|
Post by Φάνης on Sept 21, 2023 10:45:43 GMT 2
Πολύ όμορφες οι εργασίες Γιώργο, στα εσωτερικά. Οι αντικαταστάσεις πλαστικών κομματιών με μεταλλικά στα καθίσματα, λεβγιέδες, πόρτες, κτλ είναι κάτι που το πράττω και εγώ και πιστεύω είναι κάτι πρέπει να το κάνουμε όλοι μας γιατί βελτιώνει πολύ την εικόνα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις αντικαταστάσεις των ανάγλυφων στο ταμπλό. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που είπες ότι μετάνιωσες που δεν άνοιξες τρύπες για τα όργανα; Τι ακριβώς ήθελες να κάνεις; Ευχαριστώ. Καλό μεσημέρι, Φάνης.
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 21, 2023 16:28:03 GMT 2
Όμορφες οι εργασίες Γιώργο και στα 2!Το εσωτερικό της GT3 RS όντως είναι πολύ καλοφτιαγμένο και λεπτομερές και δεν χρειάζεται έξτρα δουλειές.Καλη συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 22, 2023 8:30:27 GMT 2
Φάνη και Σπύρο καλημέρα και ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Φάνη, τα όργανα του κιτ είναι ρηχά και θα έδειχναν καλύτερα αν έβαζα τις χαλκομανίες και ένα φιλμ για τζαμάκι από μέσα, ανοίγοντας τα πρώτα. Αν φτιάξω την RS '74 με ανοιχτές τις πόρτες, θα το κάνω σίγουρα. Σπύρο, ναι είναι πολύ ποιοτικά τα alpha και δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες του εσωτερικού τους. Βέβαια αυτό χαλάει τη διασκέδαση των επεμβάσεων, αλλά και οι ΟΟΒ κατασκευές, χρειάζονται.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 22, 2023 9:58:58 GMT 2
Κατάλαβα τον λόγο τώρα! Ευχαριστώ Γιώργο. Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Sept 25, 2023 11:33:43 GMT 2
Πολυ ομορφα ολα αλλα εχω μια ερωτηση και μια επισημανση. Αρχικα θα ηθελα λιγο λερωμένες τις αναρτησεις. τωρα τα ερωτηματα : τα χερουλια στις πορτες ειναι συραπτικο η καρφιτσα η κατι αλλο?
ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 26, 2023 7:33:50 GMT 2
Καλημέρα, Κωστή και ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Κάθε μοντέλο που φτιάχνω έχει ένα αισθητικό αποτύπωμα, το οποίο έχει να κάνει με το πως φαντάζομαι το τελικό αποτέλεσμα. Για λερωμένες αναρτήσεις, σε παραπέμπω στην 911 του Group B. Τα μεταλλικά χερούλια είναι brass rod, κατάλληλα λυγισμένο.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2023 8:59:28 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 4, 2023 12:22:42 GMT 2
Πολύ όμορφο και καθαρό Γιώργο,σούπερ δουλειά όπως πάντα.Το συγκεκριμένο αυτοκινητο έχω μια αίσθηση ότι του πάνε σχεδόν τα πάντα από χρώματα Καλημερα
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 4, 2023 17:50:57 GMT 2
Πολύ όμορφο το γυάλισμα Γιώργο! Της πάει πολύ το άσπρο χρώμα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 4, 2023 18:00:58 GMT 2
Κουφετάκι αληθινό! Πώς και δεν έβαλες στο τέλος και τα ζαντολάστιχα?
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2023 9:02:12 GMT 2
Καλημέρα κύριοι και ευχαριστώ για το σχόλιο σας. Σπύρο ναι ισχύει, αλλά το κίτρινο είναι το πιο εντυπωσιακό, νομίζω. Αλεξ, το μοντέλο έχει ολοκληρωθεί από το καλοκαίρι. Θα το δείτε ολοκληρωμένο την επόμενη εβδομάδα.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2023 21:47:58 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2023 22:26:42 GMT 2
Porsche 911 RS 1973 1/24 - Part 8Έχοντας τελειώσει την F8, αποφάσισα να επιστρέψω στις εργασίες της 2.7, για να κλείσει και αυτό το πρότζεκτ. Την Παρασκευή τα κομμάτια του μοτέρ ήταν στα sprue, το Σάββατο με κάποιο τρόπο τον είχα τοποθετήσει στο σασί. Προφανώς η δουλειά είναι ψιλοβιαστική, άλλα έβαλα τις απαραίτητες καλωδιώσεις - σωληνώσεις, άλλαξα τον ιμάντα με ταινία και πρόσθεσα παξιμάδια, δέστρες και βίδες σε ορισμένα σημεία. Ακολούθησε η τοποθέτηση του στο σασί, μετά από αρκετές μικροεπεμβάσεις και η προσθήκη κάποιων περιφερειακών (π.χ. φίλτρο βενζίνης, λαδιού), από το μηδέν. Γενικά, όπως είχα γράψει και σε άλλη φάση, τα πάντα εφαρμόζουν στο περίπου, ενώ το άθλιο engineering (π.χ. τα σημεία ένωσης στα sprue πέφτουν πάνω σε ντελικάτες λεπτομέρειες) στερεί απ΄την ευχαρίστηση της κατασκευής, ενός πραγματικά λεπτομερούς κιτ. Έχοντας ολοκληρώσει το σασί, ασχολήθηκα με τις τελικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, όπως τα φιλέτα χρωμίου, τα φώτα και ο ουρανός στο εσωτερικό. Μετά κόπων και βασάνων, ενώθηκε το σασί με το αμάξωμα, κολλήθηκαν τα τελευταία κομμάτια και το μοντέλο αναμένει την φωτογράφηση πριν τοποθετηθεί στη βιτρίνα, μαζί με την 992 RS. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2023 14:17:50 GMT 2
Πανέμορφο αυτοκίνητο με υπέροχες και διαχρονικές γραμμές (καμπύλες).
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, τα τελευταία χρόνια. πιάνω τον εαυτό μου να σαγηνεύεται ολοένα και περισσότερο με τα παλαιά αυτοκίνητα.
Ρετρολάγνος ένα πράγμα δλδ. Εύγε Γιώργο, εξαιρετική δουλειά και στα δύο, με τα ''σπόρια'' φυσικά να πηγαίνουν δικαιωματικά στην 2.7. !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 9, 2023 20:25:56 GMT 2
Κι εμένα η παλιά μου αρέσει, Άλεξ, όσο θηρίο και να είναι η 992. Σύντομα θα ανεβάσω εδώ και την οικογενειακή φωτογράφηση. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by nikostheo on Nov 11, 2023 0:59:25 GMT 2
Ο διαχειριστής εχει παρει φωτια δεν τον προλαβαίνω εγω φτιάχνω ενα μοντέλο το τρίμηνο και αυτος θέλει 2 ΣΚ Οσο για την ποιοτητα δουλειας ασχολιαστο... Alex ο παλιος ειναι παντα "καλυτερος" γιατι ειναι παλιος απλα...
|
|