|
Post by nektarios on Feb 19, 2023 23:23:51 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 20, 2023 8:54:34 GMT 2
Βλέποντας κάτι που έχει χρόνο κατασκευής την ηλικία του γιου μου, δεν μπορώ να σου μεταφέρω τα σέβη μου για την υπομονή και το μεράκι να το ολοκληρώσεις. Εντυπωσιακότατο, ιδίως με την καρότσα. (ΥΓ. Το φόρτωμα με το τροποποιημένο Unimog δεν ταιριάζει, και θα μπορούσες να το παραλείψεις). Πολλά συγχαρητήρια
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2023 23:05:03 GMT 2
Το επόμενο σημαντικό γεγονός θα είναι η ολοκλήρωση του Simba, που υπολογίζω να συμπέσει με την αποφοίτηση του Μπίλλυ από το γυμνάσιο... Ευχαριστώ πολύ φίλε, τόσο για το τιμητικό σχόλιο όσο και για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνδρομή σου στην επίτευξη - και - αυτού του αποτελέσματος! Όσο για τη φωτογράφηση με το "τέρας", έγινε κυρίως για να προσθέσει όγκο και επιβλητικότητα στη "σύνθεση". Συγχρόνως όμως έγινε φωτογράφηση του τράκτορα με κάθε δυνατό συνδυασμό, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 21, 2023 11:26:03 GMT 2
Καλημέρα Νεκ,
απλά συγχαρητηρια και απεριόριστο σεβασμό για αυτό που έφτιαξες πάλι. Θα τα πούμε και απο κοντά!
Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2023 0:13:30 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Αναλυτικός σχολιασμός σύντομα, εν μέσω κρασοκατάνυξης! Με το καλό να έρθεις!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Feb 23, 2023 0:38:08 GMT 2
Και οι "ζέβρες" πίσω στα φτερά σωστές!!! Εύγε παλικάρι μου!!! 😀 Πανέμορφο Νεκτάριε, μοναδικό!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2023 23:05:04 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε για το θετικό σχόλιο! Έχει ιδιαίτερη σημασία όταν προέρχεται από έναν γνώστη του χώρου! Όσο για τις "ζέβρες", μετά από την ανάλυση που μου έκανες επί του θέματος, θα ήταν πραγματικό "επίτευγμα" αν κατάφερνα να τις τοποθετήσω λάθος!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2023 18:22:25 GMT 2
Μεγαλοπρεπές και επιβλητικό σε όλα του, συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίηση Νεκτάριε, καλή Σαρακοστή!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 28, 2023 21:11:17 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο, αλλά και για την αδιάλειπτη στήριξη όλων των προσπαθειών μου! Καλή Σαρακοστή και σε σένα, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμίτες!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 20, 2023 7:25:03 GMT 2
Τελευταίος και καταϊδρωμένος: Εύγε! Εντυπωσιακότατο! Και στο Simba με το καλό!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 20, 2023 23:25:55 GMT 2
No worries! Εξάλλου, εγώ είμαι ο πρωταθλητής των καθυστερημένων απαντήσεων... Σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! Το Simba βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό δρόμο, θα έλεγα σε τροχιά ολοκλήρωσης. (Με χρονικό ορίζοντα... έτους, αν όλα πάνε κατ' ευχήν!).
|
|