|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:38:02 GMT 2
Το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας μου Alpha Model, φτιάχτηκε σε ανάμνηση του ταξιδιού μου στην emilia romagna και αναπαριστά την αγαπημένη μου Roma. Οι γνωρίζοντες με καλά, έχουν υπόψη τους στη συμπάθεια μου προς τις καμπύλες και την απλότητα του σχεδίου της Roma. Η οποία Roma, με 4 θέσεις, χωρίς κραυγαλέα αεροδυναμικά βοηθήματα και συμπεριφορά, είναι η πιο ανθρώπινη Ferrari της σύγχρονης εποχής και αδιαμφισβήτητα θα ήταν η επιλογή μου, αν ποτέ είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω μία δημιουργία με το καβαλίνο. Επειδή, όμως δεν έχω, αποφάσισα να να τη φτιάξω στα μέτρα μου, μετατρέποντας το πινέλο και τον αερογράφο στον προσωπικό configurator. Σκούρο μπλε χρώμα για τα έξω, δανεισμένο από την αισθητικά πρόγονο, κατ΄εμέ, την e-type που σας έδειξα 2-3 μήνες πριν, ταμπά εσωτερικό, σκούρες ζάντες, απεταξάμιν τα κάρμπον στα εξωτερικά (στατιστικά, μόνο μία από τις πολλές Ρόμα που είδα στην Ιταλία είχε κάρμπον λεπτομέρειες στους μαρσιπιέδες και τον διαχύτη) και ένας χάρτης σαν υπογραφή λόγω της εξειδίκευσης του γράφοντος, φυσικά του Λε Μανς, για ευνόητους λόγους βεβαίως - βεβαίως... Και κάπως έτσι προέκυψε η 24 φορές μικρότερη Ιταλίδα, η πρώτη Ferrari που φτιάχνω εδώ και περισσότερα από 3 χρόνια.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:39:00 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:46:15 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:48:48 GMT 2
Εσωτερικό Πάτωμα - Φρένα - Τροχοί - Εξατμίσεις
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 15, 2023 17:50:13 GMT 2
Πάρα πάρα πάρα πολύ όμορφη Γιώργο,όσο πιο πολύ την βλέπω τόσο πιο πολύ μ αρέσει!Πολύ ωραίες οι χρωματικές επιλογές και η τσαχπινια με τον χάρτη.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:51:51 GMT 2
Αστάρωμα - Βάψιμο Προετοιμασία Αμαξώματος
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:54:42 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:56:55 GMT 2
Πάρα πάρα πάρα πολύ όμορφη Γιώργο,όσο πιο πολύ την βλέπω τόσο πιο πολύ μ αρέσει!Πολύ ωραίες οι χρωματικές επιλογές και η τσαχπινια με τον χάρτη. Να είσαι καλά, Σπύρο. Χαίρομαι που σου αρέσει η κατασκευή και οι επιλογές.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 15, 2023 22:14:57 GMT 2
Πότε ρε θηρίο τα προλαβαίνεις όλα αυτά; Respect, πραγματικά! Είναι πανέμορφη, και ο χρωματικός συνδυασμός εξαιρετικός! Μου άρεσε ιδιαίτερα το εσωτερικό, και κυρίως οι χρωματικές λεπτομέρειες στα καθίσματα! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by kyriakos on Jul 22, 2023 23:54:32 GMT 2
Φανταστικό αποτέλεσμα αψεγάδιαστο οπως πάντα φίλε μου κ ωραίος συνδυασμός χρωμάτων
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2023 10:28:08 GMT 2
Νεκτάριε και Κυριάκο σας ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Ήταν μια πολύ ευχάριστη κατασκευή, με μόνο θετικές αναμνήσεις. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Jul 25, 2023 19:00:28 GMT 2
Πανεμορφη Γιωργο και για καποιο λογο με σαγήνεψε. Εχω δει τοσες κατασκευες σου αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο. Δε ξερω τι εκανες αλλα ειναι φανταστικη
|
|
|
Post by alex78 on Jul 30, 2023 13:50:24 GMT 2
Από τις τελευταίες ''γήινες'' Ferrari! Κυριολεκτικά αψεγάδιαστη Γιώργο, κατ' εμέ συγκαταλέγεται ξεκάθαρα στο top-5 των κατασκευών σου.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 30, 2023 18:43:03 GMT 2
Κώστα και Αλέξ, ευχαριστώ για τα ένθερμα σχόλια. Χαίρομαι που σας άρεσε. Προφανώς δεν μπορεί να καταταγεί στο τοπ 5, ούτε καν στο τοπ 10 για την ακρίβεια, αφού έχω κάνει πολύ πιο πολύπλοκα και λεπτομερή πράγματα. Ίσως αυτό που ξεχωρίζει είναι το φινίρισμα, αφού ακολούθησα τη διαδικασία που αφορά την αναπαράσταση σε σύγχρονο πολιτικό αυτοκίνητο, που δεν την ακολουθώ, γιατί δεν θα ήταν ρεαλιστική, π.χ. σε ένα αγωνιστικό εποχής και ίσως εντυπωσιάζει το μάτι. Καλό απόγευμα
|
|