|
Post by alex78 on Feb 14, 2022 14:23:09 GMT 2
Δεν ξέρω Κώστα.
Είναι μάλλον ο τρόπος διαχείρισης χρημάτων και πως το εκλαμβάνει ο καθένας.
Προσωπικά θα μου κακοφανεί να δώσω ή έστω επενδύσω ένα μεγάλο ποσό, δεν εξετάζω καν για υπέρογκο, για την αγορά ένός κιτ.
Ίσως επειδή δεν έχω την μοντελιστική εμπειρία να ''σταθώ'' απέναντί του, μπορεί να είμαι και κάνα κουλάδι βέβαια και να λυπάμαι να ξοδέψω τόσα λεφτά.
Από την άλλη πάλι, μιας και αναφέρθηκες στα diecast των περιπτέρων, τον Σκαραβαίο τον ξεκίνησα για την πλάκα μου, ωστόσο ομολογώ πως η ποιότητά του είναι πραγματικά εξαιρετική σε όλους τους τομείς. Δεν ξέρω αν είμαι Σαολίν αλλά άλλο να δίνεις ένα 10άρικο την βδομάδα και να κάνεις την πλάκα σου , άλλο να δώσεις μισό, καμιά φορά και 1 μηνιάτικο μονοκοπανιά.
Το ξέρω υπάρχουν και τα σεβαστά ''ότι πληρώνεις παίρνεις'', ''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' κλπ, από την άλλη μπορεί να φταίει ότι προχθές άνοιξα τον φάκελο με το μπουγιουρντί του παρόχου ηλεκτρκού ρεύματος και είμαι με τα υπογλώσσια.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 14, 2022 17:46:36 GMT 2
Θα συμφωνήσω μαζί σου Άλεξ! Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση (ή ακόμη, και αν έχουν, μπορεί να μην θέλουν) να δώσουν €500, €800, ή €1000 μονοκοπανιά για κάποιο κιτ είτε αυτό είναι της Pocher είτε της MFH, είτε κάποιας άλλης εταιρίας. Σίγουρα, €8-€10 ευρώ την εβδομάδα είναι εφικτό στους περισσότερους, ακόμη και εάν παίρνει 2 χρόνια να μαζευτούν όλα τα τεύχη. Ούτως ή άλλως, όπως έχουμε συζητήσει και παλαιότερα, αυτές οι συλλογές δεν απευθύνονται κυρίως (να μην πω καθόλου) σε μοντελιστές με την έννοια που εμείς εννοούμε. Απευθύνονται σε όλες της ηλικίες, ανεξαρτήτως υποβάθρου, με σκοπό να ολοκληρωθεί ένα θέμα, απλά βιδώνοντας τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπρόσθετη επέμβαση, και να προστεθεί στην βιτρίνα/συλλογή. Οποιαδήποτε εξωτερική επέμβαση έχει να κάνει με το υπόβαθρο/ικανότητα που έχει αυτός που κάνει την συγκεκριμένη συλλογή, αλλά δεν απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών των συλλογών. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 26, 2022 13:52:03 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 26, 2022 14:32:36 GMT 2
Σαν παιχνιδάκι είναι η TransAm φίλε! Σχεδόν μηδέν λεπτομέρεια .... 'Εχω 43αρια με περισσότερα κομμάτια από τα 154 της σε 1:8!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 26, 2022 15:04:20 GMT 2
Η αλήθεια είναι ότι και μένα για 1/8 δεν μου γέμισε το μάτι ιδιαίτερα.
Θές τα σχετικά λίγα κομμάτια για τέτοια κλίμακα, θες την πολιτική της Revell τελευταία με τις παιδικές ''ζωγραφιές'' στα boxarts της που σε ξενερώνουν, όπως και η γενικότερη προώθηση των κιτ τους , δεν ξέρω..... Πάντως έστω και έτσι σε ''τραβάει'' ως θέμα και θα είναι εντυπωσιακό να το έχεις μέσα στην βιτρίνα σου! Υ.Γ. Προβλέπω πάντως τα χρυσά σιρίτια περιμετρικά να παιδέψουν πολύ κόσμο....
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 26, 2022 18:39:40 GMT 2
Το παίδεμα θ' αργήσει Αλέξη... Σήμερα πήρα ειδοποίηση από την Spot Model ότι η αποστολή της παραγγελθείσας TransAm μετατίθεται για τις 29 Δεκέμβρη 2022... Όσο για την λεπτομέρεια Φάνη, πεδίον δόξης λαμπρόν για σκρατσιές!!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2022 14:28:18 GMT 2
Το παίδεμα θ' αργήσει Αλέξη... Σήμερα πήρα ειδοποίηση από την Spot Model ότι η αποστολή της παραγγελθείσας TransAm μετατίθεται για τις 29 Δεκέμβρη 2022... Όσο για την λεπτομέρεια Φάνη, πεδίον δόξης λαμπρόν για σκρατσιές!!! Ότι πρέπει για Χριστουγεννιάτικο δωράκι.... Πάντως η αλήθεια είναι ότι η Revell δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο παρατεταμένες καθυστερήσεις. Οψόμεθα....
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 6, 2022 11:56:53 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Apr 7, 2022 0:36:31 GMT 2
Νεκταριε βλέπω το νέο σου πρότζεκτ!!! Η τιμή προ κοβιντ κλπ ήταν γύρω στα 55-90 τώρα με όλα αυτά πιστεύω θα πάμε περίπου στα 130-140€ διότι οι τιμές στα 24 άρια ανέβηκαν Ένα 10 ευρώ άρα και αυτό θα πάει κάπου εκεί δυστυχώς.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 9, 2022 22:22:05 GMT 2
Το συγκεκριμένο κιτ με είχε απασχολήσει για κάποιο διάστημα πριν από καιρό, όχι όμως ως άμεση προτεραιότητα, και στο μεταξύ σταμάτησε να με ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, το να δώσω τα διπλάσια - ή και πολύ παραπάνω - από την αρχική του τιμή για να κάθομαι μετά να παιδεύομαι με τα φωτοχαραγμένα, απλά δεν υπάρχει ούτε ως μαθηματική πιθανότητα...
|
|
|
Post by alex78 on May 6, 2022 11:17:24 GMT 2
Δεν έχετε τι να κάνετε αυτό το ΠΣΚ και έχετε καλλιτεχνικές αναζητήσεις.....η Revell σας έχει την λύση.....!!!
Πάρτε μέρος στο Builders' Choice 2022 και στείλτε μας την σχεδιαστική σας πρόταση για το Trabi μας. Πάρτε μέρος γρήγορα και στείλτε μας το σχέδιο σας μέχρι 08.05.2022. Προσοχή: Παρακαλώ μην μας στέλνετε φωτογραφίες από ήδη κατασκευασμένα μοντέλα ή πραγματικά οχήματα.
Θέλουμε μοναδικές προτάσεις σχεδιασμένες από εσάς.
Πρότυπα για το σχέδιο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2022 10:19:45 GMT 2
Ένα ενδιαφέρον νέο, από τη revell, είναι η κυκλοφορία της mustang του '71 (boss 351), με ολοκαίνουργιο καλούπι αλλά στην 1/25. Με δεδομένο ότι ο Αγάπιος θα την τιμήσει, σκέφτομαι κι εγώ να σκαλίσω μία για να γίνει όπως αυτή στο μουσείο του Βιλνέβ...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 23, 2022 12:21:43 GMT 2
Καλησπέρες Ζώρζ, Δε νομίζω να αγγίξω αλλά έχω την υποψία ότι υπήρχε ήδη το συγκεκριμένο σε κίτ. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Παρόλα αυτά εσύ παρακαλείσαι να αγγίξεις πάραυτα και να δούμε κάποια στιγμή και ένα αμερικάνικο με σοβαρή λεπτομέρεια και φινίρισμα στο φόρουμ ΜΦΧ Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2022 13:02:36 GMT 2
Δε νομίζω να αγγίξω αλλά έχω την υποψία ότι υπήρχε ήδη το συγκεκριμένο σε κίτ. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Δεν κάνεις λάθος, έβγαινε από την ΑΜΤ... ΥΓ. Με την τελευταία φώτο, εισάγω κενά δαιμόνια, στον μανιταροπνίχτη, καταλαβαίνεις
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jul 24, 2022 10:43:36 GMT 2
Το κιτ είναι ολοκαίνουριο. Σχεδιασμένο από το μηδέν και δεν έχει καμία σχέση με το πανάρχαιο AMT/ERTL/MPC που κυκλοφορεί εδώ κ 40 χρόνια. Αναμένεται με ενδιαφέρον
|
|
|
Post by czt on Jul 27, 2022 16:54:21 GMT 2
Αν εξαιρεσουμε αυτο με τη κλιμακα που θελουν 25 ασ το εκαναν 23 εγω θα πω ειναι ωραιο θεμα που πιστευω θα το δουμε και στο φορουμ οπως καταλαβαινω. Καιρος ειναι οι εταιρειες να μπουθν στο τρυπακι για νεα καλλουπια και νεα κιτ γτ ξεκινησε ανταγωνισμος ατυπος απο ιδιωτες που πρεπει να τον λαβουν υποψη.
|
|