|
Post by kyriakos on Mar 18, 2023 10:01:25 GMT 2
Γειά σας φίλοι μου! μετά από την κατασκευή τις μαύρης miura έρχεται η σειρά μιας δεύτερης απο ενα αλλο διαφορετικο κιτ αλλα σαν κατασκευή κ κομμάτια περα απο τα αυτοκόλλητα είναι ιδια.το κιτ είναι αυτό Ξεκίνησα με το ασταρωμα του αμαξώματος κ στην συνέχεια στο βάψιμο του σε κόκκινο χρώμα
Μετα έβαλα τα αυτοκόλλητα που ομολογώ αν κ δεν φαινοντουσαν στην καλύτερη κατάσταση τους οταν μπηκαν πανω στο αμαξι δείξανε μια χαρα.στην συνέχεια ψεκασα κ το βερνίκι
Έχουν ασταρωθει κ βαφτεί κ τα υπόλοιπα κομμάτια κ σε επόμενο ποστ θα ανέβουν
|
|
|
Post by alex78 on Mar 18, 2023 13:50:28 GMT 2
Ωραία καθαρή δουλειά, ποιάς εταιρείας είναι το κιτ?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2023 18:24:14 GMT 2
Ωραίος, Κυριάκο. Δοκίμασε ένα κλικ πιο κάτω το τελευταίο χέρι βερνίκι για να μην είναι μπουκωμένο. Ή δοκίμασε να το κάνεις σε 2 πιο ελαφριά περάσματα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 18, 2023 20:45:52 GMT 2
Ωραίος, Κυριάκο. Δοκίμασε ένα κλικ πιο κάτω το τελευταίο χέρι βερνίκι για να μην είναι μπουκωμένο. Ή δοκίμασε να το κάνεις σε 2 πιο ελαφριά περάσματα. Καλή συνέχεια Ευχαριστώ Γιώργο για να το λες εννοείται κ θα το δοκιμάσω φίλε μου
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 19, 2023 0:39:50 GMT 2
Ωραία καθαρή δουλειά, ποιάς εταιρείας είναι το κιτ? Φίλε αλεξ δεν μπορω να διακρίνω ειναι στα κινέζικα! ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 19, 2023 7:57:54 GMT 2
Φοβερή παραγωγή Κυριάκο! Ανακατασκευές παλιών και καινούργια κιτ, η υπέροχη έκθεσή σου γεμίζει τάχιστα. Σε παρακολουθώ αδιαλείπτως, ακόμα κι όταν δεν σχολιάζω. Καλή συνέχεια!
ΥΓ. Σύμφωνα με τους scalemates, το κιτ είναι της Ikko.
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 19, 2023 10:13:41 GMT 2
Φοβερή παραγωγή Κυριάκο! Ανακατασκευές παλιών και καινούργια κιτ, η υπέροχη έκθεσή σου γεμίζει τάχιστα. Σε παρακολουθώ αδιαλείπτως, ακόμα κι όταν δεν σχολιάζω. Καλή συνέχεια!
ΥΓ. Σύμφωνα με τους scalemates, το κιτ είναι της Ikko.
Σε ευχαριστώ Κωσταντίνε για τα ωραία λόγια κ για την πληροφορία να είσαι καλα!!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 25, 2023 9:12:58 GMT 2
Οι εργασίες συνεχίζονται με το εσωτερικό του αμαξιου απο κ τελειωσαν μπηκε φλοκος αυτή την φορά κ με panel line περαστικαν τα καθίσματα Σειρα είχαν οι ζάντες αφού αποφασισα να αφησω το χρώμιο της μανας του αφού μου αρεσε στο μάτι βάφτηκαν με χρυσό οι ακτίνες κ με panel line έδωσα βαθος στο πάτο
|
|
|
Post by alex78 on Mar 28, 2023 18:08:42 GMT 2
Ωραία και καθαρή δουλειά Κυριάκο. Ίσως έριχνα ένα χέρι matt βερνίκι το σαλόνι πρώτα να μην γυαλίζει τόσο, εκτός βέβαια αν οφείλεται στην λήψη. Επίσης πιστεύω ότι οποιοδήποτε χρώμιο, ακόμα και εμπορίου, δείχνει κομψότερο από το μανίσιο, ειδικά αν μιλάμε για κάτι revell κλπ κρίνεται σχεδόν επιβεβλημένη, περί ορέξεως βέβαια... Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 28, 2023 21:32:37 GMT 2
Ωραία και καθαρή δουλειά Κυριάκο. Ίσως έριχνα ένα χέρι matt βερνίκι το σαλόνι πρώτα να μην γυαλίζει τόσο, εκτός βέβαια αν οφείλεται στην λήψη. Επίσης πιστεύω ότι οποιοδήποτε χρώμιο, ακόμα και εμπορίου, δείχνει κομψότερο από το μανίσιο, ειδικά αν μιλάμε για κάτι revell κλπ κρίνεται σχεδόν επιβεβλημένη, περί ορέξεως βέβαια... Καλά τελειώματα φίλε! Ευχαριστώ αλεξ να σαι καλα φίλε μου!
|
|
|
Post by czt on Mar 29, 2023 14:01:23 GMT 2
Γρήγορη και ωραια δουλεια ! θα συμφωνησω με Αλεξ τα χρωμια της ρεβελ ειναι καπως αρα ..... Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Mar 29, 2023 14:49:06 GMT 2
θα συμφωνησω με Αλεξ τα χρωμια της ρεβελ ειναι καπως αρα ..... Κωστή, πρός αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως, αναφέρθηκα γενικά για τα χρώμια της revell, το συγκεκριμένο δεν είναι revell, οπότε....
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 29, 2023 19:05:19 GMT 2
Ολα καλα παιδιά σημασία εχει οτι εμένα μου άρεσε κ το άφησα ετσι έχουμε αλλα προβλήματα!!!
|
|
|
Post by czt on Apr 3, 2023 14:01:42 GMT 2
θα συμφωνησω με Αλεξ τα χρωμια της ρεβελ ειναι καπως αρα ..... Κωστή, πρός αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως, αναφέρθηκα γενικά για τα χρώμια της revell, το συγκεκριμένο δεν είναι revell, οπότε.... Ναι Αλεξ το καταλαβα. Απλα τα ρεβελ χρωμια ειναι πολυ υποβαθμισμενα και παντα θελουν ρισετ! Καθε φορα οταν πιανω ρεβελ και εχει χρωμιο εμπροσ καλη μου χλωρινη. Να προσθεσω οτι μαλλον τα αμερικανικα ρεβελ δεν δινουν με χρωμιο μαλλον πλην εξαιρέσεων μπορει.
|
|