Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2024 17:32:23 GMT 2
Είμαι κι εγώ εδώ...... Με όλο το σόι παρακαλώ. Γίνεται μύηση στις ανηψιές στους αγώνες αντοχής!!!! 😂😂😂 Οι γυναίκες πάντως υποστηρίζουν Mercedes 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2024 17:35:57 GMT 2
Παρών και γώ παίδες, αναμένεται νύχτα φωτιά.....!!! * Αντώνη ωραία αρχή, για δώσε πρώτες εντυπώσεις από το κιτ. * Γιώργο καλά τα λέει ο Σπύρος, βουρ στον ψητό φίλε. * Σπύρο να την χαίρεστε, λές το μήλο να πέσει κάτω απ' την μηλιά....? Εκεί στα αριστερά σου βλέπω ομορφιές....
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2024 20:32:52 GMT 2
Έχουν περάσει 4,5 ώρες αγώνα, συνεχόμενες οι αλλαγές στην πρώτη θέση, υπάρχουν αρκετά ατυχήματα, πολλά περισσότερα γλιστρήματα και το καλύτερο.... προβλέπεται δυνατή βροχή που θα κάνει τον αγώνα ροντέο!!!!!
Έτσι να μας κράτα σε αγωνία!!!!
#Αλέξη το κιτ είναι απλό, όμορφη η λεπτομέρεια του αλλά με κούρασε υπερβολικά στο καθάρισμα και στο τρίψιμο.
Απόψε θα ασχοληθώ με το εσωτερικό του!
Καλή συνέχεια σε όλους 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2024 20:40:38 GMT 2
Ωραία πράγματα, βλέπω τόσο στους πάγκους όσο και μπροστά στις τηλεοράσεις. Αντώνη έγραψε ιστορία, όλο το σόι βρε αθεόφοβε. Χαλκομανίες over and out... Αναμένουμε τη βροχή για να γίνει ο χαμός που χρειάζεται κάθε Nurburgring 24hours που σέβεται τον εαυτό του. Πάμε γερά
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2024 20:42:40 GMT 2
Λέτε να γίνει το θαύμα....!!! Forza Italia - Forza Ferrari #1....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2024 20:48:25 GMT 2
Λέτε να γίνει το θαύμα....!!! Forza Italia - Forza Ferrari #1....!!! Αλεξ, το βλέπω πολύ δύσκολο φέτος, ιδίως με ένα μόνο αυτοκίνητο, σε έναν αγώνα που θα γίνει χαοτικός. Τώρα βάλανε σλικ, δεν ξέρω... Θα δείξει, έχει πολύ ακόμη Πέρα από τα κλασσικά φαβορί, γρήγορη είναι και η Lambo με το #27.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2024 23:25:49 GMT 2
Κάποιοι ήδη έβαψαν και έβαλαν decals ενώ εγώ έμεινα στο αστάρωμα. 😆😆😆 Βλέπεις με έπιασε η νύχτα! 🤣
Μπράβο σου Γιώργο για τις γρήγορες εργασίες. Αλήθεια γιατί κατέβηκε με ένα αυτοκίνητο η Ferrari; Γνωρίζει κάποιος; 7,5 ώρες έχουν περάσει και βλέπουμε όμορφες μάχες. Σε κρατάνε σε εγρήγορση, προσωπικά τόσο έντονα που ούτε γύρισα κανάλι να δω έστω ένα λεπτό από τον τελικό του Τσου-Λου!!!! Καλή συνέχεια 🙂
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 2, 2024 0:52:16 GMT 2
Αυτό ήταν.... Η αγώνας διεκόπη λόγω πυκνής ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας. Σύνηθες φαινόμενο για Nurburgring. Η τοπική πρόγνωση αναφέρει τουλάχιστον 4 ώρες πυκνή ομίχλη. Οι υπεύθυνοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση εκ νέου στις 07:00 τοπική (08:00 Ελλάδας). Καλό βράδυ.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 2, 2024 0:55:14 GMT 2
Γύρισα από τον γάμο και είπα να δω λίγο αλλά δυστυχώς κόκκινη σημαία λόγω ομίχλης...με την επανεκκίνηση να μεταφέρεται το νωρίτερο στο 7 το πρωί. Αλέξη δύσκολο ρε φίλε να ακολουθήσει το κορίτσι!Ναι έχω διάφορα εκεί στα πλάγια😆 Δυστυχώς εγώ από πρόοδο δεν προλάβαινα για τίποτα,πάμε γερά guys!Ο γνωστός Τζιαφι Λουκ μοντελαρει πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του😆
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2024 8:52:57 GMT 2
Ο γνωστός Τζιαφι Λουκ μοντελαρει πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του😆 Σκοπός είναι ο μικρός τζιαφ να τρέξει πιο γρήγορα από τον ίσκιο το, σήμερα. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ακόμη; Καλημέρα από το Δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 2, 2024 12:23:32 GMT 2
Καλημέρα σε όλους.
Από νεώτερη ενημέρωση σε νεότερη πηγαίνουμε στον αγώνα εν αναμονή βελτίωσης του καιρού. Τα αγωνιστικά παραμένουν σε quick start mode ενώ η ομίχλη επιμένει σε κομμάτια της πίστας (μην ξεχνάμε το σιρκουι εκτείνεται 25 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη). Κόλλημα υπάρχει και στο ιατρικό ελικόπτερο, παραμένει καθηλωμένο στο έδαφος λόγω της ομίχλης, και δεν μπορεί να συνδράμει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. "SAFETY FIRST"
Γιώργο δώσε αποτελέσματα από το στάδιο των Γιαννιτσών γιατί από το Nurburgring δεν.....
Καλή Κυριακή
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2024 12:34:11 GMT 2
Καλημέρα παίδες. Δεν είμαι πάντως και πολύ αισιόδοξος για την συνέχιση του αγώνα.... Ματιασμένοι τελευταία οι Γερμανοί. Έχασαν 2 ευρωπαικούς τελικούς ποδοσφαίρου σε μια βδομάδα, η Eυρωλίγκα τους με τρομερά κενά τάξης & ασφάλειας, ο αγώνας στο Nurburgring μετατράπηκε σε......6ωρος, ας ελπίσουμε τουλάχιστον σ' ένα θεαματικό Euro....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2024 12:52:15 GMT 2
Εκεί στην ADAC μπορεί να ρωτήσουν τους ανεκδιήγητους της FIA, που στο SPA είχαμε της 7.40 ώρες του SPA αντί της 6. Μήπως τρέξουμε και αύριο... Τα νέα από τα Γιαννιτσά είναι ευχάριστα και αισιόδοξα, με τον Βασιλάκη να ντύνεται 296 GT3 (από το περσινό Nurburgring) και να κερδίζει εύκολα τον ανταγωνισμό με μεγάλη διαφορά. Να είναι γερός και να δουλεύει, όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν. Περιμένουμε στις 14.30 για να δούμε αν θα έχουμε κάποια στιγμή αγώνα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 2, 2024 14:43:13 GMT 2
Πήρα θέση αλλά...απογοήτευση.Φυσικα safety first οπότε πάμε για τον επόμενο αγώνα πλέον. Γιώργο συγχαρητήρια για τον Βασιλάκη!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2024 17:23:29 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 2, 2024 18:07:15 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειτσα Γιώργο! Εγώ από την πλευρά μου δεν θα μπορούσα να βγάλω ΣΚ αγώνα χωρίς εργασίες.Ετσι,μιξαρα το χρώματακι μου,μάσκαρα και έβαψα τη πρώτη(από 2) δόση των βαψιματων των μπλε τμημάτων. Φυσικά θα ακολουθήσουν(εν καιρώ ) διορθώσεις στις απροσεξίες και το δεύτερο part των μπλε βαψιματων. Καλη βδομαδα!
|
|