Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 28, 2023 0:43:22 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 28, 2023 7:44:55 GMT 2
Ωραίος στόχος, Αντώνη. Καλή υλοποίηση. Όμορφο και το Accord και σίγουρα θα δείχνει πολύ εντυπωσιακό στη βιτρίνα. Πάντα με εξιτάρει ο συνδυασμός κατασκευής κιτ με μεγάλη χρονική απόστασή ανάμεσα στα στάδια υλοποίησης, που αποκαλύπτει τις διαφορετικές τεχνικές, υλικά και αντιμετώπιση. Τι θα είναι το επόμενο;
|
|
|
Post by alex78 on Mar 28, 2023 16:51:16 GMT 2
Όλοι ξέρουμε ένα μέλος του ScW που μόλις έγινε διπλά χαρούμενος από τους υπόλοιπους με την συγκεκριμένη παρουσίαση Αντώνη.
Και εμένα μου αρέσει ο στόχος που έχεις θέσει, μάλιστα δεν σου κρύβω πως με ξάφνιασες και λίγο γιατί σε είχα περισσότερο για φορτηγοφτιάχτη.
Για το κιτ τι να πούμε, πέραν της πολύ ωραίας σου δουλειάς, μου θυμίζει έντονα νοσταλγικά χρόνια, τότε που έβρισκες για πλάκα αυτά τα πανέμορφα κιτ της Tamiya, δίχως να πρέπει να στερηθείς τα νεφρά σου.
Ευελπιστώ τουλάχιστον σύντομα να δούμε κάποιες επανεκδόσεις όπως π,χ, την σειρά της ''155'' , μήπως και συγκρατηθούν λίγο οι τιμές και βελτιωθούν κάπως επιμέρους ζητήματα π.χ. decals.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 29, 2023 10:07:21 GMT 2
Γιώργο και Αλέξη καλημέρα.
Η επόμενη κατασκευή είναι ένα Cobra Shelby στην 1/25, άθλια ξεκινημένο, και παράλληλα η ολοκλήρωση του Kenworth που έχει παρουσιαστεί στο ScW. Μακάρι η Tamiya να κυκλοφορήσει ξανά όλα αυτά τα όμορφα κιτ που έχουν χρόνια να φανούν στους καταλόγους της.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 29, 2023 19:13:18 GMT 2
Όμορφο το αποτέλεσμα Αντώνη μπράβο σου που πηρες απόφαση κ το τελείωσες!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 1, 2023 1:15:49 GMT 2
Να είσαι καλά Κυριάκο. Σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 19, 2023 22:57:29 GMT 2
Δεν μπορώ να φανταστώ ποιό μέλος εννοεί ο Αλέξης οτι έγινε διπλά χαρούμενο... ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος που ένα δεύτερο Accord έρχεται να κάνει παρέα στο δικό μου! Διπλό μπράβο φίλε, τόσο για το όμορφο αποτέλεσμα καθαυτό όσο και για το οτι αποφάσισες μετά από καιρό να ολοκληρώσεις κάτι που είχε μείνει ημιτελές! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 24, 2023 1:34:48 GMT 2
Σε ευχαριστώ Νεκτάριε. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη της ίδια μάρκας σύντομα. Καπου στα 20 χρόνια ξεχασμένο & μισοτελειωμένο στο κουτί του....
|
|