6:20:51 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη! Όντως, μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα που να οφείλεται στο κιτ...
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 14, 2024 8:06:27 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Η περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε με την αποπεράτωση της πίσω ανάρτησης, η οποία προστέθηκε στο πλαίσιο και συμπληρώθηκε με τα αμορτισέρ της:
Στη συνέχεια προστέθηκε η μπροστινή αντιστρεπτική... ...και κατόπιν ετοιμάστηκαν τα στοιχεία του συστήματος ψύξης και αφού συναρμολογήθηκαν ενώθηκαν με το πλαίσιο και τον κινητήρα:
Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα να ασχοληθώ πιο λεπτομερειακά με το αμάξωμα. Ετοιμάστηκαν οι θόλοι των μπροστινών τροχών όπου προστέθηκαν αναμονές για τα σωληνάκια των φρένων που δεν δίνει το κιτ...
... και εν μέρει το πυρόφραγμα, από την μεριά του κινητήρα:
Αυτά για σήμερα, να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Sept 14, 2024 8:18:03 GMT 2
Πολύ όμορφο Κωνσταντίνε! Έχεις σταθερή και σημαντική πρόοδο. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον, παρότι δεν είναι του τύπου μου τέτοια μοντέλα. Καλή συνέχεια!
|
|