|
Post by ViL27 on May 23, 2024 13:54:46 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 23, 2024 21:18:28 GMT 2
Σπύρο έχεις πάρει ποινή Stop & Go για την νωρίτερη εκκίνηση 😂😂😂 χαχαχ!!!!
Πολύ όμορφα προχωράει, όπως προχωράνε και οι υπόλοιπες συμμετοχές!!! Τι στόκος χρησιμοποιήθηκε;
Καλή συνέχεια 🙂
|
|
|
Post by ViL27 on May 23, 2024 22:56:53 GMT 2
Το επέτρεπαν οι κανονισμοί φίλε,είμαι νόμιμος😎Όπως νόμιμη ήταν και η GT-ONE της Toyota όταν οι κανονισμοί ζητούσαν χώρο αποσκευών συγκεκριμένου μεγέθους,και η Toyota υποστήριξε ότι χωράει η αποσκευη στο ντεπόζιτο του GT-ONE,και πήρε όντως την άδεια για να τρέξει😂😂😂 Ο στόκος είναι ο γκρι της Tamiya!
|
|
|
Post by Sakis on May 24, 2024 8:48:54 GMT 2
Ωραίος ο Σπύρος! Νομίζω ότι η σειρά πρέπει να μετονομαστεί "Ελληναράδες στο Le Mans" μιας και στην κατεργαριά είμαστε αήττητοι. Άσχετα που το ίδιο παραθυράκι των κανονισμών εκμεταλλεύτηκα κι εγώ για να κάνω τις βασικές εργασίες. Σύντομα θα ανεβάσω με τη σειρά μου.
|
|
|
Post by thierry on May 24, 2024 17:58:34 GMT 2
hello everyone here is my progress wiring, electronics, pedals, gear change and seat installed, (some paint touch-ups to be done) hoop installation tests. complicated macro photography on 1/43° good progress to everyone
|
|
|
Post by gtziaf on May 26, 2024 20:25:49 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 26, 2024 20:29:19 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 30, 2024 19:47:32 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 31, 2024 22:19:39 GMT 2
Δουλεύουμε απόψε..... Καλησπέρα! Δουλεύουμε μπαίνοντας στον πρώτο αγώνα της τριλογίας γι'αυτό το Σαββατοκύριακο. Ασχολήθηκα με το σασί και το αμάξωμα της BMW. Όσο προχωρούσε η προετοιμασία του αμαξώματος τόσο περισσότερο τρίψιμο ήθελε. Αρκετες ώρες για να ετοιμαστούν τα κομμάτια. Κολλήθηκαν τα μεγάλα κομμάτια του body kit, στοκάρισμα στα σημεία των ενώσεων και στο ρύγχος ενώ συναρμολογήθηκε και η πίσω αεροτομή. Στην καμπίνα κολλήθηκε η πλάτη και η κεντρική κονσόλα.
Αύριο η μέρα έχει αστάρωμα και βάψιμο επιμέρους κομματιών. Δυστυχώς οι οδηγίες είναι στα Κορεάτικα και δεν υπάρχει paint chart. Βασίζομαι για το βάψιμο αποκλειστικά σε φωτογραφίες από τα διασωθέντα παραπλήσια οχήματα μιας και υπενθυμίζω το συγκεκριμένο αγωνιστικό που θα φτιάξω κάηκε στον Le Mans του 1976. Καλό Σαββατοκύριακο, εύχομαι έναν συναρπαστικό αγώνα! # Γιώργο να ανεβάσεις και το link του αγώνα 😁😁😁
|
|
|
Post by ViL27 on May 31, 2024 22:39:46 GMT 2
Για πάμε για πάμε να ζεσταινόμαστε λίγο! Αντώνη δώσε πόνο!Θα πρότεινα και διωξιμο υαλοκαθαριστήρα αν έχεις όρεξη! Αρχηγέ περιμένουμε link
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2024 10:29:27 GMT 2
Καλό μήνα λεμανίτες μου. Για να βλέπω κινησούλα σιγά - σιγά. # Γιώργο να ανεβάσεις και το link του αγώνα 😁😁😁 Θα ανέβει, παραδοσιακά. Ενημερωτικά ο αγώνας ξεκινάει στις 17.00. ΥΓ. Αντώνη, ναι τον υαλοκαθαριστήρα ξύρισε τον. Θα δείξει πολύ καλύτερα.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2024 11:56:47 GMT 2
Καλημέρα και καλό μήνα!
Με πείσατε, θα τον αντικαταστήσω. Ελπίζω να τα καταφέρω.
Στα του αγώνα, ο Max Hesse (οχι ο Santiago του Ολυμπιακού 🤣🤣🤣) με την BMW M4 #72 θα ξεκινήσει πρώτος με ενα Porsche #911 δευτερο.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 1, 2024 16:30:31 GMT 2
www.youtube.com/live/lAcLSbWhVEs?si=2TWKsjTujYPqDxCIΕδώ το link του αγώνα που είναι ήδη τρομερά ενδιαφέρων!6 διαφορετικοί κατασκευαστές στις 6 πρώτες θέσεις με την κίτρινη Porsche και την Rowe BMW να είναι στις πρώτες 2 θέσεις αγκαζε με διάφορα μισού δευτερολέπτου. Δυστυχώς έχω γάμο σημερα και γενέθλια αύριο μεσημέρι😭😭😭
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2024 17:04:55 GMT 2
Ευτυχώς που ήταν εδώ ο Σπύρος, να μας δώσει λινκ γιατί η διαχείριση απουσίαζε λόγω τεχνικού προβλήματος (μας πήρε ο ύπνος). Live TimmingΕλπίζουμε σε ένα εντυπωσιακό αγώνα με πολύ ανταγωνισμό. Για να δούμε. Και εμάς αύριο ο Βασίλης έχει αγώνες στίβου, οπότε θα είμαστε Γιαννιτσά, αλλά ελπίζω να επιστρέψω για τις τελευταίες ώρες. ΥΓ. Στα μοντελιστικά, το πρωί έβαψα την 935. Λέτε να είναι υπερβολή να περάσω decals τώρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 1, 2024 17:08:00 GMT 2
προχωρά με τα decals Γιώργο,κάποτε εφτιαχνες μοντέλα σε ένα ΣΚ!! Εδώ πατέρα και κόρη απολαμβάνουμε τον αγώνα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2024 17:16:41 GMT 2
προχωρά με τα decals Γιώργο,κάποτε εφτιαχνες μοντέλα σε ένα ΣΚ!! Εδώ πατέρα και κόρη απολαμβάνουμε τον αγώνα Το νέο αίμα... αλλά το κασκόλ dacia δεν βλέπω πουθενά... Είναι κανείς άλλος στην παρέα μας;
|
|