|
Post by nektarios on Mar 6, 2022 23:15:18 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 7, 2022 11:26:41 GMT 2
Εξαιρετικο το αποτέλεσμα Νεκτάριε κ ωραία βάψιμο μπράβο σου φίλε!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2022 16:42:04 GMT 2
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το βλέπω ολοκληρωμένο απ' τα χεράκια σου Νεκτάριε και δεν το έφαγε τα μαύρο σκοτάδι, άφτιαχτο και καταχωνιασμένο σε κάποιο ράφι της αποθήκης μου.... Επίσης εκτός των άλλων εντυπωσιάστηκα με το κάλυμμα της ρεζέρβας. Καλή Σαρακοστή!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 7, 2022 18:53:03 GMT 2
Το Hard top στείλτο πίσω στη αποθήκη του Άλεξ. ΄ Πολύ όμορφη και καθαρή κατασκευή
|
|
|
Post by czt on Mar 8, 2022 13:05:41 GMT 2
Η αγαπη που εχεις για τη σειρα για το χαρακτηρα της σειρας αποτυπονεται σε ενα πολυ ωραιο μοντελιστικο αποτελεσμα. Απο τις πιο ωραιες σου κατασκευες ! τα γυαλια (αν δεν κανω λαθος ) στη θεση του συνοδηγού λιγο αουτ οφ σκειλ αλλα δενουν πολυ ωραια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 8, 2022 20:39:12 GMT 2
Το βασικο ειναι οτι βλεπω μοντελα να τελειωνουν και ζουλευωωωω
Αντε Νεκ παμε στα επομενα!!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 9, 2022 12:21:48 GMT 2
Πολύ ωραίο το συνολικό αποτέλεσμα (παρ' όλα τα γυαλιά... )! Το κάλυμμα της ρεζέρβας δίνεται στο κιτ ή είναι κι αυτό πατέντα σου; Τι παίρνει σειρά τώρα;
|
|
|
Post by nektarios on Mar 10, 2022 22:54:20 GMT 2
Αγαπητοί μου Κυριάκο, Αλέξη, Γιώργο, Κώστα, Παναγιώτη και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα θετικά σχόλια! Αλέξη και Κωνσταντίνε, το κάλυμμα της ρεζέρβας είναι αυστηρά ΟΟΒ, δεν κατανοώ γιατί σας άρεσε τόσο πολύ... Γιώργο, δεν γίνεται να του το στείλω, γιατί μετά το μάτι όλων όσων βλέπουν το μοντέλο θα πέφτει στα out of scale RayBan... Παναγιώτη, δεν χρειάζεται να ζουλεύεις καθόλου. Μπορεί εγώ να ολοκληρώνω αρκετά - μέτριου φινιρίσματος - μοντέλα, οι περισσότεροι όμως του φόρουμ ολοκληρώνετε κοσμήματα... Κωνσταντίνε, σειρά θα πάρει μάλλον ένα ακόμη movie car που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και προχωράει με αργούς ρυθμούς, αν και οι εκκρεμότητές μου - μοντελιστικές και μη - είναι πολλές και απαιτούν άμεση τακτοποίηση, και παράλληλα ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος... Είναι και το Rafale που εκκρεμεί, πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω και τη Rolls, γενικά είμαι δύσκολα...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 10, 2022 23:08:39 GMT 2
Αλέξη και Κωνσταντίνε, το κάλυμμα της ρεζέρβας είναι αυστηρά ΟΟΒ, δεν κατανοώ γιατί σας άρεσε τόσο πολύ...
Δείχνει πολύ ρεαλιστικό και ''κάθεται'' πολύ ωραία.
|
|