|
Post by gtziaf on Sept 19, 2022 18:27:32 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Oct 3, 2022 21:14:18 GMT 2
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μέγεθος, θέμα, φινίρισμα και λεπτομέρειες. Εύγε! Ειλικρινά δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν, ίσως και γι' αυτό αρκούμασταν αυστηρά σε συγχαρητήρια κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
Αναμένω εναγωνίως να τη δω σε όλο το μεγαλείο της από κοντά κάποια στιγμή.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2022 7:57:39 GMT 2
Καλημέρα, Σάκη κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Η αλφίτσα είναι στη βιτρίνα, οπότε σίγουρα θα τη δεις από κοντά, εκτός αν είσαι πάλι απασχολημένος με το γυάλισμα καμιάς πιατέλας πίτσας, της Σοφίας ή το περίτεχνο άνοιγμα κάποιας μπύρας Η αναφορά μου στο σχολιασμό, σε άλλη ανάρτηση, αφορούσε τη συζήτηση επί μοντελιστικών θεμάτων και τεχνικών, που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή ή και ιδέες για το πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν καλύτερα. Όπως απαραίτητη θεωρώ είναι η "εμψύχωση", το ενδιαφέρον και η παρότρυνση, σε οποιονδήποτε προσπαθεί κάτι, ανεξαρτήτως ποιότητας, εμπειρίας ή χρονικής διάρκειας. Οι διαδικασίες αυτές δίνουν νόημα το φόρουμ γενικά και ειδικά.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 4, 2022 10:43:22 GMT 2
Καλημέρα Ζωρζ,
αυτό είναι ένα μοντέλο που κι εγώ θέλω πολύ να δώ από κοντά. Ελπίζω τα χριστούγεννα.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2022 7:27:27 GMT 2
Καλημέρα Ζωρζ, αυτό είναι ένα μοντέλο που κι εγώ θέλω πολύ να δώ από κοντά. Ελπίζω τα χριστούγεννα. Το βρήκαμε τώρα. Μάθαμε ότι ο Τζιαφάς ψήνει και η Σοφία μαγειρεύει καλά και βρίσκουμε αφορμές... Μετά χαράς Αγάπιε, μετά χαράς. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό και φυσικά καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 5, 2022 9:16:50 GMT 2
Ο Τζιαφας ψηνει? και η Σοφια μαγειρευει?
Και εγω θελω να την δω απο κοντα και εγω!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2022 19:23:55 GMT 2
Ο Τζιαφας ψηνει? και η Σοφια μαγειρευει? Και εγω θελω να την δω απο κοντα και εγω!!!! Έκλεισε τότε... Ανακοινώνεται επίσημα ότι εν ευθέτω χρόνω θα οργανωθεί στην οικία Τζιαφά κινηματογραφική προβολή της ταινίας "Τα 155 σουβλακολούκανα του αντμίν" και θα γίνει προεπισκόπηση της ταινίας τρόμου " 33 πανσέτες ψημένες σε ρητίνη". {σεφερλης mode off} Με το καλό, Παναγιώτη, με το καλό. Τα σουβλά... εεε η άλφα σε περιμένει...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 8, 2022 13:53:56 GMT 2
Και εγω το ευχομαι Γιωργο
να δουμε ποτε θα τα καταφερω να ερθω στα βορεια να τα πουμε απο κοντα!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 8, 2022 15:59:44 GMT 2
Απλά αριστούργημα, όλα τ'άλλα είναι περιττά φίλε.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 10, 2022 8:35:21 GMT 2
Μακάρι, Παναγιώτη. Αλεξ, υπερευχαριστώ για τον ένθερμο σχολιασμό. Προφανώς δεν είναι αριστούργημα, αλλά ήταν μια κατασκευή που παρόλο που κράτησε αρκετά, με ψυχαγώγησε και το κυριότερο με βοήθησε στο να αντιπαρέλθω πολύ δύσκολες καταστάσεις. Να είστε καλά. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Oct 12, 2022 23:30:27 GMT 2
Όποιος βρει τον μέγιστο δυνατό συνδυασμό αφαιρούμενων και ανοιγόμενων εξαρτημάτων αυτού του μοντέλου, κερδίζει ένα πολύ ωραίο δώρο!... Τι να πω ρε φίλε, το μοντέλο δεν παίζεται με τίποτα! Θέλω οπωσδήποτε να το δω κι εγώ από κοντά! Αλλά μην πάει ο νους σου σε τίποτα ταπεινά ελατήρια...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2022 8:55:52 GMT 2
Καλημέρα Νεκ και ευχαριστώ για το θερμό σχολιασμό. Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Oct 16, 2022 21:34:21 GMT 2
Να πω και εγώ με τη σειρά μου τεράστια συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και την υπομονή Γιώργο! Επίσης, ευχαριστώ που μοιράζεσαι την δουλειά σου όλο αυτόν τον καιρό: στο μέλλον ίσως αξιωθώ να ασχοληθώ με τον "φτωχό συγγενή" του μοντέλου αυτού, από την Tamiya, οπότε θα αποτελέσει χρήσιμο οδηγό.
Είδα λες ότι δεν πρόκειται περί αριστουργήματος: προφανώς είσαι μετριόφρων, αλλά θα σηκωθούν οι αερογράφοι να μας πλακώσουν 😀... Μακράν ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχω δει! Μπράβο και πάλι!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 18, 2022 9:17:02 GMT 2
Να είσαι καλά, Χρήστο. Ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό και τα θερμά σχόλια. Δεν είναι θέμα μετριοφροσύνης, καθώς ο κατασκευαστής πάντα ξέρει καλύτερα τις ατέλειες και τα λάθη του μοντέλου του. Για παράδειγμα, θα ήθελα να μην χρειάζεται να αφαιρεθούν οι φωτοχαραγμένοι μεντεσέδες, για να κλείνουν οι πόρτες, να μην είχα τοποθετήσει σε λάθος θέση τη χαλκομανία στο δεξί φως ή να ήταν πιο προσεγμένες οι χειρολαβές. Όλα αυτά μπορούσαν να διορθωθούν αλλά κάποια στιγμή αποφασίζεις, ότι enough is enough, μπούκωσα, το κλείνω και μπαίνει βιτρίνα. Ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξη σας. Καλημέρα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Oct 20, 2022 20:40:15 GMT 2
Αριστούργημα. Μοναδικό κομμάτι. Χίλια μπράβο!!! 👍👍👍
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 23, 2022 20:16:21 GMT 2