|
Post by ViL27 on Oct 4, 2023 13:33:46 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 4, 2023 15:00:25 GMT 2
Πραγματικά υπέροχο αποτέλεσμα Σπύρο, προσωπικά εγώ όσο και να παρατήρησα τις φωτογραφίες δεν βρήκα ατέλειες και διχρωμίες που αναφέρεις. Το μόνο ίσως που θα άλλαζα (λέμε τώρα) είναι την μονοχρωμία του τιμονιού....
Αναμένουμε και την ''Taisan'' για να κλείσει(?) εξίσου εντυπωσιακά η τριλογία σου στο g.b.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 4, 2023 16:50:22 GMT 2
Δεν συμμερίζομαι την έλλειψη ικανοποίησής σου Σπύρο... Εγώ βλέπω πεντακάθαρη δουλειά στο εσωτερικό και άψογο (ως συνήθως) βάψιμο/γυάλισμα. Πολλά μπράβο και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 4, 2023 17:00:17 GMT 2
Χαίρομαι που σας άρεσε Κωνσταντίνε και Αλέξη,η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφίες καθώς και η αντανάκλαση του βερνικιου κρύβουν κάμποσο τις ατέλειες,αλλά υπάρχουν και με ξενερωνουν Για την Taisan κάνω κάποιες δεύτερες σκέψεις Αλέξη,η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει και πολύ το livery της.Θα το σκεφτώ λίγο και θα αποφασίσω αν και πως θα προχωρησω
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 4, 2023 17:47:48 GMT 2
Πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα Σπύρο! Συγχαρητήρια! Μου άρεσε ιδιαίτερα το εσωτερικό. Για την διχρωμία καταλαβαίνω τι εννοείς, σίγουρα αυτά τα candy χρώματα θέλουν πολύ προσοχή/εμπειρία για να δώσουν το ιδανικό αποτέλεσμα (εγώ προσωπικά θα τα απέφευγα). Εχω το συγκεκριμμένο 24αρι στο στοκ μου (όπως και την αντίστοιχη 12αρα της Tamiya που είναι ίσως ένα από τα καλύτερα 12αρια της πιστεύω) και πολλές φορές την έχω τοποθετήσει στο πάγκο μου αλλά πάντα καταλήγω σε κάτι άλλο. Η σίτα στον κινητήρα είναι η πλαστική του κιτ με την χαλκομανια από επάνω, σωστά? Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 4, 2023 23:35:15 GMT 2
Να σάι καλά Φανή ευχαριστώ! Ναι είναι μυστήρια τα candy χρώματα,θέλουν δουλειά στην προπόνηση νομίζω! Καλό Κιτ είναι Φανή,έχει ατέλειες και ιδιαιτερότητες αλλά δίνει καλό αποτέλεσμα.Η σίτα είναι σκέτη χαλκομανια,δεν δίνει πλαστικο κομμάτι το Κιτ.Οι δε χαλκομανιες του Κιτ δεν είναι ότι καλύτερο,είναι αρκετά σκληρές και σκίζονται εύκολα. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2023 8:56:08 GMT 2
Το να μην είναι είσαι ευχαριστημένος, ενώ όλοι βλέπουμε ένα όμορφο μοντέλο, είναι δείγμα ότι αλλάζεις επίπεδο. Τα candy είναι δύσκολες περιπτώσεις, το ένιωσα στο πετσί μου όταν έφτιαξα μια F2007 της revell για κάποιον πελάτη. Εγώ θα κρατήσω τα θετικά, το πολύ ωραίο βερνίκωμα, χωρίς τρεξίματα και υπερβολές, το εξαιρετικό βάψιμο στο εσωτερικό, τα αληθοφανή cf (αλήθεια ποιος κωδικός είναι και η όμορφη αισθητικά γενική εικόνα. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 5, 2023 18:20:00 GMT 2
Η ότι οι φωτογραφίες κρύβουν λίγο τις ατέλειες Γιωργο😝 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Το βερνικωμα δειχνει πιο ωραίο όταν δεν είναι πολύ παχύ είναι η αλήθεια,βοηθάει πάντα ένα καλό γυάλισμα. Τα carbon είναι το plain weave της SMS. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 6, 2023 16:59:15 GMT 2
Πολύ όμορφο, Σπύρο! Ο χρωματικός συνδυασμός εσωτερικού - εξωτερικού είναι εξαιρετικός, ενώ δεν διακρίνω κάποια ατέλεια. Το γυάλισμα επίσης πολύ πετυχημένο!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 6, 2023 18:43:21 GMT 2
Ευχαριστώ Νεκτάριε και εδώ για τα καλά λόγια,με το καλό να δούμε και τις δικές σου εξελίξεις γιατί έχεις ανοιχτά μέτωπα😝 Ο χρωματικος συνδυασμός στο συγκεκριμένο νομίζω είναι όντως πετυχημένος στο ματι,credits και στον Γιώργο που μου πρότεινε να "πορτοκαλισω" λίγο το εσωτερικό καθώς είχα σκοπό μια πιο καφέ απόχρωση αρχικα
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 11, 2023 22:20:51 GMT 2
Αλλη μια πολυ ωραια δουλεια Σπυρο, τρομερος συνδυασμος, σε καταλαβαινω για το θεμα του χρωματος αν και εγω δεν βλεπω κατι.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 12, 2023 2:25:03 GMT 2
Κρύβονται οι ατεχνιες λόγω γυαλαδας του βερνικιου Νίκο!Εν πάσει περιπτώσει και τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε! Ευχαριστώ πολύ για τον σχολιασμο
|
|