|
Post by czt on Dec 18, 2022 13:57:30 GMT 2
Γεια σε όλους σας, όπως αναφέρει και ο τίτλος πρώτη φορά μηχανή. Κάτι μη συνηθισμένο για εμένα κάτι το οποίο μου άρεσε. Το κιτ το έχουμε δει Ήδη από τον αγαπητό Αγάπιο με πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Αγάπιο το αποτέλεσμα μου αλλά το ταξίδι πάντα μετράει. Για έναν μη έμπειρο ( λες και είμαι άλλου χαχαχ) Είναι μια καλή αρχή για να μπει στον κόσμο των δικύκλων. Πιο κάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες είναι εμφανή τα λάθη τα οποία υπάρχουν και η απειρία. Αρχικά βάφτηκε με χρώμα της MIG Αυτό είναι κατά κύριο λόγο το χρώμα του το σασί βάφτηκε με semi gloss της Zero. Βερνίκι δεν έχω βάλει διότι δεν έχω της εταιρείας έτσι ώστε να αποφύγω το οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα. Στα της κατασκευής ένα ευχάριστο μοντέλο για αρχάριους ειδικά όπως εγώ δεν είχα θέματα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στο πίσω μέρος της μηχανής δεν έχει κουμπώσει καλά καθώς έχω χάσει και το κομμάτι που στέλνει τα υγρά στην δαγκάνα και είναι στον αέρα. Καθώς και το πατιρακι δε μου έκανε τη χάρη. Ξέχασα να αναφέρω κάποιες αποχρώσεις είναι μίξεις πάλι της MIG από την ίδια σειρά που είναι και το βασικό χρώμα. Ελπίζω να σας άρεσε φυσικά μπήκε βιτρίνα και ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτικός και όχι μόνο καλές γιορτές σε όλους!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 18, 2022 14:50:59 GMT 2
Για πρώτη φορά είναι πολύ όμορφη φίλε! Η βελτίωση έρχεται με την εξάσκηση! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 18, 2022 23:26:34 GMT 2
Όλο εκπλήξεις μού είστε εσείς οι βόρειοι! Μια ο αρχηγός μηχανή, μια εσύ μηχανή, φαίνεται οτι ο Αγάπιος σας έχει μαγέψει όλους!.. Μια χαρά είναι, φίλε! Και η δική μου πρώτη (και μέχρι στιγμής μοναδική) μηχανή είναι αντίστοιχου επιπέδου... Με το καλό και στα επόμενα, όσους τροχούς κι αν έχουν!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2022 8:54:58 GMT 2
Ωραία έκπληξη, Κωστή. Λίγο πιο καθαρή δουλειά στα βαψίματα - μέταλλα και λίγο πιο προσεκτική συναρμολόγηση και είσαι στο σωστό δρόμο. Μπράβο για τη βελτίωση και την ολοκλήρωση. Συνέχισε
|
|
|
Post by czt on Dec 19, 2022 13:29:42 GMT 2
Για πρώτη φορά είναι πολύ όμορφη φίλε! Η βελτίωση έρχεται με την εξάσκηση! Καλή συνέχεια!
Όλο εκπλήξεις μού είστε εσείς οι βόρειοι! Μια ο αρχηγός μηχανή, μια εσύ μηχανή, φαίνεται οτι ο Αγάπιος σας έχει μαγέψει όλους!.. Μια χαρά είναι, φίλε! Και η δική μου πρώτη (και μέχρι στιγμής μοναδική) μηχανή είναι αντίστοιχου επιπέδου... Με το καλό και στα επόμενα, όσους τροχούς κι αν έχουν! Ωραία έκπληξη, Κωστή. Λίγο πιο καθαρή δουλειά στα βαψίματα - μέταλλα και λίγο πιο προσεκτική συναρμολόγηση και είσαι στο σωστό δρόμο. Μπράβο για τη βελτίωση και την ολοκλήρωση. Συνέχισε Φανη, Νεκταριε , Γιωργο σας ευχαριστω για το σχολιασμο και για τα ωραια σας λογια! Νεκταριε ξεκινησε δειλα δειλα για κατι διαφορετικο ( που ειναι οντως) εχει τη φαση της. Η προσπαθεια παντα μετραει Τζορτζ προσπαθω με βαση αυτα που εχουμε πει κατα καιρους ελπιζω στο μελλον για κατι πιο καλο σαν αποτελεσμα!
Νεκ με βαζεις σε σκεψεις
καλη συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 19, 2022 14:54:36 GMT 2
Φιλότιμη προσπάθεια με σαφή περιθώρια βελτίωσης Κωστή.
Χαίρομαι που επέλεξες το μπλέ από το σύνηθες λαχανί της Kawa.
Αυτά τα Vallejo έχουν βγεί καλά? Βλέπω ''πίνεις νερό στ' όνομά τους'' τελευταία.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 19, 2022 21:32:32 GMT 2
Κωστή καλησπέρα,
Το χω πεί, οι μηχανές είναι πολύ ευχάριστες κατασκευές και μεταπηδάς από το στάδιο προετοιμασίας/βαψίματος επιμέρους τμημάτων ξαφνικά σε ένα σχεδόν τελειωμένο μοντέλο ου προσωπικά με ευχαριστεί πολύ όταν φτιάχνω. βλέπω διαφορά απο μοντέλο σε μοντέλο σου. Πρόσεξε όσα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Επίσης εκείνο το σωληνάκι στην πίσω ρόδα που είναι στον αέρα είναι πολύ κρίμα ρε φίλε. Ωραίο κίτ το συγκεκριμένο και με καλές συναρμογές απ όσο θυμάμαι.
Αγάπιος
|
|
|
Post by czt on Dec 20, 2022 10:36:17 GMT 2
Φιλότιμη προσπάθεια με σαφή περιθώρια βελτίωσης Κωστή.
Χαίρομαι που επέλεξες το μπλέ από το σύνηθες λαχανί της Kawa.
Αυτά τα Vallejo έχουν βγεί καλά? Βλέπω ''πίνεις νερό στ' όνομά τους'' τελευταία. Καλημερα και ευχαριστω πολυ για το σχολιασμο Αλεξη! Χαιρομαι που σε αρεσε η αποχρωση, αν και η εταιρεια (Tamiya ) λεει οτι μπορεις να τα αφησεις ετσι σαν clear κατασταστη για να βλεπεις απο μεσα πως ειναι η δουλεια που εχεις κανει η σε δινει αποχρωσεις οπως διαλεξα και εγω. Ειχα κανει αγορα καποια μεταλλα απο MIG τα οποια τα περισσοτερα μου αρεσαν τα αποτελεσματα τους συν ειναι ευκολο οτι οι μικροι εδω μπορουν να χρησιμοποιησουν ευκολα με τα πινελα τους. Γενικα η ευκολια του προιοντος (ειδικα σε χρωμα ) σε χρηση βολευει. Σημαντικο ειναι να αναφερο ομως το χρυσο και το κοπερ που εχουν βγαλει δεν εμεινα ικανοποιημενος εχουν μεσα πολυ διαλυτικο μαλλον. Δεν ειναι επιθυμητο το αποτελεσμα εκανα καποιες πατεντες αλλα και παλι δεν με ικανοποιησαν. Κωστή καλησπέρα, Το χω πεί, οι μηχανές είναι πολύ ευχάριστες κατασκευές και μεταπηδάς από το στάδιο προετοιμασίας/βαψίματος επιμέρους τμημάτων ξαφνικά σε ένα σχεδόν τελειωμένο μοντέλο ου προσωπικά με ευχαριστεί πολύ όταν φτιάχνω. βλέπω διαφορά απο μοντέλο σε μοντέλο σου. Πρόσεξε όσα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Επίσης εκείνο το σωληνάκι στην πίσω ρόδα που είναι στον αέρα είναι πολύ κρίμα ρε φίλε. Ωραίο κίτ το συγκεκριμένο και με καλές συναρμογές απ όσο θυμάμαι. Αγάπιος Αγαπιε σε ευχαριστω πολυ για το σχολιασμο! Θα συμφωνήσω Αγαπιε εχουν κατι το μαγικο που δεν το περιμενα. Οντως εκεινο το σωληνακι ειναι κριμα αν το βρω φυσικα και θα μπει και θα σας το βγαλω ξανα εκ νεου πιο ολοκληρωμενο. Παντως πολυ βιδα και στην αρχη εισαι στα χαμενα. Ακομα μια επισυμανση που πρεπει να κανω ειναι αυτο με τα σωληνακια πολυ αγχωτικο μη το κοψεις πιο μικρο και δεν εχεις για τα αλλα. Επισης ελπιζω η μεγαλη Τ να βρει τροπο να κρύβουμε τις βιδες για πιο ωραιο αποτελεσμα.
Καλη συνεχεια και στους δυο σας!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 20, 2022 14:17:44 GMT 2
Μη σε απασχολούν οι βίδες προς το παρόν. Δώσε βάση σε φινίρισμα, καθαρή συναρμολόγηση και επιμέρους βαψίματα. οι βίδες και οι επεμβάσεις/προσθήκες αργότερα.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 20, 2022 18:02:47 GMT 2
Για πρώτη φορά μια χαρά είναι συνονόματε! Βερνίκι και γυάλισμα θα την ανέβαζε κλάσεις... Το ξεκρέμαστο σωληνάκι του πίσω φρένου με ενοχλεί και μένα - μήπως να το αφαιρούσες τελείως; Και στην τρίτη φωτογραφία υπάρχει διαφορά στην απόχρωση των δύο κομματιών του fairing. Πώς προέκυψε αυτό; Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by czt on Dec 21, 2022 10:37:09 GMT 2
Μη σε απασχολούν οι βίδες προς το παρόν. Δώσε βάση σε φινίρισμα, καθαρή συναρμολόγηση και επιμέρους βαψίματα. οι βίδες και οι επεμβάσεις/προσθήκες αργότερα. Σωστη επισυμανση Αγαπιε και σε ευχαριστω γιατι θα ξεφυγουμε απο τα βηματα και δε θελω για ανεβει και αλλο το αποτελεσμα! Για πρώτη φορά μια χαρά είναι συνονόματε! Βερνίκι και γυάλισμα θα την ανέβαζε κλάσεις... Το ξεκρέμαστο σωληνάκι του πίσω φρένου με ενοχλεί και μένα - μήπως να το αφαιρούσες τελείως; Και στην τρίτη φωτογραφία υπάρχει διαφορά στην απόχρωση των δύο κομματιών του fairing. Πώς προέκυψε αυτό; Και στο επόμενο με το καλό! Σε ευχαριστω πολυ συνονοματε για το σχολιο. Λογικα ναι αλλα δεν ειχα της εταιρειας βερνικι και ετσι εμεινα σε σιγουρες καταστασεις. Για το σωληνακι και εμενα με ενοχλει αλλα τη να κανω δεν ειμαι μονος ειναι πολλοι στο σπιτι ( λες να τους πω πατε αλλου χαχαχαχ) . Δεν υπαρχει διαφορα στο χρωματισμο αλλα ειναι θεμα φωτισμου το τσεκαρα και εγω και λεω λες αλλα το φως μας κανει κολπα
|
|
|
Post by czt on Feb 17, 2023 12:47:31 GMT 2
Κάποιες φορές η τύχη Δεν είναι με το μέρος μας κάποιες φορές όμως είναι. Βρήκα το κομμάτι δυστυχώς σε δύο κομμάτια αλλά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έγινε ολοκληρωμένο. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, καλή συνέχεια!
|
|