Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 11, 2023 21:05:29 GMT 2
Καλησπέρα. Διαβάζω τα σχόλια σας και τις απόψεις σας και συμφωνώ σε όλα. Γνωρίζουμε ποίες ομάδες/κατασκευαστές θα εισέλθουν στην κορυφαία κατηγορία για την επόμενη/ες σεζόν;
***** Από μεγάλο στέλεχος του Open Channel έμαθα πως μέχρι την Παρασκευή παιζόταν σοβαρά να εξασφαλίσουν την μετάδοση του αγώνα από την υβριδική πλατφόρμα του Open αλλά το deal δεν έκλεισε.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2023 21:11:39 GMT 2
Γνωρίζουμε ποίες ομάδες/κατασκευαστές θα εισέλθουν στην κορυφαία κατηγορία για την επόμενη/ες σεζόν; Lamborghini, ΒΜW, Alpine και πιθανόν και η Isotta Fraschini. Επίσης, υπάρχει μια συζήτηση για τα Acura (Honda), αλλά οι Ιάπωνες είναι δύσκολη περίπτωση γενικά. Πάντως τα αυτοκίνητα του είναι μακρά τα γρηγορότερα hypercar στην Αμερική (IMSA). ***** Από μεγάλο στέλεχος του Open Channel έμαθα πως μέχρι την Παρασκευή παιζόταν σοβαρά να εξασφαλίσουν την μετάδοση του αγώνα από την υβριδική πλατφόρμα του Open αλλά το deal δεν έκλεισε. θα τα βγάζαν τα λεφτά τους, σίγουρα. Με τέτοιο αγώνα και νίκη των αλόγων. Κρίμα. Θεωρώ του χρόνου θα έχουμε θετική εξέλιξη.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 11, 2023 23:34:17 GMT 2
Γιώργο δεν γνώριζα για το λάθος του Hirakawa,μεταξύ 2 και 4 το μεσημερι πήγα για λίγη ξεκουραση και αναρρωτιομουνα πως αύξησε την διαφορά η Φερράρι στα 3 λεπτά. Μας αρέσουν οι επιθετικοί οδηγοί τύπου Βιλνέβ αλλά όχι για αγώνες αντοχής! Τόσα πολλά θέματα για συζήτηση,που δείχνει πόσο ενδιαφέρων ήταν ο φετινός αγώνας!Δεν μιλήσαμε καν για το Camaro εκ των Nascar ορμώμενο,την κοριτσοπαρεα Iron Dames και τα γλυκά Glickenhaus αα και τα χωρίς αεροτομή Peugeot που για μένα ήταν το πιο όμορφο hypercar
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 12, 2023 13:40:48 GMT 2
Τερματισμός και για μένα! Ραντεβου στα finished μετά την τακτοποίηση μιας τελευταίας λεπτομέρειας και την φωτογράφιση
Και του χρόνου!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2023 9:15:10 GMT 2
Και του χρόνου, Σπύρο. Να είμαστε γεροί... Σας έχω και Highlights, 24ώρες σε 10 λεπτά
|
|
|
Post by nektarios on Jun 13, 2023 17:45:30 GMT 2
Γιώργο και Σπύρο, συγχαρητήρια για τον τερματισμό σας και τις πολύ όμορφες κατασκευές!
|
|
|
Post by thierry on Jun 13, 2023 19:05:40 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 16, 2023 14:43:03 GMT 2
Τελικά ρετουσάρισμα στο αμάξωμα πριν πέσει το βασικό λευκό χρώμα. Καλό απόγευμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2023 20:28:06 GMT 2
Thierry, you know that I want to be there like crazy. You are very lucky my friend.
Αντώνη, προχωράμε. Ωραίος!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2023 23:04:03 GMT 2
Αντώνη, πάμε γερά! Βλέπω να τελειώνεις και το δεύτερο πριν εγώ ολοκληρώσω το πρώτο!.. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 17, 2023 15:28:19 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 17, 2023 17:54:11 GMT 2
Άψογος Νεκτάριε. Το carbon εντυπωσιακό. Βρίσκομαι ένα βήμα πίσω εγώ, σήμερα μασκαρω για να βάψω αύριο τα μαύρα. Καλά τελειώματα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 17, 2023 23:32:56 GMT 2
Πολύ ωραίος Νεκτάριε άψογο το Livery! Εβαψες και τους θόλους μαύρους γιατί κάποιοι γκρινιαζουνε Έλα Αντώνη να βλέπουμε και το δικό σου σιγά σιγά,ανυπομονώ να δω το και το M1 με τις πολύχρωμες ριγες
|
|
|
Post by nektarios on Jun 18, 2023 12:43:43 GMT 2
Παίδες σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Αντώνη, είσαι ένα βήμα πίσω αλλά έναν ολόκληρο γύρο μπροστά! Το αποτέλεσμα των χαλκομανιών άψογο δεν είναι σε καμία περίπτωση, καθώς οι χαλκομανίες - ειδικά τα πλαϊνά "σεντόνια" - μού έκαναν κάτι κόλπα που δεν τα περίμενα (παρά το οτι γενικά ήταν πολύ ποιοτικές και εύκολες στην εφαρμογή), αλλά γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. Όσο για το carbon στο lip, με παίδεψε περισσότερο από όσο υπολόγιζα, γιατί όταν σχεδίασα το πατρόν έκανα κάτι υπολογισμούς τόσο άκυρους που μόνο με το βάψιμο των θόλων κόκκινων θα μπορούσαν να συγκριθούν... Τέλος πάντων όμως, και στις δυο περιπτώσεις "αστοχίας", με τη δεύτερη προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο αποδεκτό..
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2023 17:17:16 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 19, 2023 21:02:08 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσεις δεύτερο για να έχω παρέα, και μέχρι εγώ να ολοκληρώσω αυτό που φτιάχνω, ίσως προλάβεις να φτιάξεις και το μισό τρίτο... Στους θόλους έβαλα όλη μου την τέχνη!...
|
|