|
Post by czt on Nov 29, 2023 13:20:07 GMT 2
Κώστη, όταν βρεθείς στην Αθήνα, στο μουσείο έχει μεταξύ άλλων και μια Urraco. Εγώ είχα την τύχη να τη δω και στο μουσείο της Lamborghini. Είναι πραγματικά υπέροχη. Καλημέρα Εχω παει Γιωργο πριν χρονια σε λιγο θα ειναι δεκαετια πριν! Μπορει να την ειδα αλλα πιστευω δυσκολο γιατι τα εκθεματα αλλαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματακαι θα το θυμομουν. Αν κατεβω θα το εχω στο νου μου να κανω παλι ενα περασμα! Ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 10, 2023 13:24:20 GMT 2
Κώστη, όταν βρεθείς στην Αθήνα, στο μουσείο έχει μεταξύ άλλων και μια Urraco. Εγώ είχα την τύχη να τη δω και στο μουσείο της Lamborghini. Είναι πραγματικά υπέροχη. Καλημέρα Εχω παει Γιωργο πριν χρονια σε λιγο θα ειναι δεκαετια πριν! Μπορει να την ειδα αλλα πιστευω δυσκολο γιατι τα εκθεματα αλλαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματακαι θα το θυμομουν. Αν κατεβω θα το εχω στο νου μου να κανω παλι ενα περασμα! Ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια! Υπήρχε και πριν μια δεκαετία, Κωστή. Αν ξαναπάς, είμαι σίγουρος ότι τώρα θα την προσέξεις. Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο με την κλασσική, απλή και παραδοσιακού έννοια του όρου.
|
|