|
Post by Japanezos on Mar 31, 2024 11:26:16 GMT 2
Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Έχει δρόμο ακόμα αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες φωτογραφίες και πληροφορίες του νέου μου wip. Την τιμητική του αυτή την φορά έχει ένα Nissan Skyline GT-R R33 Calsonic! Το "άγχος" αρκετό γιατί: 1)δεν ήθελα να δουλέψω έτοιμο σπρέυ Tamiya ts-44 brilliant blue (ούτε με μετάγγιση), αλλά τον ωραιότατο κινέζικο (χαχα) αερογράφο μου, έτοιμο ίδιο χρώμα για αερογράφο δεν υπάρχει σε άλλη εταιρεία οπότε η επιλογή έγινε με "πάντρεμα" 2 διαφορετικών κωδικών της Mr. Hobby 2)βάζω πρώτη φορά ντέκαλς σε αμάξωμα 3)ψεκάζω δεύτερη φορά με βερνίκι 2κ Παρόλα αυτα θεωρώ πως το χρώμα είναι ότι πρέπει, τα ντέκαλς έκατσαν καλά και το βερνίκι όμορφο στο σύνολο (σίγουρα πάει και καλύτερα). Φυσικά με τις ατέλειες μας αλλά είπαμε να περνάμε εμείς καλά και γιατί όχι να εξελλισόμαστε και αν μπορούμε! Δεκτά σχόλια και παρατηρήσεις! Εις το επανιδείν!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 31, 2024 11:40:28 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Βαγγέλη! Οι χαλοκομανίες μοιάζουν να έκατσαν μια χαρά. Και το βερνίκωμα δείχνει να μην δημιούργησε προβλήματα, Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 31, 2024 11:51:40 GMT 2
Έχει δρόμο ακόμα το κιτ! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2024 19:18:12 GMT 2
Εκτός από τζαπανόφιλος βλέπω Βαγγέλη είσαι και ταμιγιόφιλος. 3/3 μέχρι στιγμής στα κατασκευαστικά σου για την big T, με το βαθμό δυσκολίας ολοένα και ν' αυξάνεται....
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέχρι εδώ και όλα δείχνουν ότι έχεις τις σωστές βάσεις και εξελίσσεσαι συνεχώς, μπράβο φίλε, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 31, 2024 20:16:46 GMT 2
Μια χαρά η εργασίες καλα πάει καλη συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 31, 2024 20:57:37 GMT 2
Εκτός από τζαπανόφιλος βλέπω Βαγγέλη είσαι και ταμιγιόφιλος. 3/3 μέχρι στιγμής στα κατασκευαστικά σου για την big T, με το βαθμό δυσκολίας ολοένα και ν' αυξάνεται.... Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέχρι εδώ και όλα δείχνουν ότι έχεις τις σωστές βάσεις και εξελίσσεσαι συνεχώς, μπράβο φίλε, καλή συνέχεια. Φανατικός τζαπανόφιλος! Έχω και αρκετά Hasegawa στα σκαριά για το μέλλον! Νιώθω σίγουρα πως το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει! Ευχαριστώ πολύ, θα επανέλθω!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 31, 2024 20:58:14 GMT 2
Μια χαρά η εργασίες καλα πάει καλη συνέχεια! Ευχαριστώ πολύ!!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2024 21:44:12 GMT 2
Το γυάλισμα σπέσιαλ, και οι χαλκομανίες έστρωσαν μια χαρά! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 31, 2024 22:55:42 GMT 2
Καλησπερα!! Η γυαλαδα προερχεται απο βερνικι 2κ και οχι διαδικασια γυαλισματος! Τα ντεκαλς εχουν τις ατελειες τους αλλα για πρωτη φορα ειμαι ικανοποιημενος! Καλα να ειμαστε εχουμε δρομο ακομα!!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 3, 2024 19:06:21 GMT 2
Πάμε γερά Βάγγο, εξαιρετικό ως τώρα!
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 7, 2024 21:10:55 GMT 2
Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!!! Από μόνο του φαίνεται εντυπωσιακό! Αν το προσέξω και λίγο παραπάνω το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό νομίζω!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Apr 8, 2024 9:00:52 GMT 2
μπράβο Βαγγέλη ,πολύ όμαρφα το φτιάχνεις.Αν και ευρωπαιστής το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει πάρα πολύ,το έχω στην λίστα αγορών.Το μπλε απίθανο.Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Japanezos on Apr 8, 2024 10:29:23 GMT 2
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ! Το μπλέ αν και "πάντρεμα" τελικά βγήκε πολύ όμορφο! Αναμονή για το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν!
|
|